Vrije tijd

Efteling boot op de Amsterdamse grachten

AMSTERDAM (NEDERLAND) -  De komende twee jaar gaat het Nederlandse pretpark reclame voeren op de boten op de Amsterdamse grrachten. 

Op die manier willen ze hun park promoten in de stad Amsterdam, de populairste stad bij de toeristen. Vaak komen toeristen ook voor meerdere dagen naar Nederland en kunnn ze een dag stad combineren met een pretpark.

Bron: Foto©De Efteling

Bekijk Ook

BREAKING

Fashion Event op zaterdag 23 maart in Sluis

SLUIS - In het Belfort in Sluis wordt op zaterdag 23 maart een fashion event gehouden. In de prachtige raadszaal wordt die namiddag tweemaal een modeshow gehouden.  

BREAKING

Perrons shuttlebusssen achterkant station Brugge worden onder handen genomen

BRUGGE - Aan de achterkant van het Brugse station worden de perrons aangepakt van de shuttlebussen die richting luchthavens en Europese steden rijden.

BREAKING

Drie Q labels voor Damme

DAMME - Westtoer heeft een Q label toegekend aan het Uilenspiegelmuseum van Damme. De stad Damme heeft met deze nu drie labels.

BREAKING

Middenstand Sluis pakt met Smiley actie uit

SLUIS - DeMiddenstand van Sluis pakt uit met een Smiley actie tijdens de maand maart. Bij uw aankopen krijgt u een smiley aangeboden door de handelaar.

BREAKING

Foto van de dag: steeds meer toeristen ontdekken witte polderdorp Lissewege

LISSEWEGE - In Lissewege ontdekken steeds meer toeristen het witte polderdorp. Dankzij het regelmatig verschijnen van foto's van Frank Vergucht in het weerbericht op Eén gaan meer Vlamingen op zoek naar Lissewege. 

BREAKING

Jumbo opent dit jaar eerste winkel in ons land

LIMBURG - In het Limburgse Pelt opent de Nederlandse supermarktketen Jumbo hun eerste vestiging in ons land. Ze willen in ons land heel wat nieuwe winkels starten en zullen een nieuwe concurrent zijn met de reeds andere gevestigde supermarkten.

BREAKING

Heel wat Vlamingen vertrekken komende dagen op vakantie

VLAANDEREN - Tijdens de Krokusvakantie worden heel wat reizen gepland. In 55% van de reservaties bij TUI gaat het om vakanties naar de zon met Spanje, Egypte en Marokko als de populairste bestemmingen.  

Bekijk meer gerelateerde artikels