Regio

Driedaagse Brugge - De Panne met 15 WT topploegen

BRUGGE - Brugge heeft spijtig genoeg enkele jaren terug de start verloren van de wielerhoogdag de Ronde van Vlaanderen. Dit jaar hebben ze voor de wielersportliefhebbers een evenwaardige vervanger op woensdag 27 maart met de Driedaagse Brugge - De Panne.     

Er wordt die woensdag gestart op de Markt om 11.25 uur waarna de officiële start gepland is in Sint-Andries om daarna via Varsenare, Jabbeke, Ichtegem, Koekelare, Langemark Poelkapelle richting Vlaamse Ardennen te rijden. Na 205 kilometer rijden worden de renners verwacht in De Panne. Een foto uit het archief van Frank Vergucht toen de renners nog van het Zand richting Markt reden voor de voorstelling.

Bron: Foto©Frank Vergucht/The Bruges Feeling

Bekijk Ook

BREAKING

69 standhouders nu zondag op Nageba beurs in Torhout

TORHOUT - In het Domein Groenhove in Torhout wordt nu zondag 24 maart de Nageba beurs gehouden. De organisatoren mogen dit jaar 69 unieke standhouders verwelkomen die werken rond het thema gezondheid, beweging en gezonde voeding.   

BREAKING

Nu zondag Eneco Beach Clean Up aan onze kust

KUST - Aan onze kust wordt nu zondagnamiddag op zeventien verschillende locaties afval ingezameld. Er worden zoveel mogelijk vrijwilligers verwacht om mee te helpen de stranden op te ruimen. 

BREAKING

De Garre voor al wie verzot is van Belgische bieren

BRUGGE -  De horecazaak de Garre in het gelijknamige straatje, een zijstraatje van de Breidelstraat in Brugge,  is na al die jaren een begrip geworden, zowel bij Bruggelingen als toeristen.     

BREAKING

Morgen woensdag Nokere koerse

DEINZE/NOKERE - In Deinze wordt morgen woensdag de 74e editie gehouden van de Nokere Koerse. Er komen 25 teams aan de start.

BREAKING

Straks nu ook Monopoly voor Gent

GENT - In Gent werd vandaag het nieuwe Monopoly spel voorgesteld voor deze stad. Het nieuwe spel zal in september gelanceerd worden.  

BREAKING

Nieuwe brochure Brugs Ommeland voorgesteld

BRUGGE - Westtoer heeeft de nieuwe brochure voor het Brugs Ommeland voorgesteld. Deze regio heeft de toerist steeds meer te bieden.   

Bekijk meer gerelateerde artikels