Wonen

Deze week miljoenenweek in Huizenjagers op Vier

VLAANDEREN - In het populaire tv programma Huizenjagers op Vier moeten de makelaars deze week op zoek naar panden duurder dan één miljoen euro.

Zo moeten ze nu woensdag zoeken naar een nieuw pand voor de gekende showbizzfotograaf Henk Van Cauwenbergh. Het programma is dagelijks tot en met donderdag te zien op Vier.

Bron: Foto©Vier

Bekijk Ook

BREAKING

Abonneehouders De Lijn worden ook deelfiets abonnees

VLAANDEREN - De 596.000 abonneehouders van De Lijn worden nu ook deelfiets abonnees bij Blue Bike. Op die manier kunnen mensen het openbaar vervoer combineren met de fiets voor de laatste kilometers.

BREAKING

Een fijne moederdag voor alle mama's die onze website volgen

VLAANDEREN - De redactie van Het Nieuws Vandaag wil vandaag alle mama's een fijne moederdag wensen. Geniet er van vandaag want jullie verdienen dat.     

BREAKING

Durabrik schenkt cheque voor goede doel in Moerkerke

MOERKERKE - Projectontwikkelaar Durabrik steunt een goed doel in de gemeenten en steden waar ze bouwen. Onder de noemer Hart voor Mensen gaan ze telkens op zoek naar een plaatselijk goed doel.

BREAKING

Morgen dinsdag terug De Columbus op televisie met Annelien Coorevits

VLAANDEREN - Morgen dinsdag is er op Eén terug een nieuwe aflevering van het schitterende tv programma De Columbus. Bruggeling Wim Lybaert is morgen te zien met Annelien Coorevits.

BREAKING

Wie is volgens u de Mol ?

VLAANDEREN - Op de televisiezender Vier loopt vanavond de spannende finale van het programma De Mol. Het programma wordt wekelijks door vele duizenden mensen bekeken.

BREAKING

Unieke vroegere dokterswoning te koop in Brugge

BRUGGE - Het immokantoor Huys Noord heeft momenteel een uniek pand te koop. Het gaat om een vroegere dokterswoning gelegen vlakbij de Brugse vesten.  In de onmiddellijke buurt vind je tal van winikels en met de fiets bereik je snel het station en de scholen. 

BREAKING

Nu zaterdag 11 mei Land in Zicht op het platteland

VLAANDEREN - Nu zaterdag 11 mei kan je kennis maken met het platteland op Land in Zicht. Daarbij zetten heel wat landbouwbedrijven en proefcentra de deuren open voor een bezoek.  

Bekijk meer gerelateerde artikels