Regio

Kalfsvlees van eigen kweek bij Slagerij Sam en Evelien

SINT-KRUIS - Vandaag, morgen zaterdag en zondag kan je terecht bij Slagerij Sam en Evelien aan de Moerkerkesteenweg in Sint-Kruis voor het beste kalfsvlees van eigen kweek.

Er is keuze tussen kalfskotelet, kalfslapjes, kalsfgebraad, kalfsfilet pur of kalfslever. Je kan het meteen meenemen naar huis of ook al bestellen voor volgende week. In de slagerij werken ze voornamelijk met vlees van eigen kweek. Ook al hun soepen worden in het huis vers gemaakt, ideaal voor dit herfstachtig weekend.   

Bron: Foto┬ęSlagerij Sam en Evelien

Bekijk Ook

BREAKING

Vandaag laatste dag van de Paasfoor op Brugse Markt

BRUGGE - Op de Markt van Brugge kan je vandaag nog langs lopen op de laatste dag van de Paasfoor. De attracties openen om 11 uur, het gebakkraam de Gezondheidsapotheek om 11.30 uur. 

BREAKING

Erfgoeddag van nu zondag in het teken van vakmanschap

ICHTEGEM - De 19e editie van de Erfgoeddag staat in het teken van vakmanschap. In Ichtegem zet de brouwerij Strubbe die dag de deuren open voor het publiek. 

BREAKING

Vandaag controles op zwartrijders in provincie Vlaams Brabant

VLAAMS BRABANT - De controleurs van De Lijn zijn vandaag ondanks de feestdag te vinden in de provincie Vlaams Brabant. Er is controle op de lijnen 344 en 345. 

BREAKING

Brouwerij Bourgogne des Flandres vandaag uitzonderlijk open op maandag

BRUGGE - Op maandag blijft de poort  van de brouwerij Bourgogne des Flandres normaal gesloten maar niet op feestdagen. Vandaag kan je dus terecht in de brouwerij gelegen tussen de Markt en de Dyver waar opnieuw gebrouwen wordt.

BREAKING

Toeristische sector aan de kust tevreden over paasvakantie

KUST - Na een tegenvallende koude week de eerste week van de paasvakantie kwam er uiteindelijk warmer weer dat heel wat volk lokte naar zee. Sinds donderdag war er heel wat volk aan zee en werden er last minute nog heel wat hotels gereserveerd.

BREAKING

Oostendenaar was even kritiek na steekpartij

OOSTENDE - Een 31 jarige man uit Middelkerke zal voorgeleid worden voor de Onderzoeksrechter in Brugge voor een steekpartij langs de Brugsesteenweg in Oostende.

BREAKING

Drie nieuwe attracties op Paasfoor Kortrijk lokken heel wat volk

KORTRIJK - Op de Paasfoor in Kortrijk, nog tot en met zondag 5 mei,; zijn er drie nieuwe attracties die heel wat volk lokken.  

BREAKING

Morgen maandag komt Yves Segers naar de Paasfoor in Zelzate

ZELZATE - Nog tot en met maandag 29 april is er paasfoor in het centrum van Zelzate. In het kader van de foor is er morgen terug heel wat randanimatie.

Bekijk meer gerelateerde artikels