Regio

Morgen zondag heerlijk lunchen of dineren in Fort van Beieren

KOOLKERKE - In het Fort van Beieren in Koolkerke staat het winterterrras uit met verwarmingselementen. Zo kunnen Chantal en zoon Dylan nog meer klanten een plaats bieden voor een heerlijk etentje.

Je kan er super lekker eten tegen een betaalbare prijs. Suggesties momenteel zijn erwtensoep, croque Italienne, slibtong, ribeye, mixed grill, vol au vent en scampi, dit naast de vele andere gerechten die blijven op de kaart staan. De chef wisselt wekelijks zijn suggesties en werkt graag met seizoensprodcuten. Je kan het terras ook reserveren voor uw etentje met uw vereniging tijdens de komende maanden met bijvoorbeeld een verzorgde barbecue. In de namiddag kan je telkens terecht voor de tearoom. Het is de ideale stop na een boswandeling of tijdens een fietstocht in de streek.   

Bron: Foto©Fort van Beieren

Bekijk Ook

BREAKING

Vandaag zondag aan de kust te beleven

KUST - Ook vandaag is er terug heel wat aan de kust te beleven. Met het mooie zomerse weer met temperaturen tot dertig graden zullen velen nog genieten van een dagje strand.

BREAKING

Nieuwpoort bakt duizend visjes ten voordele van de MUG Heli

NIEUWPOORT - In Nieuwpoort zijn de Bernardusfeesten vandaag aan de laatste dag toe. Op het Hendrikaplein kan je vandaag genieten van vers gebakken visjes. Ze worden verkocht aan 5 euro.

BREAKING

Fin de Saison Party bij de Old Steamer Zeebrugge

ZEEBRUGE - In Zeebrugge kan je vandaag op het terras van de Old Steamer naar de Fin de Saison Party. Er zijn vanaf 12 uur live optredens en je kan heerlijks smullen bij de Dia Marco's Seafood Truck.   

BREAKING

Voldoende drinken bij de hittegolf

BRUGGE - Het is met het warme weer belangrijk om voldoende te drinken. Het hitteplan is actief waarbij kinderen en senioren aangespoord worden om genoeg te drinken.  

BREAKING

Foto van de dag in Brugge

BRUGGE - We hebben vandaag terug gekozen voor een foto van de dag. Frank Vergucht trok naar het Stil Ende waar tal van Brugse zwanen zitten.    

BREAKING

Twee dagen harmoniemuziek op de Brugse Markt

BRUGGE - Op de Brugse Markt is er vandaag en morgen zondag twee dagen harmoniemuziek. Morgen zullen alle Brugse muziekkorpsen in de namiddag één groot concert brengen.  

Bekijk meer gerelateerde artikels