Regio

Neushoorn van Pairi Daiza is zwanger

BRUGELETTE -In het dierenpark Pairi Daiza hebben ze dezer dagen heuglijk nieuws want de witte neushoorn Madiba is zwanger.

De dierenverzorgers kijken al uit naar de geboorte. De neushoorns lokken nog steeds veel bekijks in het dierenpark. 

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Morgen maandag in Blankenberge

BLANKENBERGE - In Blankenberge is er ook morgen maandag heel wat te beleven in het vakantiecentrum Floreal aan de Koning Albert I laan.

BREAKING

Twee minderjarigen aan de haal met segways in Oostende

OOSTENDE - Twee minderjarigen gingen vandaag aan de haal met twee segways uit een winkel aan de Albert I Promenade. Het ging om Britse jongens van 12 en 14 jaar.  

BREAKING

Gezellig druk op de Paasfoor in Kortrijk

KORTRIJK - Het was deze namiddag gezellig druk op de Paasfoor in Kortrijk. Er zijn 113 attracties te vinden op verschillende locaties in de stad.  

BREAKING

Ongeval op de Paasfoor in Kortrijk

KORTRIJK - De hulpdiensten werden opgeroepen naar de Paasfoor in Kortrijk. Daar is een vijf jarige jongen gewond geraakt bij één van de atracties.

BREAKING

Morgen maandag bloemenmarkt op de Grote Markt van Ieper

IEPER - In Ieper wordt morgen op de Grote Markt een bloemenmarkt gehouden met een groot aanbod van bloemen en planten.  

BREAKING

Vier gewonden na zwaar ongeval in Maasmechelen

MAASMECHELEN - Langs de N78 in Maasmechelen deed zich zaterdagavond een zwaar verkeersongeval voor. Een bestuurder verloor de controle over zijn stuur en reed frontaal in op de rotonde.  

BREAKING

Ook vandaag controles op zwartrijders in de provincie Oost-Vlaanderen

GENT - Het is vandaag feestdag voor Pasen maar desondanks gaan de controleurs van De Lijn vandaag op pad. Ze houden controles in de strijd tegen zwartrijders. Wie betrapt wordt krijgt al meteen een boete van 107 euro. 

BREAKING

Verkoop ten voordele van de vzw Glek in The Box in Brugge

BRUGGE - De vzw Glek neemt tijdens de maand augustus The Box in, in de Academiestraat in Brugge. Ze zullen er telkens van maandag tot en met zaterdag van 10 tot 18 uur hun shop open hebben.    

BREAKING

Krijgen jullie bij dit weer ook terug zin in een eigen zwembad ?

BRUGGE - De Gebroeders Degroote krijgen dezer dagen terug heel wat aanvragen voor zwembaden in eigen tuin. Met de opwarming van de aarde kunnen we hier in België meer en meer gebruik maken van een openlucht zwembad.

BREAKING

Nog tot en met morgen paaskermis in Landegem

LANDEGEM - In Landegem is er nog tot en met morgen maandag paasskermis. De atrtacties zijn dit jaar te vinden in de Stationsstraat.

Bekijk meer gerelateerde artikels