Regio

Brugs bedrijf verovert de wereld met hun slimme schakelaars

BRUGGE -  Het Brugs bedrijf GMatrix verovert de ganse wereld met hun schakelaars. Ze openden in december vorig jaar een showroom in Kuwait en straks volgen nog Qatar en Libanon. 

Het bedrijf GMatrix is ontwerper en producent van stijlvolle minimalistische lichtknopjes en afdekplaten en kiest voluit voor ingebouwde intelligentie. Op de komende Batiouw beurs in Brussel van 21 februari tot en met 3 maart zullen de slimme GMatrix schakelaars met geïntegreerde Qbus chip voorgesteld worden, dit in hall 9 op de stand van Qbus.    

Bron: Foto┬ęproject van architect Stef Claes

Bekijk Ook

BREAKING

Vandaag zondag aan de kust te beleven

KUST - Ook vandaag is er terug heel wat aan de kust te beleven. Met het mooie zomerse weer met temperaturen tot dertig graden zullen velen nog genieten van een dagje strand.

BREAKING

Nieuwpoort bakt duizend visjes ten voordele van de MUG Heli

NIEUWPOORT - In Nieuwpoort zijn de Bernardusfeesten vandaag aan de laatste dag toe. Op het Hendrikaplein kan je vandaag genieten van vers gebakken visjes. Ze worden verkocht aan 5 euro.

BREAKING

Fin de Saison Party bij de Old Steamer Zeebrugge

ZEEBRUGE - In Zeebrugge kan je vandaag op het terras van de Old Steamer naar de Fin de Saison Party. Er zijn vanaf 12 uur live optredens en je kan heerlijks smullen bij de Dia Marco's Seafood Truck.   

BREAKING

Voldoende drinken bij de hittegolf

BRUGGE - Het is met het warme weer belangrijk om voldoende te drinken. Het hitteplan is actief waarbij kinderen en senioren aangespoord worden om genoeg te drinken.  

BREAKING

Foto van de dag in Brugge

BRUGGE - We hebben vandaag terug gekozen voor een foto van de dag. Frank Vergucht trok naar het Stil Ende waar tal van Brugse zwanen zitten.    

BREAKING

Twee dagen harmoniemuziek op de Brugse Markt

BRUGGE - Op de Brugse Markt is er vandaag en morgen zondag twee dagen harmoniemuziek. Morgen zullen alle Brugse muziekkorpsen in de namiddag één groot concert brengen.  

Bekijk meer gerelateerde artikels