Regio

Ongeval op de E40 richting Brussel

MERELBEKE - Op de E40 snelweg richting Brussel gebeurde vanavond een ongeval ter hoogte van Merelbeke.

De rijbaan is intussen terug vrij. Er was intussen al een file ontstaan richting binnenland. Op de snelweg is het bijzonder druk in beide richtingen. 

Bron: Foto©Federale Politie

Bekijk Ook

BREAKING

Tweede editie van het Foodtruckfestival in Kortemark

KORTEMARK - Van vrijdag 12 tot en met zondag 14 juli wordt aan de Krekemeersen in Kortemark de tweede editie gehouden van het Foodtruckfestival.

BREAKING

Nu zaterdag paardenmarkt in Torhout

TORHOUT - In Torhout wordt er nu zaterdag de jaarlijkse paardenmarkt gehouden. Door de warme temperaturen zal de paardenmarkt dit jaar slechts tot de middag duren.  

BREAKING

Vanaf maart volgend jaar nog slechts tweemaal per week gewone post

BELGIE - Vanaf de maand maart volgend jaar zal de gewone post nog slechts tweemaal per week bezorgd worden. Brieven met prior zegels, rouwbrieven, kranten en pakjes zullen wel nog dagelijks bezorgd worden. 

BREAKING

Vraag naar zwembaden in eigen tuin terug gestegen met de warmte

BRUGGE - Met de warme temperaturen stijgen terug de vragen naar de bouw van een zwembad in eigen tuin. Je kan steeds verkoeling zoeken in uw eigen zwembad maar ook het vakantiegevoel beleven waarbij je familie en vrienden kan uitnodigen voor een drink rond het zwembad.

BREAKING

Morgen kindernamiddag op de junikermis in Tienen

TIENEN - Op de junikermis in Tienen is er morgen woensdag een kindernamiddag. Er is verder nog een optreden gepland van zanger Sammy Moore. 

BREAKING

Grote vraag naar koude schotels met warme temperaturen

SINT-KRUIS - Met het warme weer gaan mensen anders gaan eten. De vraag is nu groot naar koude gerechten. Slagerij Sam en Evelien aan de Moerkerkesteenweg in Sint-Kruis speelt daar op in. 

BREAKING

Morgen woensdag marktdag in Torhout

TORHOUT - In Torhout wordt morgen woensdag de wekelijkse marktdag gehouden. De markt vindt plaats op de Markt en in de omliggende straten. 

BREAKING

Ook dieren zoeken afkoeling bij hoge temperaturen

MECHELEN - Ook de dieren zoeken afkoeling bij deze hoge temperaturen. De verzorgers van het dierenpark Planckendael in Mechelen verwennen de dieren met verfrissende ijsjes.

BREAKING

Heerlijk lunchen op het terras van Restaurant B-In

BRUGGE - Op de site Oud Sint-Jan in Brugge vind je misschien wel de mooiste terrassen van Brugge. Wie van de lunch geniet bij Restaurant B-In kan er bij het water zitten waar de toeristenbootjes voorbij varen.  

BREAKING

Mensen met een beperking morgen naar de Sinksenfoor in Antwerpen

ANTWERPEN - Op het Park Spoor Noord worden morgen dinsdag tweeduizend mensen met een beperking  verwacht voor een namiddag foorplezier op de grootste foor van Vlaanderen met maar liefst 150 attracties.

Bekijk meer gerelateerde artikels