Regio

Voor de vierde maal Nageba beurs in Torhout

TORHOUT - Voor de vierde maal wordt in Groenhove in Torhout terug een beurs gehouden rond gezondheid. De organisatoren hebben nu reeds 61 standhouders ingeschreven.

Ze verwachten op zondag 24 maart heel wat volk op hun beurs. Binnenkort leest u op onze website meer over de standhouders die aanwezig zullen zijn.   

Bron: Foto©Nageba

Bekijk Ook

BREAKING

Een gezellige avond binnen in het mooie decor van Bar'n

BRUGGE - Wie in Brugge op zoek is naar een gezellige zaak voor of na het diner moet beslist eens binnen lopen bij Bar'n in de Sint-Amandsstraat. 

BREAKING

Te gast in de Stoeterij Hidalgo in Maldegem

MALDEGEM - De stoeterij Hidalgo in Maldegem van de familie Florussen mocht zondag heel wat volk verwelkomen op de dag van de landbouw.  

BREAKING

Ook Inex in Bavegem lokte heel wat volk op Dag van de Landbouw

BAVEGEM - Voor het eerst namen ook twee voedingsbedrijven deel aan de Dag van de Landbouw. Ze hebben ook een link met de landbouw. In Bavegem zette Inox zondag de deuren open.

BREAKING

Straks naar de jaarmarkt in Maldegem

MALDEGEM - In Maldegem kan je vandaag vanaf 8 uur naar de jaarmarkt in het centrum. De marktkramers blijven vandaag tot 15 uur.

BREAKING

Foto reportages van Sint-Kruis kermis op onze Facebookpagina

SINT-KRUIS - Het voorbije weekend was er kermis in Sint-Kruis. Het Feestcomité mag terug trots zijn want ze hadden heel wat te bieden. We wensen de secretaris van het Feestcomité, Thimoty, een spoedig herstel toe. 

BREAKING

Veel duizenden mensen op pad in Brugge op de Autoloze Zondag

BRUGGE - Er was vandaag in Brugge heel wat te beleven. Er was de Autoloze Zondag met heel wat animatie in de stad maar ook de braderie van de Langestraat, Hoogstraat en Philipstockstraat.

BREAKING

Sky Bike tot op zestig meter hoogte

BRUGGE - Op deze Autoloze Zondag pakte de stad met hun mobimarkt uit op het Zand. Je kon er fietsen te land en in de lucht.

BREAKING

Seniorendansnamiddag lokte heel wat volk

BRUGGE - De Seniorenadviesraad van Brugge lokte deze namiddag heel wat volk naar hun seniorendansnamiddag voor de Stadsschouwburg in de Vlamingstraat.  

BREAKING

Toon op de trappers in Brugge

BRUGGE - De gekende Bruggeling Toon Duyck mocht niet ontbreken op de mobimarkt in Brugge naar aanleiding van de Autoloze Zondag.

BREAKING

Fruitpluk in het Chartreusinnebos

BRUGGE - In het Chartreusinnebos in Brugge was er vandaag een fruitplukdag. De Bruggelingen waren op deze Autoloze Zondag uitgenodigd om appels en peren te komen trekken.

Bekijk meer gerelateerde artikels