Brugge

Nieuwe sporen tussen Brugge en Blankenberge

BRUGGE/BLANKENBERGE - Tussen Brugge en Blankenberge wil Infrabel nieuwe sporen leggen. De werken op spoorlijn 51 zullen alles in totaal vier jaar duren.   

Omwille van de spoorwerken zullen twee overwegen  afgesloten zijn van 18 februari tot 19 april. Het gaat om de spoorwegovergangen  in de Assestraat in Zuienkerke en de Dulleweg in Blankenberge. De overweg in de Canadezenstraat in Zuienkerke zal twee weekends afgesloten worden voor het verkeer. 

Bron: Foto©Infrabel

Bekijk Ook

BREAKING

Morgen maandag speciale marktdag in Blankenberge

BLANKENBERGE - Op de Grote Markt van Blankenberge moeten alle wagens weg zijn tegen morgenochtend om 3 uur. Er is immers speciale marktdag morgen naar aanleiding van Paasmaandag. 

BREAKING

Vandaag drie oproepen voor MUG Heli

BRUGGE - De MUG Heli werd vandaag driemaal opgeroepen voor dringende medische tussenkomsten. Die heli staat intussen al terug binnen in de loods.

BREAKING

Morgen maandag in Blankenberge

BLANKENBERGE - In Blankenberge is er ook morgen maandag heel wat te beleven in het vakantiecentrum Floreal aan de Koning Albert I laan.

BREAKING

Verkoop ten voordele van de vzw Glek in The Box in Brugge

BRUGGE - De vzw Glek neemt tijdens de maand augustus The Box in, in de Academiestraat in Brugge. Ze zullen er telkens van maandag tot en met zaterdag van 10 tot 18 uur hun shop open hebben.    

BREAKING

Krijgen jullie bij dit weer ook terug zin in een eigen zwembad ?

BRUGGE - De Gebroeders Degroote krijgen dezer dagen terug heel wat aanvragen voor zwembaden in eigen tuin. Met de opwarming van de aarde kunnen we hier in België meer en meer gebruik maken van een openlucht zwembad.

BREAKING

Heilig Bloedprocessie Brugge vertrekt terug aan de Dyver in Brugge

BRUGGE - De Heilig Bloedprocessie door de straten van Brugge is dit jaar gepland op donderdag 30 mei. De processie start om 14.30 uur.

BREAKING

Vandaag terug koppen lopen in de Breidelstraat in Brugge

BRUGGE - Het was zaterdag niet enkel druk aan de kust maar ook in Brugge. Heel wat toeritsten hebben een weekendje Brugge geboekt.   

BREAKING

Morgen en maandag eendjes vissen op de Markt in Brugge

BRUGGE - Morgen Paaszondag kan je met de kinderen eendjes gaan vissen bij Ducktail op de Markt in Brugge. Alain en Peggy hopen de komende twee dagen nog heel wat kinderen met hun ouders te mogen verwelkomen.

BREAKING

Spoorwerken in Zottegem

ZOTTEGEM - Nog tot 10 mei zal Infrabel werken uitvoeren aan de wissels en bovenleidingen in Zottegem. De omwonenden hebben van Infrabel een bewonersbrief ontvangen.   

BREAKING

80e weerfoto van Frank op het kleine scherm

BRUGGE - Vandaag was in het weerbericht van Frank Deboosere op Eén (zeer druk bekeken) de 80e weerfoto van de Brugse hobbyfotograaf Frank Vergucht te zien.

Bekijk meer gerelateerde artikels