Regio

Een romantisch dagje Valentijn in Brugge

BRUGGE - Velen zijn wellicht nog op zoek naar een verrassing voor Valentijn. Dan kunnen wij een dagje Brugge aanbevelen. Je kan logeren in het driesterrenhotel Karel de Stoute in de Moerstraat, bijzonder romantisch ingericht.

Voor donderdag 14 februari kan je nu nog reserveren. Je kan het combineren met een romantisch koetstochtje door Brugge, een heerlijk aperitief in Groot Vlaanderen en een etentje in één van de vele gezellige restaurants. Na uw overnachting wordt u in het hotel verwend met een schitterend ontbijt. Ook niet hotelgasten zijn er steeds welkom voor een ontbijt. Vraag nu meer info of reserveer via 050 34 33 17.

Bron: Foto©Hotel Karel de Stoute

Bekijk Ook

BREAKING

Ticketverkoop Kasteel van Sinterklaas start nu donderdag

BRUGGE - Na het succes van vorig jaar komt er een nieuwe editie van het Kasteel van Sinterklaas, dit maal in het Kasteel Tudor.

BREAKING

Rode Neuzen actie in Kapelle op den Bos

KAPELLE OP DEN BOS - In Kapelle op den Bos werd vandaag het startschot gegeven voor de nieuwe actie Rode Neuzen. De Rode Neuzendag is gepland op 29 november.

BREAKING

Gert Late Night terug vanuit thuishaven Antwerpen

ANTWERPEN - Na twee weken Oostende is Gert Late Night terug in thuishaven Antwerpen. Ze ontvangen telkens drie gasten die de ganse week aan boord blijven.  

BREAKING

Een gezellige avond binnen in het mooie decor van Bar'n

BRUGGE - Wie in Brugge op zoek is naar een gezellige zaak voor of na het diner moet beslist eens binnen lopen bij Bar'n in de Sint-Amandsstraat. 

BREAKING

Te gast in de Stoeterij Hidalgo in Maldegem

MALDEGEM - De stoeterij Hidalgo in Maldegem van de familie Florussen mocht zondag heel wat volk verwelkomen op de dag van de landbouw.  

BREAKING

Ook Inex in Bavegem lokte heel wat volk op Dag van de Landbouw

BAVEGEM - Voor het eerst namen ook twee voedingsbedrijven deel aan de Dag van de Landbouw. Ze hebben ook een link met de landbouw. In Bavegem zette Inox zondag de deuren open.

BREAKING

Straks naar de jaarmarkt in Maldegem

MALDEGEM - In Maldegem kan je vandaag vanaf 8 uur naar de jaarmarkt in het centrum. De marktkramers blijven vandaag tot 15 uur.

BREAKING

Foto reportages van Sint-Kruis kermis op onze Facebookpagina

SINT-KRUIS - Het voorbije weekend was er kermis in Sint-Kruis. Het Feestcomité mag terug trots zijn want ze hadden heel wat te bieden. We wensen de secretaris van het Feestcomité, Thimoty, een spoedig herstel toe. 

Bekijk meer gerelateerde artikels