Regio

Nieuwe brochure Toprestaurants Knokke-Heist & omgeving 2019 voorgesteld

RAMSKAPELLE  - In de Knokse deelgemeente Ramskapelle,  het smakelijkste polderdorp van Vlaanderen, werd vandaag de nieuwe brochure 'Toprestaurants Knokke-Heist & omgeving 2019' voorgesteld.   

In de brochure zijn alle restaurants opgenomen in een straal van 25 kilometer rond Knokke-Heist. Daarbij zijn er alles samen 20 Michelinsterren en heel wat zaken die opgenomen zijn in de Gault & Millau. De brochure kan gratis aangevraagd worden via het e-mail adres toerisme@knokke-heist.be

Bron: Foto©Toerisme Knokke-Heist

Bekijk Ook

BREAKING

Straks één jarig bestaan van de marktdag in Sijsele

SIJSELE - In het centrum van Sijsele wordt wekelijks op dinsdagnamiddag marktdag gehouden. Op 11 september 2018 is de markt gestart en meteen vonden de inwoners van Sijsele de weg naar de markt.  

BREAKING

Mooie weerfoto van Frank

BRUGGE - Frank Vergucht trekt dagelijks met de fiets naar een andere locatie om een mooie weerfoto te maken in Brugge. Hij wil telkens een andere plaats aan bod laten komen. 

BREAKING

Kiki's Foodbar vandaag in Varsenare

VARSENARE - De foodtruck Kiki's Foodbar vind je vandaag van 16 tot 20 uur aan de Gistelsesteenweg in Varsenare. Die staat er ter hoogte van Phlips.   

BREAKING

Katelijnepoort onderbroken voor het verkeer

BRUGGE - De Katelijnepoort in Brugge kan momenteel niet gebruikt worden voor het verkeer. De Vlaamse Waterweg doet er alles aan om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Je kan intussen omrijden via de Bargeweg.  

BREAKING

Vandaag avondmarkt in Adegem

ADEGEM - In de Maldegemse deelgemeente Adegem wordt vandaag avondmarkt gehouden als afsluiter van de kermis. De avondmarkt is intussen reeds aan de 36e editie toe. 

BREAKING

Heerlijke paëlla vandaag bij Het Eetidee in Sint-Kruis

SINT-KRUIS - In het Eetidee aan de Moerkerkesteenweg in Sint-Kruis kan je dagelijks genieten van een heerlijke lunch. De lunch wordt steeds vastgelegd voor een ganse week. Als hoofdgerecht is er deze week een osso buco of zeebaars.  

BREAKING

Nu zondag gratis frietjes voor de klanten van Carrefour Scheepsdale

BRUGGE - Carrefour Scheepsdale zal nu zondag ter gelegenheid van de Nationale Feestdag hun klanten verwennen. Ze krijgen die voormiddag tussen 10.30 en 12.30 uur gratis Belgische frietjes aangeboden. 

BREAKING

Mooie verzorgde woning te koop in de Vinkenstraat in Assebroek

ASSEBROEK - In de Vinkenstraat in Assebroek is momenteel een mooi verzorgde woning te koop. Het gaat om de woning met het huisnummer 11, een hoekpand. Het is bijzonder rustig gelegen.

BREAKING

Zwaar ongeval in Ichtegem

ICHTEGEM - In de Zuidstraat in Ichtegem deed zich maandagavond een zwaar verkeersongeval voor waarbij twee personenwagens betrokken raakten.  

BREAKING

Nu zondag optreden van Ibe in Maasmechelen Village

MAASMECHELEN - Het outlet center Maasmechelen Village is nu zondag open van 10 tot 20 uur. Op de Nationale Feestdag kan u toch gaan shoppen en krijgt u nog mooie kortingen in de winkels. 

Bekijk meer gerelateerde artikels