Aalst

Lunapark Showland op de grote carnavalsforen

AALST/HALLE - Voor het lunapark Showland start op vrijdag 22 februari het nieuwe kermisseizoen in Aalst met de gote winterfoor waar er 110 attracties te vinden zijn. 

Eén van de atracties is het lunapark Showland gerund door de familie Dagraed. Zij staan tot 10 maart in Aalst. Daarna trekken ze naar de carnavalsfoor in Halle waar 120 attracties gepland zijn. Daar loopt de kermis van 23 maart tot en met 7 april. 

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Dinsdagmarkt in Heist verhuist naar Stationsplein vanaf 1 oktober

HEIST - Omwille van geplande werken voor het Community House wordt de wekelijkse dinsdagmarkt van Heist vanaf 1 oktober verplaatst naar het Stationsplein. 

BREAKING

Al heel wat volk voor de marktdag in Brugge

BRUGGE - Het zal vandaag met het mooie weer extra druk worden op de wekelijkse zaterdagmarkt in Brugge. Reeds van bij de start van de markt is er al heel wat volk.

BREAKING

Brugs Tarwebier viel in de prijzen

BRUGGE - Op de World Beer Awards is de Brugse brouwerij de Halve Maan in de prijzen gevallen met hun witbier Brugs Tarwebier. 

BREAKING

Vandaag marktdag in Eeklo

EEKLO - Ook op deze feestdag is er vandaag marktdag in Eeklo. De markthandelaars vind je deze zomer aan de Boelare omwille van de vele activiteiten op de Markt.

BREAKING

Morgen donderdag Rubensmarkt in Antwerpen

ANTWERPEN - In Antwerpen wordt morgen donderdag de jaarlijkse Rubensmarkt gehouden. Er worden 200 standhouders verwacht met een ruim aanbod aan producten.

BREAKING

Nog tot de middag wekelijkse marktdag op Brugse Markt

BRUGGE - Op de Brugse Markt wordt vandaag extra veel volk verwacht. Het is morgen feestdag en veel zaken blijven morgen dicht. 

BREAKING

Morgennamiddag naar de markt in Sijsele

SIJSELE - Elke dinsdagnamiddag wordt op het plein voor de kerk van Sijsele een wekelijkse marktdag gehouden. Er is een ruim aanbod.  

BREAKING

Elke zondagvoormiddag bloemenmarkt in Gent

GENT - Wie houdt van bloemen moet deze voormiddag naar de Kouter in Gent. Daar wordt van 7 tot 13 uur een grote bloemenmarkt gehouden. 

BREAKING

Straks naar de zondagsmarkt in Brugge

SINT-MICHIELS - Elke zondag kan je in de voormiddag naar de wekelijkse marktdag op de terreinen van de Veemarkt in Sint-Michiels. Er is een ruim aanbod van food en non food. 

BREAKING

Straks naar de zaterdagmarkt in Brugge

BRUGGE - Je kan straks naar de zaterdagmarkt op het Zand en de Vrijdagmarkt in Brugge. De food en non food vind je op het Zand met de voeding aan de kant van de Hoefijzerlaan. 

Bekijk meer gerelateerde artikels