Regio

Morgen zondag heerlijk lunchen of dineren in Fort van Beieren

KOOLKERKE - In het Fort van Beieren in Koolkerke staat het winterterrras uit met verwarmingselementen. Zo kunnen Chantal en zoon Dylan nog meer klanten een plaats bieden voor een heerlijk etentje.

Je kan er super lekker eten tegen een betaalbare prijs. Suggesties momenteel zijn erwtensoep, croque Italienne, slibtong, ribeye, mixed grill, vol au vent en scampi, dit naast de vele andere gerechten die blijven op de kaart staan. De chef wisselt wekelijks zijn suggesties en werkt graag met seizoensprodcuten. Je kan het terras ook reserveren voor uw etentje met uw vereniging tijdens de komende maanden met bijvoorbeeld een verzorgde barbecue. In de namiddag kan je telkens terecht voor de tearoom. Het is de ideale stop na een boswandeling of tijdens een fietstocht in de streek.   

Bron: Foto©Fort van Beieren

Bekijk Ook

BREAKING

Brugge op zijn mooist in de vroege uurtjes

BRUGGE - Brugge is steeds op zijn  mooist in de vroege uurtjes als Frank Vergucht al terug op pad is om er de mooiste foto's te maken. 

BREAKING

Elke woensdagvoormiddag marktdag in Brugge

BRUGGE - De Markt in  Brugge wordt wekelijks op woensdagvoormiddag ingenomen door markthandelaars. Zij komen van her en der om er hun koopwaren aan te bieden.

BREAKING

Vier nieuwe vredesbomen voor Gent

GENT - In Gent zullen de schoolkinderen vier nieuwe vredesbomen aanplanten. Het is de afsluiter van het themajaar Gent 2014-2018 strijd mee voor vrede.  

BREAKING

Duvelse ruilbeurs in Sint-Joris

SINT-JORIS - In de Beernemse deelgemeente Sint-Joris wordt nu zaterdag voor de derde maal de Duvelse beurs gehouden. De beurs vindt plaats in café de Brug in Sint-Joris in de Lattenklieversstraat, dit van 9 tot 13 uur.  

BREAKING

Morgen naar de woensdagmarkt in De Haan

DE HAAN - In het centrum van De Haan wordt morgen woensdag de wekelijkse marktdag gehouden. Wekelijks op woensdagvoormiddag zakken heel wat markthandelaars af naar de Belle Epoque badplaats gekend voor hun tramstation.    

BREAKING

Vlaamse Visserijsector wordt morgen ontvangen op Kabinet Bourgeois

ZEEBRUGGE - De Vlaamse visserijsector zal morgen dinsdag ontvangen worden op het kabinet van Vlaams Minister President Geert Bourgeois. 

BREAKING

Brugge plant grote opkuiscampagne

BRUGGE - Het Brugse stadsbestuur plant een grote opkuiscampagne onder de noemer Fan van Brugge oltied schoane.   

Bekijk meer gerelateerde artikels