Aalst

Lunapark Showland op de grote carnavalsforen

AALST/HALLE - Voor het lunapark Showland start op vrijdag 22 februari het nieuwe kermisseizoen in Aalst met de gote winterfoor waar er 110 attracties te vinden zijn. 

Eén van de atracties is het lunapark Showland gerund door de familie Dagraed. Zij staan tot 10 maart in Aalst. Daarna trekken ze naar de carnavalsfoor in Halle waar 120 attracties gepland zijn. Daar loopt de kermis van 23 maart tot en met 7 april. 

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Nu vrijdag start van de Winterfoor in Aalst

AALST - In Aalst is er nu vrijdag de start van de Winterfoor. Op zes verschillende plaatsen vind je meer dan honderd attracties voor jong en oud. De opbouw is al twee weken bezig.  

BREAKING

Aftellen naar de eerste grote foor in Aalst

AALST - Het is aftellen naar vrijdag voor de eerste grote foor, de Winterfoor in Aalst. Die wordt gehouden naar aanleiding van het carnaval dat er gevierd wordt van zondag 3 tot en met dinsdag 5 maart met de grote stoet op zondagnamiddag.  

BREAKING

Morgen dinsdag marktdag in Roeselare

ROESELARE - In Roeselare wordt wekelijks op dinsdagvoormiddag marktdag gehouden. Het is een bijzonder levendige markt die heel wat volk lokt.

BREAKING

Meer dan zeventig marktkramers op maandagmarkt in Kortrijk

KORTRIJK - Op vier verschillende plaatsen in Kortrijk wordt wekelijks op maandagvoormiddag de marktdag gehouden. Er zijn telkens een 70 tal markthandelaars die er hun waren presenteren en verkopen. 

BREAKING

Eén van de grootste markten van ons land: de maandagmarkt in Dendermonde

DENDERMONDE - In Dendermonde wordt morgen maandag terug marktdag gehouden. De 350 markthandelaars staan verspreid over het ganse centrum met een een ruim aanbod.

BREAKING

Morgen naar de zondagsmarkt in Sint-Michiels

SINT-MICHIELS - Op de terreinen van de Veemarkt in Sint-Michiels wordt morgen zondag de wekelijkse marktdag gehouden.

BREAKING

Morgen kuieren op de bloemenmarkt in Gent

GENT - Op de Kouter in Gent wordt morgen zondag extra veel volk verwacht voor de bloemenmarkt. Door de lente temperaturen wil iedereen terug bezig zijn in de tuin.

BREAKING

Volgende week vrijdag opening winterfoor in Aalst

AALST - In Aalst is de opbouw van de Winterfoor vlot verlopen. Er staan dit jaar 108 attracties. Alle grote attracties zijn intussen al opgebouwd. Volgende week vrijdag gaat de Winterfoor van start.

BREAKING

Kippenhandel Heinderyckx, dit jaar negentig jaar op de markt

BRUGGE - De kippenhandel Heinderyckx mag je zeker een begrip noemen op de markt. In 1929 deden ze hun eerste markt met gevogelte en generaties gaven de fakkel telkens door. Alles evolueerde naar gebakken kip, ribben en bereide gerechten. 

Bekijk meer gerelateerde artikels