Regio

Kalfsvlees van eigen kweek bij Slagerij Sam en Evelien

SINT-KRUIS - Vandaag, morgen zaterdag en zondag kan je terecht bij Slagerij Sam en Evelien aan de Moerkerkesteenweg in Sint-Kruis voor het beste kalfsvlees van eigen kweek.

Er is keuze tussen kalfskotelet, kalfslapjes, kalsfgebraad, kalfsfilet pur of kalfslever. Je kan het meteen meenemen naar huis of ook al bestellen voor volgende week. In de slagerij werken ze voornamelijk met vlees van eigen kweek. Ook al hun soepen worden in het huis vers gemaakt, ideaal voor dit herfstachtig weekend.   

Bron: Foto┬ęSlagerij Sam en Evelien

Bekijk Ook

BREAKING

Vandaag zondag aan de kust te beleven

KUST - Ook vandaag is er terug heel wat aan de kust te beleven. Met het mooie zomerse weer met temperaturen tot dertig graden zullen velen nog genieten van een dagje strand.

BREAKING

Nieuwpoort bakt duizend visjes ten voordele van de MUG Heli

NIEUWPOORT - In Nieuwpoort zijn de Bernardusfeesten vandaag aan de laatste dag toe. Op het Hendrikaplein kan je vandaag genieten van vers gebakken visjes. Ze worden verkocht aan 5 euro.

BREAKING

Fin de Saison Party bij de Old Steamer Zeebrugge

ZEEBRUGE - In Zeebrugge kan je vandaag op het terras van de Old Steamer naar de Fin de Saison Party. Er zijn vanaf 12 uur live optredens en je kan heerlijks smullen bij de Dia Marco's Seafood Truck.   

BREAKING

Voldoende drinken bij de hittegolf

BRUGGE - Het is met het warme weer belangrijk om voldoende te drinken. Het hitteplan is actief waarbij kinderen en senioren aangespoord worden om genoeg te drinken.  

BREAKING

Foto van de dag in Brugge

BRUGGE - We hebben vandaag terug gekozen voor een foto van de dag. Frank Vergucht trok naar het Stil Ende waar tal van Brugse zwanen zitten.    

BREAKING

Twee dagen harmoniemuziek op de Brugse Markt

BRUGGE - Op de Brugse Markt is er vandaag en morgen zondag twee dagen harmoniemuziek. Morgen zullen alle Brugse muziekkorpsen in de namiddag één groot concert brengen.  

Bekijk meer gerelateerde artikels