Vrije tijd

Efteling boot op de Amsterdamse grachten

AMSTERDAM (NEDERLAND) -  De komende twee jaar gaat het Nederlandse pretpark reclame voeren op de boten op de Amsterdamse grrachten. 

Op die manier willen ze hun park promoten in de stad Amsterdam, de populairste stad bij de toeristen. Vaak komen toeristen ook voor meerdere dagen naar Nederland en kunnn ze een dag stad combineren met een pretpark.

Bron: Foto©De Efteling

Bekijk Ook

BREAKING

Morgen dinsdag marktdag in Sas van Gent

SAS VAN GENT (NEDERLAND) - In het Zeeuwse Sas van Gent, net over de grens met Oost-Vlaanderen, wordt morgen dinsdag terug marktdag gehouden. De markt loopt daar van 8.30 tot 15 uur. 

BREAKING

Komend weekend streekproductenmarkt in Sluis

SLUIS (NEDERLAND) - Komend weekend wordt in het Zeeuwse grens- en winkelstadje Sluis een streekproductenmarkt op het Walplein. 

BREAKING

Nieuwe maatjes en bodemcultuurmosselen in de maand juni

NEDERLAND - Volgende maand mogen wij uit Nederland twee lekkernijen verwachten met de Hollandse maatjes en de Zeeuwse bodemcultuurmosselen.   

BREAKING

Steps nieuw in het aanbod bij Toerisme Sint-Truiden

SINT-TRUIDEN - Sinds zondag kan je bij toerisme Sint-Truiden steps uitlenen waarmee je Haspengouw kan verkennen. De bloesemperiode is voorbij maar er komen nog steeds heel wat toeristen naar deze regio. 

BREAKING

Thema Bruegel op toestel Brussels Airlines

BRUSSEL - Na Kuifje in 2015 kiest Brussels Airlines terug voor een Belgian Icon op één van hun toestellen. Alles kadert in het Bruegeljaar waarbij tal van events plaats vinden rond deze kunstschilder.  

BREAKING

Vanaf vandaag dagelijkse afvaarten tussen Brugge en Damme met de Lamme Goedzak

DAMME - Vanaf vandaag start het echte seizoen voor de uitbaters van de Lamme Goedzak. De boot vaart tussen Brugge en Damme. Er zijn vier afvaarten per dag vanuit Brugge, dit om 12, 14, 16 en 18 uur.   

BREAKING

Aspergedays bij Spitsbroek in Eede

EEDE (ZEEUWS VLAANDEREN) - In het Zeeuwse plaatsje Eede starten morgen de Aspergedays. Tot en met zondag 5 mei kan je er aspeges smullen en genieten van heerlijke drankjes op de hoeve Spitsbroek van de familie Dikker. 

Bekijk meer gerelateerde artikels