Regio

Heerlijke Wevelgemse eierkoeken kopen op de marktdag in Diksmuide en Kortrijk

DIKSMUIDE/KORTRIJK  - Rees meer dan zestig jaar is de familie Messely een begrip voor hun Wevelgemse Eierkoeken. Ze zijn reeds aan de vierde generatie toe. Zes dagen per week zijn ze met hun eierkoeken te vinden op de marktdagen. 

Vandaag maandag kan je ze vinden op de marktdagen in Diksmuide en Kortrijk, morgen dinsdag onder meer in Roeselare en nu woensdag op de marktdag in Torhout. 

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Veilig in het zandkasteel voor de zee

WENDUINE - De Brugse hobbyfotograaf Frank Vergucht trok vandaag naar zee met het mooie weer. Hij heeft een fotoreportage gemaakt in Wenduine waar het gezellig druk was.  

BREAKING

Veel volk voor schattenjacht op strand van Wenduine

WENDUINE - Op het strand van Wenduine was er vandaag een schattenjacht naar paaseieren. Er kwamen heel wat kinderen met hun ouders naar het strand om te zoeken naar lekkers. 

BREAKING

Morgen maandag speciale marktdag in Blankenberge

BLANKENBERGE - Op de Grote Markt van Blankenberge moeten alle wagens weg zijn tegen morgenochtend om 3 uur. Er is immers speciale marktdag morgen naar aanleiding van Paasmaandag. 

BREAKING

Vandaag drie oproepen voor MUG Heli

BRUGGE - De MUG Heli werd vandaag driemaal opgeroepen voor dringende medische tussenkomsten. Die heli staat intussen al terug binnen in de loods.

BREAKING

Morgen maandag in Blankenberge

BLANKENBERGE - In Blankenberge is er ook morgen maandag heel wat te beleven in het vakantiecentrum Floreal aan de Koning Albert I laan.

BREAKING

Twee minderjarigen aan de haal met segways in Oostende

OOSTENDE - Twee minderjarigen gingen vandaag aan de haal met twee segways uit een winkel aan de Albert I Promenade. Het ging om Britse jongens van 12 en 14 jaar.  

BREAKING

Gezellig druk op de Paasfoor in Kortrijk

KORTRIJK - Het was deze namiddag gezellig druk op de Paasfoor in Kortrijk. Er zijn 113 attracties te vinden op verschillende locaties in de stad.  

BREAKING

Ongeval op de Paasfoor in Kortrijk

KORTRIJK - De hulpdiensten werden opgeroepen naar de Paasfoor in Kortrijk. Daar is een vijf jarige jongen gewond geraakt bij één van de atracties.

Bekijk meer gerelateerde artikels