Regio

Avanti Brugge wint wedstrijd tegen Kortrijk

BRUGGE - De Brugse basketbalclub Avanti Brugge moest het deze voormiddag opnemen tegen Kortrijk die tweede staat in het klassement. Het zou een spannende wedstrijd worden en heel wat supporters waren naar Sport Vlaanderen afgezakt.

De wedstrijdbal werd geschonken door Lingerie La Finesse uit de Smedenstraat in Brugge. Meteen na de start toonde Avanti zich bijzonder sterk maar Kortrijk liet zich niet doen en kwam terug. Dankzij het duo Baele-Albrecht kon Avanti toch tonen dat ze sterker waren en ze liepen uit naar 87-71, de eindstand van deze wedsrtrijd. Daarmee wordt de leidersplaats van Avanti Brugge nog verstevigd. Een dikke proficiat aan het team en het bestuur.   

Bron: Foto©Avanti Brugge

Bekijk Ook

BREAKING

Brugge op zijn mooist in de vroege uurtjes

BRUGGE - Brugge is steeds op zijn  mooist in de vroege uurtjes als Frank Vergucht al terug op pad is om er de mooiste foto's te maken. 

BREAKING

Elke woensdagvoormiddag marktdag in Brugge

BRUGGE - De Markt in  Brugge wordt wekelijks op woensdagvoormiddag ingenomen door markthandelaars. Zij komen van her en der om er hun koopwaren aan te bieden.

BREAKING

Vier nieuwe vredesbomen voor Gent

GENT - In Gent zullen de schoolkinderen vier nieuwe vredesbomen aanplanten. Het is de afsluiter van het themajaar Gent 2014-2018 strijd mee voor vrede.  

BREAKING

Duvelse ruilbeurs in Sint-Joris

SINT-JORIS - In de Beernemse deelgemeente Sint-Joris wordt nu zaterdag voor de derde maal de Duvelse beurs gehouden. De beurs vindt plaats in café de Brug in Sint-Joris in de Lattenklieversstraat, dit van 9 tot 13 uur.  

BREAKING

Morgen naar de woensdagmarkt in De Haan

DE HAAN - In het centrum van De Haan wordt morgen woensdag de wekelijkse marktdag gehouden. Wekelijks op woensdagvoormiddag zakken heel wat markthandelaars af naar de Belle Epoque badplaats gekend voor hun tramstation.    

BREAKING

Vlaamse Visserijsector wordt morgen ontvangen op Kabinet Bourgeois

ZEEBRUGGE - De Vlaamse visserijsector zal morgen dinsdag ontvangen worden op het kabinet van Vlaams Minister President Geert Bourgeois. 

BREAKING

Brugge plant grote opkuiscampagne

BRUGGE - Het Brugse stadsbestuur plant een grote opkuiscampagne onder de noemer Fan van Brugge oltied schoane.   

Bekijk meer gerelateerde artikels