Regio

Morgen vrijdag start van de vakantiebeurs Wallonië in Vlaanderen

ROESELARE - Op de Grote Markt van Roeselare start morgen vrijdag de vakantiebeurs Wallonië in Vlaanderen. De beurs zal plaats vinden in een grote tent. Morgen is de beurs open van 14 tot 18 uur.  

Er zijn 60 infostanden van toeristische regio's en bezienwaardigheden in Wallonië maar ook streekproducenten waaronder de gekende zaak Le Fumet des Ardennes, gekend voor hun charcuterie uit de Ardennen. Er zijn brouwerijen, een forelrokerij, een stroopstokerij, kaasmakerij,...aanwezig met hun specialiteiten. Verder zijn er ook kookdemonstraties van Lekker Waals. De beurs loopt nog tot en met zondag 17 maart.

Bron: Foto©Le Fumet des Ardennes

Bekijk Ook

BREAKING

Foto van de dag: ook in de regen is Brugge mooi

BRUGGE - Ook in de regen is Brugge mooi en dat bewijst Frank Vergucht vandaag met zijn foto's. Hij trok deze voormiddag naar het Stil Ende bij de Ezelpoort waar de witte zwanen steeds zorgen voor mooie beelden. 

BREAKING

Auto in Bourgognevaart in Oudenburg terecht gekomen

OUDENBURG - In Oudenburg is vanmorgen rond 7 uur een wagen in de Bourgognevaart terecht gekomen. De 38 jarige bestuurster uit Ichtegel kon zelf uit de wagen klauteren en liep geen verwondingen op.

BREAKING

Heilig Bloedprocessie in de kijker: reeds figurant van in 1947

BRUGGE - De jaarlijkse Heilig Bloedprocessie kan rekenen op heel wat trouwe figuranten die jaar na jaar terug op post zijn en die dag niet meer willen missen.

BREAKING

Beernem en Oostkamp voor enkele maanden zonder zwembad

BEERNEM/OOSTKAMP - In Beernem en Oostkamp zitten ze voor enkele maanden zonder zwembad. Door technische problemen zijn beide zwembaden dicht.

BREAKING

Al heel wat interesse voor de webshop van Slagerij Sam en Evelien in Sint-Kruis

SINT-KRUIS - Er is heel wat interesse voor de webshop van de Slagerij Sam en Evelien aan de Moerkerkesteenweg in Sint-Kruis. Je kan nu van thuis uw bestelling plaatsen. Je hoeft die enkel nog te betalen en op te halen in de winkel. Zo win je heel wat tijd.   

BREAKING

Wenduine heeft er een nieuwe topzaak bij

WENDUINE - Het is leuk schoppen in de gezellige badplaats Wenduine. Je kan er nog heel wat originele winkels vinden in combinatie met gezellige horecazaken. Ze hebben er nu een topzaak bij namelijk Eetboetiek Poincaré in de Delacenseriestraat. 

BREAKING

Abonneehouders De Lijn worden ook deelfiets abonnees

VLAANDEREN - De 596.000 abonneehouders van De Lijn worden nu ook deelfiets abonnees bij Blue Bike. Op die manier kunnen mensen het openbaar vervoer combineren met de fiets voor de laatste kilometers.

BREAKING

Het ideale weer voor een bezoek aan het nieuwe Museum Sculpta Brugge

BRUGGE - In de Mariastraat in Brugge is Alexander Deman gestart met zijn Museum Sculpta. Na zijn jarenlange ervaring met de zand- en ijssculpturen wou hij een nieuw concept. Het resultaat mag gezien worden. 

BREAKING

Fietspremie voor personeel AZ Sint-Jan Brugge en Serruysziekenhuis Oostende

BRUGGE/OOSTENDE - Het personeel van het AZ Sint-Jan Brugge en Serruys in Oostende zullen voortaan kunnen beroep doen op een fietspremie wie met de fiets naar het werk komt. Het komt op een vergoeding van 0,22 euro per kilometer.

BREAKING

Diest wil op 1 juni een bijzonder lange mensenketting vormen

DIEST - Op zaterdag 1 juni is Diest de middagstad van de duizend kilometer tegen kanker. Op het vliegplein van Schaffen wordt een evenementendorp voorzien met tal van verrassingen in het luchtruim en een optreden van de Guy Swinnen Band. 

Bekijk meer gerelateerde artikels