Regio

Rode Kruis verkoopt eerste stickers op donderdag 25 april

KNOKKE-HEIST - Het Rode Kruis Vlaanderen start op donderdag 25 april met de stickerverkoop ter gelegenheid van de Veertiendaagse. Elke afdeling wil zo veel mogelijk stickers verkopen.   

In Westkapelle zal Louis Flion uit Zedelgem die donderdag mee helpen met de sticker verkoop. Hij is momenteel bijzonder populair met zijn hit Pief Poef Paf. Op de stickers staan dit jaar de Playmobil poppetjes. Diezelfde donderdagavond zal de eerste sticker verkocht worden aan Burgemeester Graaf Leopold Lippens. Voor het eerst zal de sticker ook online kunnen gekocht worden waarna de vrijwilligers van de afdeling de sticker thuis zullen bezorgen. In Brugge heeft Burgemeester Dirk De fauw reeds de eerste sticker gekocht.  

Bron: Foto©Rode Kruis Knokke-Heist

Bekijk Ook

BREAKING

Foto van de dag: een tochtje op de Brugse reien

BRUGGE -Het mooie lenteweer nodigt de toeristen uit voor een tochtje op de Brugse reien. Ook de bootjesuitbaters in Brugge verwachten van het paasweekend een topper.  

BREAKING

Vandaag lunchen bij de reien in Brugge

BRUGGE - In het restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan kan je vandaag heerlijk lunchen, ideaal na uw bezoek aan de zaterdagmarkt of bij een bezoek aan Brugge.

BREAKING

Paasfoor in Zelzate gestart

ZELZATE - In Zelzate is gisteren vrijdag de jaarlijkse Paasfoor gestart. De foor loopt nog tot en met maandag 29 april.

BREAKING

Straks naar de zaterdagmarkt op het Zand in Brugge

BRUGGE - Op het Zand in Brugge wordt straks de wekelijkse zaterdagmarkt gehouden. Alle markthandelaars zijn te vinden op het Zand met een ruim aanbod van verse voeding, non food en textiel. 

BREAKING

Zwembad in Beernem blijft tijdelijk gesloten

BEERNEM - Het Bloemendalezwembad in Beernem blijft tijdelijk gesloten. Er zijn problemen met de hoogspanningscabine. Normaal moest het zwembad nu dinsdag terug de deuren openen.

BREAKING

Inbraak in lichte vrachtauto in Loppem

LOPPEM - In de Van Hammelaan hebben onbekenden ingebroken in een lichte vrachtauto. Ze gingen aan de haal met een aantal voorwerpen.

BREAKING

Inbraken in appartementen in Hasselt

HASSELT - In Hasselt hebben onbekenden ingebroken in vier appartementen. Telkens werd de deur open geforceerd om binnen te geraken.

Bekijk meer gerelateerde artikels