Wonen

Nieuw seizoen Huizenjagers vanaf morgen terug op televisie

VLAANDEREN - Morgen maandag start op de televisiezender Vier een nieuw seizoen van Huizenjagers. Daarbij gaan drie immo makelaars op zoek naar een geschikte woning. 

We starten de eerste week in Aalst waar de prijzen voor immo merkelijk lager liggen in vergelijking met andere grote steden. Yoeri, Ilona en Philip hopen te slagen in hun opdracht. Vanaf morgen te zien van maandag tot en met donderdag om 19.45 uur.  

Bron: Foto©Vier

Bekijk Ook

BREAKING

Programma Huizenjagers deze week aan de kust

VLAANDEREN/KUST - Het tv programma Huizenjagers op Vier is deze week te gast aan onze kust. Van maandag tot en met donderdag gaan drie immo makelaars op zoek naar panden voor vier koppels. 

BREAKING

Nu maandag vierde aflevering van Stukken van Mensen

HASSELT - In de vierde aflevering van Stukken van Mensen krijgen de experten terug topstukken te koop aangeboden.

BREAKING

Tuinaanleggers mogen plantgoed voortaan aan 6% verkopen

VLAANDEREN - De Vlaamse Regering heeft goedgekeurd dat tuinaanleggers hun plantgoed voortaan aan 6% mogen verkopen. Nu moesten ze 21% BTW aanrekenen terwijl ze het plantgoed kochten aan 6% BTW. Dat zorgde er voor dat heel wat klanten zelf hun plantgoed gingen kopen. 

BREAKING

Het Nieuws Vandaag wenst alle lezers vandaag een Happy Valentine toe

VLAANDEREN - Aan alle lezers van Het Nieuws Vandaag wensen wij vandaag een Happy Valentine toe. Geniet op deze zonnige dag van elkaar. Het weer is alvast al een meevaller.  

BREAKING

Openbaar vervoer bij De Lijn zwaar verstoord

VLAANDEREN - In alle provincies is er zo goed als geen openbaar vervoer door De Lijn.

BREAKING

Tijdens de Krokusvakantie terug dagelijkse uit tips voor gezinnen met kinderen

VLAANDEREN - Tijdens de komende Krokusvakantie krijgt u terug dagelijkse uit tips voor leuke uitstappen met kinderen. Zo hoeft u zich geen enkele dag te vervelen tijdens de vakantie. 

Bekijk meer gerelateerde artikels