Regio

Twee straten met unieke handelszaken

BRUGGE - Frank Vergucht gaat dagelijks in de Breydelstad op zoek naar mooie plaatsen om foto's te maken. Nu bracht hij de Sint-Jacobsstraat en Ezelstraat in beeld.

In beide straten vind je unieke handelszaken met betaalbare mode, eethuizen met tal van buitenlandse specialiteiten, een chocolaterie met de beste chocolade voor Pasen, zaken met decoratie en bloemen, ...Te weinig Bruggelingen shoppen in deze straten en toch zullen ze verrast zijn van het unieke aanbod. 

Bron: Foto©Frank Vergucht/The Bruges Feeling

Bekijk Ook

BREAKING

Morgen maandag speciale marktdag in Blankenberge

BLANKENBERGE - Op de Grote Markt van Blankenberge moeten alle wagens weg zijn tegen morgenochtend om 3 uur. Er is immers speciale marktdag morgen naar aanleiding van Paasmaandag. 

BREAKING

Vandaag drie oproepen voor MUG Heli

BRUGGE - De MUG Heli werd vandaag driemaal opgeroepen voor dringende medische tussenkomsten. Die heli staat intussen al terug binnen in de loods.

BREAKING

Morgen maandag in Blankenberge

BLANKENBERGE - In Blankenberge is er ook morgen maandag heel wat te beleven in het vakantiecentrum Floreal aan de Koning Albert I laan.

BREAKING

Twee minderjarigen aan de haal met segways in Oostende

OOSTENDE - Twee minderjarigen gingen vandaag aan de haal met twee segways uit een winkel aan de Albert I Promenade. Het ging om Britse jongens van 12 en 14 jaar.  

BREAKING

Gezellig druk op de Paasfoor in Kortrijk

KORTRIJK - Het was deze namiddag gezellig druk op de Paasfoor in Kortrijk. Er zijn 113 attracties te vinden op verschillende locaties in de stad.  

BREAKING

Ongeval op de Paasfoor in Kortrijk

KORTRIJK - De hulpdiensten werden opgeroepen naar de Paasfoor in Kortrijk. Daar is een vijf jarige jongen gewond geraakt bij één van de atracties.

BREAKING

Morgen maandag bloemenmarkt op de Grote Markt van Ieper

IEPER - In Ieper wordt morgen op de Grote Markt een bloemenmarkt gehouden met een groot aanbod van bloemen en planten.  

BREAKING

Vier gewonden na zwaar ongeval in Maasmechelen

MAASMECHELEN - Langs de N78 in Maasmechelen deed zich zaterdagavond een zwaar verkeersongeval voor. Een bestuurder verloor de controle over zijn stuur en reed frontaal in op de rotonde.  

BREAKING

Ook vandaag controles op zwartrijders in de provincie Oost-Vlaanderen

GENT - Het is vandaag feestdag voor Pasen maar desondanks gaan de controleurs van De Lijn vandaag op pad. Ze houden controles in de strijd tegen zwartrijders. Wie betrapt wordt krijgt al meteen een boete van 107 euro. 

Bekijk meer gerelateerde artikels