Regio

Morgen Jobevent in Roeselare

ROESELARE - In Schiervelde in Roeselare wordt morgen namiddag van 13 tot 16.30 uur en jobevent gehouden. In totaal zullen er veertig werkgevers hun vacatures voorstellen. 

Er zijn heel wat platselijke bedriijven waaronder Soubry en Roularta maar ook grote winkelketens, dienstenchequebedrijven, de pretparken Plopsa en Bellewaerde tot Defensie die dit jaar heel wat nieuwe mensen moet vinden om hen te versterken. Ze zoeken mensen bij alle Componenten.  

Bron: Foto©Defensie/Daniël Orban

Bekijk Ook

BREAKING

Begin september veertig jaar Ziekenhuisomroep Zenith

ASSEBROEK - De ziekenhuisomroep Zenith actief in het AZ Sint-Lucas in Assebroek viert begin september hun veertig jarig bestaan. Ze zijn gestart op 1 september 1979 onder toedoen van Johan De Caluwé na zijn bezoek aan de ziekenhuisomroep in Roeselare.  

BREAKING

Cercle Brugge pakt de eerste drie punten in eigen stadion

BRUGGE - Cercle Brugge heeft vanavond de eeste drie punten van het nieuwe seizoen gepakt. Ze wonnen met 1-0 tegen Waasland Beveren.  

BREAKING

Blankenberge verwacht morgen 30.000 bezoekers voor de Bloemencorso

BLANKENBERGE - In Blankenberge verwachten ze morgen zondag vele duizenden bezoekers voor de Bloemencorso. Het zal na de regen van vorig jaar een bijzonder zonnige en warme editie worden.

BREAKING

Kermis in Luxemburg gestart met 180 attracties

LUXEMBURG - In Luxemburg is de grote kermis gestart met maar liefst 180 attracties. Het is de place to be voor echte foorliefhebbers met heel wat unieke attracties. 

BREAKING

Vertragingen op meerdere spoorlijnen

BRUSSEL - De spoorwegen kampen met vertragingen op meerdere spoorlijnen door diverse oorzaken.

BREAKING

Morgen grote rommelmarkt met meer dan 600 deelnemers

LOPPEM - In Loppem verwachten ze vanavond heel wat volk voor de avondmarkt maar de topdag is morgen zondag met vele duizenden bezoekers.  

BREAKING

Olijfbomen en eikenhouten vaten kopen in Loppem

LOPPEM - Op de kermis in Loppem kan je het ganse weekend een olijfboom of eikenhouten vat kopen. Hun stand is te vinden in de Stationsstraat.

BREAKING

Smile for Life op de Bartholomeusfeesten in Nieuwmunster

NIEUWMUNSTER - In Nieuwmunster worden dit weekend de Bartholomeusfeesten gehouden met deze namiddag boerenmarkt. Je kan er een mooi aanbod vinden van producten vers van de hoeve.

BREAKING

Dinsdagmarkt in Heist verhuist naar Stationsplein vanaf 1 oktober

HEIST - Omwille van geplande werken voor het Community House wordt de wekelijkse dinsdagmarkt van Heist vanaf 1 oktober verplaatst naar het Stationsplein. 

BREAKING

Straks naar de kermis in Kortemark

KORTEMARK - In Kortemark kan je deze namiddag vanaf 16 uur naar de kermis. Dan zal het schepencollege de kermis officieel openen. Je kan de attracties vinden op de Markt. Ook volgend weekend is er nog kermis in Kortemark.  

Bekijk meer gerelateerde artikels