Regio

Nu zondag is de paashaas te gast bij Carrefour Scheepsdale

BRUGGE - Nu zondag is het terug Pasen, de feestdag waarbij heel wat lekkers op tafel komt. Zondagvoormiddag wordt tussen 10 en 13 uur de paashaas verwacht. 

De paashaas komt langs met heerlijke chocolade. De ouders of grootouders kunnen zondagvoormiddag hun laatste boodschappen doen.

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Het ideale weer voor een bezoek aan het nieuwe Museum Sculpta Brugge

BRUGGE - In de Mariastraat in Brugge is Alexander Deman gestart met zijn Museum Sculpta. Na zijn jarenlange ervaring met de zand- en ijssculpturen wou hij een nieuw concept. Het resultaat mag gezien worden. 

BREAKING

Fietspremie voor personeel AZ Sint-Jan Brugge en Serruysziekenhuis Oostende

BRUGGE/OOSTENDE - Het personeel van het AZ Sint-Jan Brugge en Serruys in Oostende zullen voortaan kunnen beroep doen op een fietspremie wie met de fiets naar het werk komt. Het komt op een vergoeding van 0,22 euro per kilometer.

BREAKING

Diest wil op 1 juni een bijzonder lange mensenketting vormen

DIEST - Op zaterdag 1 juni is Diest de middagstad van de duizend kilometer tegen kanker. Op het vliegplein van Schaffen wordt een evenementendorp voorzien met tal van verrassingen in het luchtruim en een optreden van de Guy Swinnen Band. 

BREAKING

De Doorzetters dit jaar terug aan de start van 1000 kilometer tegen kanker

BRUGGE - De Doorzetters, de teams rond Ronald Plovie uit Brugge,  zullen tijdens het Hemelvaartweekend terug deelnemen aan de duizend kilometer tegen kanker. Ze zullen aan de start komen met meerdere teams.

BREAKING

Grote Markt in Kortrijk herdoopt in sportstrand

KORTRIJK - In Kortrijk werd de Grote Markt herdoopt in een sportstrand. Tot en met zondag 2 juni worden er tal van sporttornooien gehouden. 

BREAKING

Straks naar de wekelijkse zondagsmarkt in Sint-Michiels

SINT-MICHIELS - Op de terreinen van de Veemarkt in Sint-Michiels wordt wekelijks op zondag een marktdag gehouden. De ganse voormiddag zijn de markthandelaars te vinden met een mix van food en non food. 

Bekijk meer gerelateerde artikels