Aalst

Lunapark Showland op de grote carnavalsforen

AALST/HALLE - Voor het lunapark Showland start op vrijdag 22 februari het nieuwe kermisseizoen in Aalst met de gote winterfoor waar er 110 attracties te vinden zijn. 

Eén van de atracties is het lunapark Showland gerund door de familie Dagraed. Zij staan tot 10 maart in Aalst. Daarna trekken ze naar de carnavalsfoor in Halle waar 120 attracties gepland zijn. Daar loopt de kermis van 23 maart tot en met 7 april. 

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Morgen maandag speciale marktdag in Diksmuide in het kader van de paasfoor

DIKSMUIDE - In Diksmuide is er nog tot en met woensdagavond Paasfoor. In het kader van de foor zijn er heel wat events met morgen de speciale marktdag in de boterstad.   

BREAKING

Morgen maandag speciale marktdag in Blankenberge

BLANKENBERGE - Op de Grote Markt van Blankenberge moeten alle wagens weg zijn tegen morgenochtend om 3 uur. Er is immers speciale marktdag morgen naar aanleiding van Paasmaandag. 

BREAKING

Straks naar de zaterdagmarkt op het Zand in Brugge

BRUGGE - Op het Zand in Brugge wordt straks de wekelijkse zaterdagmarkt gehouden. Alle markthandelaars zijn te vinden op het Zand met een ruim aanbod van verse voeding, non food en textiel. 

BREAKING

Nu zondag markt op Paaszondag in Sint-Michiels

BRUGGE - Velen vragen zich af of er nu zondag marktdag is op de terreinen van de Veemarkt in Sint-Michiels. Ondanks de feestdag van Pasen vindt de markt gewoon plaats met evenveel markthandelaars.  

BREAKING

Vandaag naar de marktdag in Eernegem

EERNEGEM - Vandaag kan je in Eernegem naar de wekelijkse marktdag. Met het mooie weer en de paasvakantie wordt extra veel volk verwacht op de markt.

BREAKING

Morgen en zaterdag naar de markt aan de kust

KUST - Aan de kust vertoeven heel wat vakantiegangers en tweedeverblijvers. Daarnaast worden komend weekend nog heel wat dagtoeristen verwacht.

BREAKING

Druk op de donderdagmarkt in Middelkerke

MIDDELKERKE - Het mooie lenteweer, de tweede verblijvers, de vele vakantiegasten en dagtoeristen zorgen voor extra volk op de wekelijkse donderdagmarkt in Middelkerke. 

BREAKING

Mooi weer lokt heel wat volk naar de donderdagmarkt in Oostkamp

OOSTKAMP - Het mooie lenteweer lokt heel wat volk naar de wekelijkse donderdagmarkt in Oostkamp. Er is wekelijks ook een mooi aanbod.

BREAKING

De Lijn legt komend weekend gratis pendelbussen in naar het Hallerbos

HALLE - Het Hallerbos zal komend weekend terug heel wat volk aantrekken met de hyacinten die in bloei staan. Jaarlijks komen vele duizenden mensen het kleurrijke bos bewonderen.

BREAKING

Nu vrijdag paasmarkt in Haaltert

HAALTERT - Nu vrijdag 19 april is er in Haaltert een speciale marktdag in het teken van Pasen. Er zal heel wat lekkers te vinden zijn op de markt voor de komende feestdagen. 

Bekijk meer gerelateerde artikels