Regio

Morgen en zondag Foire du Vin in Leuven

LEUVEN - In Leuven wordt morgen zaterdag en zondag telkens vanaf 11 uur de Foire du Vin gehouden. Er worden heel wat wijnbouwers verwacht uit Frankrijk en Italië die hun wijnen laten degusteren en ook rechtstreeks verkopen.  

 Eén van de deelnemers aan deze wijnbeurs is La Domaine de Gontarde dat gerund wordt door een Oost-Vlaams koppel. Ze hebben hun wijngaard, truffelvelden, lavendelvelden en olfijbomen. Ze presenteren in Leuven hun beste wijnen. Er zijn ook standen met streekproducten uit Frankrijk waaronder de foie gras van Le Manoir Alexandre.   

Bron: Foto©La Domaine de Gontarde

Bekijk Ook

BREAKING

Vandaag zondag aan de kust te beleven

KUST - Ook vandaag is er terug heel wat aan de kust te beleven. Met het mooie zomerse weer met temperaturen tot dertig graden zullen velen nog genieten van een dagje strand.

BREAKING

Nieuwpoort bakt duizend visjes ten voordele van de MUG Heli

NIEUWPOORT - In Nieuwpoort zijn de Bernardusfeesten vandaag aan de laatste dag toe. Op het Hendrikaplein kan je vandaag genieten van vers gebakken visjes. Ze worden verkocht aan 5 euro.

BREAKING

Fin de Saison Party bij de Old Steamer Zeebrugge

ZEEBRUGE - In Zeebrugge kan je vandaag op het terras van de Old Steamer naar de Fin de Saison Party. Er zijn vanaf 12 uur live optredens en je kan heerlijks smullen bij de Dia Marco's Seafood Truck.   

BREAKING

Voldoende drinken bij de hittegolf

BRUGGE - Het is met het warme weer belangrijk om voldoende te drinken. Het hitteplan is actief waarbij kinderen en senioren aangespoord worden om genoeg te drinken.  

BREAKING

Foto van de dag in Brugge

BRUGGE - We hebben vandaag terug gekozen voor een foto van de dag. Frank Vergucht trok naar het Stil Ende waar tal van Brugse zwanen zitten.    

BREAKING

Twee dagen harmoniemuziek op de Brugse Markt

BRUGGE - Op de Brugse Markt is er vandaag en morgen zondag twee dagen harmoniemuziek. Morgen zullen alle Brugse muziekkorpsen in de namiddag één groot concert brengen.  

Bekijk meer gerelateerde artikels