Regio

Dertig marktgangers vielen in de prijzen op woensdagmarkt in Torhout

TORHOUT - Er was deze voormiddag heel wat volk op de wekelijkse marktdag in Torhout. Naast het ruime aanbod op deze markt was ook de week van de markt een publiekstrekker. Er waren immers mooie prijzen te winnen.  

Er waren zes hoofdprijzen die geloot werden op de markt. Het ging om waardebonnen voor een weekendje weg. Daarnaast waren er nog vijfentwintig waardebonnen van telkens 50 euro die kunnen gebruikt worden voor aankopen op de markt. De week van de markt loopt nog tot en met zondag 14 april. 

Bron: Foto©Stad Torhout

Bekijk Ook

BREAKING

Foto van de dag: een tochtje op de Brugse reien

BRUGGE -Het mooie lenteweer nodigt de toeristen uit voor een tochtje op de Brugse reien. Ook de bootjesuitbaters in Brugge verwachten van het paasweekend een topper.  

BREAKING

Vandaag lunchen bij de reien in Brugge

BRUGGE - In het restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan kan je vandaag heerlijk lunchen, ideaal na uw bezoek aan de zaterdagmarkt of bij een bezoek aan Brugge.

BREAKING

Paasfoor in Zelzate gestart

ZELZATE - In Zelzate is gisteren vrijdag de jaarlijkse Paasfoor gestart. De foor loopt nog tot en met maandag 29 april.

BREAKING

Straks naar de zaterdagmarkt op het Zand in Brugge

BRUGGE - Op het Zand in Brugge wordt straks de wekelijkse zaterdagmarkt gehouden. Alle markthandelaars zijn te vinden op het Zand met een ruim aanbod van verse voeding, non food en textiel. 

BREAKING

Zwembad in Beernem blijft tijdelijk gesloten

BEERNEM - Het Bloemendalezwembad in Beernem blijft tijdelijk gesloten. Er zijn problemen met de hoogspanningscabine. Normaal moest het zwembad nu dinsdag terug de deuren openen.

BREAKING

Inbraak in lichte vrachtauto in Loppem

LOPPEM - In de Van Hammelaan hebben onbekenden ingebroken in een lichte vrachtauto. Ze gingen aan de haal met een aantal voorwerpen.

Bekijk meer gerelateerde artikels