Regio

Op dikke truiendag stappen voor het klimaat

BRUGGE - In de scholen werd vandaag Dikke Truiendag gehouden waaarbij de verwarming een graadje minder werd gezet in het belang van het klimaat. In het kader van het actuele thema werden op tal van scholen activiteiten gepland.  

Enkele scholen trokken deze namiddag door de binnenstad van het Zand naar de Burg. Ook deze jongeren willen actie van de overheid in het kader van een beter klimaat. Volgende week woensdag komen in Brugge ook kinderen en jongeren op straat met een klimaatmars. Frank Vergucht was alvast in de binnenstad om de groepen kinderen vast te leggen op foto.  

Bron: Foto©Frank Vergucht/The Bruges Feeling

Bekijk Ook

BREAKING

Vandaag zondag aan de kust te beleven

KUST - Ook vandaag is er terug heel wat aan de kust te beleven. Met het mooie zomerse weer met temperaturen tot dertig graden zullen velen nog genieten van een dagje strand.

BREAKING

Nieuwpoort bakt duizend visjes ten voordele van de MUG Heli

NIEUWPOORT - In Nieuwpoort zijn de Bernardusfeesten vandaag aan de laatste dag toe. Op het Hendrikaplein kan je vandaag genieten van vers gebakken visjes. Ze worden verkocht aan 5 euro.

BREAKING

Fin de Saison Party bij de Old Steamer Zeebrugge

ZEEBRUGE - In Zeebrugge kan je vandaag op het terras van de Old Steamer naar de Fin de Saison Party. Er zijn vanaf 12 uur live optredens en je kan heerlijks smullen bij de Dia Marco's Seafood Truck.   

BREAKING

Voldoende drinken bij de hittegolf

BRUGGE - Het is met het warme weer belangrijk om voldoende te drinken. Het hitteplan is actief waarbij kinderen en senioren aangespoord worden om genoeg te drinken.  

BREAKING

Foto van de dag in Brugge

BRUGGE - We hebben vandaag terug gekozen voor een foto van de dag. Frank Vergucht trok naar het Stil Ende waar tal van Brugse zwanen zitten.    

BREAKING

Twee dagen harmoniemuziek op de Brugse Markt

BRUGGE - Op de Brugse Markt is er vandaag en morgen zondag twee dagen harmoniemuziek. Morgen zullen alle Brugse muziekkorpsen in de namiddag één groot concert brengen.  

Bekijk meer gerelateerde artikels