Regio

Rode Kruis verkoopt eerste stickers op donderdag 25 april

KNOKKE-HEIST - Het Rode Kruis Vlaanderen start op donderdag 25 april met de stickerverkoop ter gelegenheid van de Veertiendaagse. Elke afdeling wil zo veel mogelijk stickers verkopen.   

In Westkapelle zal Louis Flion uit Zedelgem die donderdag mee helpen met de sticker verkoop. Hij is momenteel bijzonder populair met zijn hit Pief Poef Paf. Op de stickers staan dit jaar de Playmobil poppetjes. Diezelfde donderdagavond zal de eerste sticker verkocht worden aan Burgemeester Graaf Leopold Lippens. Voor het eerst zal de sticker ook online kunnen gekocht worden waarna de vrijwilligers van de afdeling de sticker thuis zullen bezorgen. In Brugge heeft Burgemeester Dirk De fauw reeds de eerste sticker gekocht.  

Bron: Foto©Rode Kruis Knokke-Heist

Bekijk Ook

BREAKING

Vandaag rib-eye op de lunch in Restaurant B-In in Brugge

BRUGGE - In het restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan in Brugge kan je vandaag terug genieten van een heerlijke lunch.

BREAKING

Nog tot en met zondag Ommegangkermis in Lede

LEDE - In Lede is er nog tot en met zondag de Ommegangkermis. Op het Marktplein vind je tal van kermisattracties voor jong en oud. 

BREAKING

Warmste Week ruilt Wachtebeke voor Kortrijk

KORTRIJK - De Warmste Week ruilt het provinciaal domein Puyenbroeck in Wachtebeke voor Kortrijk. Het programma zal live lopen aan de Leieboorden.  

BREAKING

Augustijnfeesten in Kluizen gaan vrijdag van start

EVERGEM - In Kluizen bij Evergem starten nu vrijdag de Augustijnfeesten met kermis. Je kan er komend weekend het lunapark Players Club vinden.

BREAKING

Komend weekend geen treinverkeer tussen Brugge en Lichtervelde

BRUGGE/LICHTERVELDE - Het komend weekend zal er geen treinverkeer mogelijk zijn tussen Brugge en Lichtervelde. Er zal gewerkt worden aan de sporen.

BREAKING

Bedrijfsbrand in Mechelen

MECHELEN - In Mechelen is er vanavond een zware bedrijfsbrand geweest bij het bedrijf Varec. De omwonenden werden gevraagd om ramen en deuren gesloten te houden.

BREAKING

Foto van de dag: de molen van Sluis

SLUIS (NEDERLAND) - Ook vandaag hebben wij terug een foto van de dag. Wij hebben gekozen voor een foto van Linda Schamps die over de grens trok voor deze foto. 

BREAKING

Kwartier Kamp Lombardsijde pakt uit met jobdag op 26 juni

LOMBARDSIJDE - Het Kwartier Kamp Lombardsijde pakt op woensdag 26 juni uit met een jobdag. Ze zoeken nieuwe militairen voor artillerie met inlijving begin oktober dit jaar. 

Bekijk meer gerelateerde artikels