Wonen

Nieuw seizoen Huizenjagers vanaf morgen terug op televisie

VLAANDEREN - Morgen maandag start op de televisiezender Vier een nieuw seizoen van Huizenjagers. Daarbij gaan drie immo makelaars op zoek naar een geschikte woning. 

We starten de eerste week in Aalst waar de prijzen voor immo merkelijk lager liggen in vergelijking met andere grote steden. Yoeri, Ilona en Philip hopen te slagen in hun opdracht. Vanaf morgen te zien van maandag tot en met donderdag om 19.45 uur.  

Bron: Foto©Vier

Bekijk Ook

BREAKING

Vanaf volgende week vrijdag Monacovrouwen op het kleine scherm

VLAANDEREN - Op de televisiezender Vijf start volgende week vrijdag 20 september het nieuwe programma Monacovrouwen. Het gaat om vier Vlaamse vrouwen die in het mondaine Monaco wonen.

BREAKING

Binnen de drie dagen aan de slag als postbode

VLAANDEREN - De pakjesmarkt groeit en bij Bpost zijn ze dan ook op zoek naar nieuwe postbodes. Na drie weken maak je kans op een vast contract. 

BREAKING

Zeven Dreamland vestigingen nu zondag speciaal open

VLAANDEREN - Dreamland zal nu zondag zeven vestigingen open houden voor de aankopen voor het nieuwe schooljaar. Veel ouders van kinderen hebben immers nog heel wat nodig tegen maandag.    

BREAKING

Vanaf volgende week donderdag terug Alloo bij de Wegpolitie op televisie

VLAANDEREN - Vanaf volgende week donderdag is er terug het populaire VTM programma Alloo bij de Wegpolitie. Luc Alloo kreeg de mogelijkheid om mee te rijden met de inspecteurs van de wegpolitie. 

BREAKING

Nieuwe talkshow Vandaag vanaf volgende week maandag op televisie

BRUSSEL - De televisiezender Eén pakt vanaf volgende week maandag uit met een nieuwe talkshow. Het krijgt de naam Vandaag en zal gepresenteerd worden door Danira Boukhriss.

BREAKING

Dag van de Landbouw op zondag 15 september

VLAANDEREN - Op zondag 15 september is er de Dag van de Landbouw die reeds aan de 37e editie toe is. Er zijn 42 deelnemers verspreid in Vlaanderen.

BREAKING

Gert Late Night twee weken lang uit Oostende

OOSTENDE - Het populaire Vier programma Gert Late Night zal vanaf maandag 2 september twee weken lang uitgezonden worden vanuit Oostende.

BREAKING

Spoed 24/7 vanaf begin september terug op het kleine scherm

LEUVEN/VLAANDEREN - Het populaire tv programma Spoed 24/7 komt vanaf maandag 2 september terug op het kleine scherm. Het programma werd opgenomen op de dienst spoedgevallen in het UZ van Leuven.  

Bekijk meer gerelateerde artikels