Wonen

Deze week miljoenenweek in Huizenjagers op Vier

VLAANDEREN - In het populaire tv programma Huizenjagers op Vier moeten de makelaars deze week op zoek naar panden duurder dan één miljoen euro.

Zo moeten ze nu woensdag zoeken naar een nieuw pand voor de gekende showbizzfotograaf Henk Van Cauwenbergh. Het programma is dagelijks tot en met donderdag te zien op Vier.

Bron: Foto©Vier

Bekijk Ook

BREAKING

Volgende week laatste week van Met Vier in Bed op VTM

VLAANDEREN - Het populaire tv programma Met Vier in Bed loopt al terug op haar einde. Volgende week is het de laatste week van dit seizoen. Ze trekken naar de Zilverkust in Portugal.

BREAKING

Mooie verzorgde woning te koop in de Vinkenstraat in Assebroek

ASSEBROEK - In de Vinkenstraat in Assebroek is momenteel een mooi verzorgde woning te koop. Het gaat om de woning met het huisnummer 11, een hoekpand. Het is bijzonder rustig gelegen.

BREAKING

Furnified opent vandaag pop up in Knokke

KNOKKE-HEIST - De online meubelwinkel Furnified opent vandaag een pop up winkel aan de Lippenslaan in Knokke. Je kan er vandaag nog terecht tussen 16 en 21 uur.  

BREAKING

Containerverhuur Corneillie ook tijdens het bouwverlof open

BRUGGE - Vandaag gaat de bouwsector in de regio Brugge op verlof. Ze zijn echter niet overal in verlof want Containerverhuur Corneillie blijft het ganse bouwverlof open voor hun klanten.  

BREAKING

Volg onze nieuwswebsite ook tijdens uw vakantie

VLAANDEREN - Heel wat mensen vertrekken dit weekend op vakantie naar het buitenland. Het zal dan ook super druk worden op de wegen. Wie tijdens haar of zijn vakantie op de hoogte wil blijven van alle nieuws uit de regio kan ons dagelijks volledig gratis raadplegen. 

BREAKING

Morgen Vlaamse feestdag

VLAANDEREN - Het is morgen donderdag Vlaamse feestdag. Er zullen morgen heel wat diensten gesloten zijn waaronder containerparken, bibliotheken, gemeentelijke diensten, diensten van de Vlaamse Overheid maar ook banken.

BREAKING

Morgen maandag start van de zomersolden

VLAANDEREN - Morgen maandag starten de zomersolden. De handelaars verwachten een drukke start van de solden. Bij Zeb hebben ze alvast een bevraging gedaan naar de grootste ergernissen tijdens de solden. 

BREAKING

File rijden richting kust

VLAANDEREN - Het is op deze mooie zonnige zaterdag file rijden richting kust. Er is momenteel file in de buurt van Nevele na een ongeval en in de burut van Sint-Denijs Westrem.  

BREAKING

Vandaag start van het nieuwe mosselseizoen

VLAANDEREN - In heel wat vishandels, supermarkten en in restaurants zijn vandaag de eerste Zeeuwse bodemcultuurmosselen aangekomen. 

BREAKING

Vraag naar zwembaden in eigen tuin terug gestegen met de warmte

BRUGGE - Met de warme temperaturen stijgen terug de vragen naar de bouw van een zwembad in eigen tuin. Je kan steeds verkoeling zoeken in uw eigen zwembad maar ook het vakantiegevoel beleven waarbij je familie en vrienden kan uitnodigen voor een drink rond het zwembad.

Bekijk meer gerelateerde artikels