Regio

Ongeval op de E40 richting Brussel

MERELBEKE - Op de E40 snelweg richting Brussel gebeurde vanavond een ongeval ter hoogte van Merelbeke.

De rijbaan is intussen terug vrij. Er was intussen al een file ontstaan richting binnenland. Op de snelweg is het bijzonder druk in beide richtingen. 

Bron: Foto©Federale Politie

Bekijk Ook

BREAKING

Cercle Brugge pakt de eerste drie punten in eigen stadion

BRUGGE - Cercle Brugge heeft vanavond de eeste drie punten van het nieuwe seizoen gepakt. Ze wonnen met 1-0 tegen Waasland Beveren.  

BREAKING

Blankenberge verwacht morgen 30.000 bezoekers voor de Bloemencorso

BLANKENBERGE - In Blankenberge verwachten ze morgen zondag vele duizenden bezoekers voor de Bloemencorso. Het zal na de regen van vorig jaar een bijzonder zonnige en warme editie worden.

BREAKING

Kermis in Luxemburg gestart met 180 attracties

LUXEMBURG - In Luxemburg is de grote kermis gestart met maar liefst 180 attracties. Het is de place to be voor echte foorliefhebbers met heel wat unieke attracties. 

BREAKING

Vertragingen op meerdere spoorlijnen

BRUSSEL - De spoorwegen kampen met vertragingen op meerdere spoorlijnen door diverse oorzaken.

BREAKING

Morgen grote rommelmarkt met meer dan 600 deelnemers

LOPPEM - In Loppem verwachten ze vanavond heel wat volk voor de avondmarkt maar de topdag is morgen zondag met vele duizenden bezoekers.  

BREAKING

Olijfbomen en eikenhouten vaten kopen in Loppem

LOPPEM - Op de kermis in Loppem kan je het ganse weekend een olijfboom of eikenhouten vat kopen. Hun stand is te vinden in de Stationsstraat.

BREAKING

Smile for Life op de Bartholomeusfeesten in Nieuwmunster

NIEUWMUNSTER - In Nieuwmunster worden dit weekend de Bartholomeusfeesten gehouden met deze namiddag boerenmarkt. Je kan er een mooi aanbod vinden van producten vers van de hoeve.

BREAKING

Dinsdagmarkt in Heist verhuist naar Stationsplein vanaf 1 oktober

HEIST - Omwille van geplande werken voor het Community House wordt de wekelijkse dinsdagmarkt van Heist vanaf 1 oktober verplaatst naar het Stationsplein. 

BREAKING

Straks naar de kermis in Kortemark

KORTEMARK - In Kortemark kan je deze namiddag vanaf 16 uur naar de kermis. Dan zal het schepencollege de kermis officieel openen. Je kan de attracties vinden op de Markt. Ook volgend weekend is er nog kermis in Kortemark.  

BREAKING

Heel wat volk voor de poppen- en berenbeurs in Brugge

BRUGGE - In de Stadshallen op de Markt in Brugge wordt nog tot en met morgen zondag de poppen- en berenbeurs gehouden. Je kan er een ruim aanbod vinden.   

Bekijk meer gerelateerde artikels