Regio

Avanti kleurde rood in Zwevezele

ZWEVEZELE/BRUGGE - De Brugse basketbalploeg Avanti Brugge moest vanavond een uit wedstrijd spelen tegen Zwevezele. Ze hadden voor hun verplaatsing hun supporters opgeroepen om zo talrijk mogelijk in het rood te komen supporteren.  

Heel wat supporters waren op post in Zwevezele. Ze zagen Avanti Brugge achter komen bij de rust. Maar dankzij de supporters en een goede verdediging kon Avanti nog terugkomen naar een 55-81 stand. Avanti Brugge neemt dus terug punten. 

Bron: Foto©Avanti Brugge

Bekijk Ook

BREAKING

Creatiefste tuin van Vlaanderen viert tienjarig bestaan met eigen biertje

LISSEWEGE - In Lissewege gaan vanaf nu zaterdag de deuren open van de creatiefste tuin van Vlaanderen. Tot en met 1 september zal je dagelijks heel wat kunstenaars kunnen bewonderen die actief zijn in verschillende disciplines. 

BREAKING

Kust verwacht een topweekend

KUST - Aan de kust maken ze zich op voor een topweekend. Het wordt zomers warm. Westtoer verwacht dan ook 325.000 dagtoeristen komend weekend. 

BREAKING

Tweede editie van het Foodtruckfestival in Kortemark

KORTEMARK - Van vrijdag 12 tot en met zondag 14 juli wordt aan de Krekemeersen in Kortemark de tweede editie gehouden van het Foodtruckfestival.

BREAKING

Nu zaterdag paardenmarkt in Torhout

TORHOUT - In Torhout wordt er nu zaterdag de jaarlijkse paardenmarkt gehouden. Door de warme temperaturen zal de paardenmarkt dit jaar slechts tot de middag duren.  

BREAKING

Vanaf maart volgend jaar nog slechts tweemaal per week gewone post

BELGIE - Vanaf de maand maart volgend jaar zal de gewone post nog slechts tweemaal per week bezorgd worden. Brieven met prior zegels, rouwbrieven, kranten en pakjes zullen wel nog dagelijks bezorgd worden. 

BREAKING

Vraag naar zwembaden in eigen tuin terug gestegen met de warmte

BRUGGE - Met de warme temperaturen stijgen terug de vragen naar de bouw van een zwembad in eigen tuin. Je kan steeds verkoeling zoeken in uw eigen zwembad maar ook het vakantiegevoel beleven waarbij je familie en vrienden kan uitnodigen voor een drink rond het zwembad.

BREAKING

Morgen kindernamiddag op de junikermis in Tienen

TIENEN - Op de junikermis in Tienen is er morgen woensdag een kindernamiddag. Er is verder nog een optreden gepland van zanger Sammy Moore. 

BREAKING

Grote vraag naar koude schotels met warme temperaturen

SINT-KRUIS - Met het warme weer gaan mensen anders gaan eten. De vraag is nu groot naar koude gerechten. Slagerij Sam en Evelien aan de Moerkerkesteenweg in Sint-Kruis speelt daar op in. 

Bekijk meer gerelateerde artikels