Wonen

Nieuw seizoen Huizenjagers vanaf morgen terug op televisie

VLAANDEREN - Morgen maandag start op de televisiezender Vier een nieuw seizoen van Huizenjagers. Daarbij gaan drie immo makelaars op zoek naar een geschikte woning. 

We starten de eerste week in Aalst waar de prijzen voor immo merkelijk lager liggen in vergelijking met andere grote steden. Yoeri, Ilona en Philip hopen te slagen in hun opdracht. Vanaf morgen te zien van maandag tot en met donderdag om 19.45 uur.  

Bron: Foto©Vier

Bekijk Ook

BREAKING

Krijgen jullie bij dit weer ook terug zin in een eigen zwembad ?

BRUGGE - De Gebroeders Degroote krijgen dezer dagen terug heel wat aanvragen voor zwembaden in eigen tuin. Met de opwarming van de aarde kunnen we hier in België meer en meer gebruik maken van een openlucht zwembad.

BREAKING

De Noodcentrale vanaf volgende week maandag op Eén

VLAANDEREN - Op de televisiezender Eén is er vanaf volgende week maandag 15 april het programma De Noodcentrale.

BREAKING

De Colombus II keert terug op het kleine scherm

VLAANDEREN - Het televisieprogramma De Colombus keert terug op het kleine scherm. Wim Lybaert trekt zeven maal met de bus en een gast naar een bestemming die net voor vertrek geloot wordt. Vaak komen ze nooit op hun bestemming en stoppen ze op heel wat mooie locaties.  

BREAKING

Zeb pakt uit met limited collection VDB t-shirts

VLAANDEREN - In de Zeb winkels vind je nu de limited collection VDB t-shirts. Zeb werkt hiervoor samen met Cameron Vandenbroucke, de dochter van wijlen Frank.

BREAKING

Ambulante Zelfstandigen pakken terug uit met heel wat avondmarkten

VLAANDEREN - De Ambulante Zelfstandigen pakken de komende maanden terug uit met hun avondmarkten. Hun nieuwe seizoen start dit jaar op zaterdag 11 mei in Maria Aalter.   

BREAKING

Deze week miljoenenweek in Huizenjagers op Vier

VLAANDEREN - In het populaire tv programma Huizenjagers op Vier moeten de makelaars deze week op zoek naar panden duurder dan één miljoen euro.

Bekijk meer gerelateerde artikels