Regio

Morgen zondag rommelmarkt van Kruispoort tot Markt

BRUGGE - Morgen zondag wordt voor de vijfde maal een grote rommelmarkt gehouden van Kruispoort tot Markt. 

De deelnemers aan de rommel- en brocantemarkt zijn te vinden in de Langestraat, Hoogstraat, Philipstockstraat en Mallebergplaats. Iedereen is er welkom van 9 tot 18 uur.

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Kermis in Ruiselede

RUISELEDE - In Ruiselede kan je morgen zondag naar de kermis. Op de Markt vind je de attracties met onder meer het lunapark Showland van de kermiszusjes Dagraed.

BREAKING

Wedstrijd bierbakken stapelen op de Brugse Kantdagen

BRUGGE - In het Zonnekemeers bij het Walplein werd vandaag een wedstrijd bierbakken stapelen gehouden naar aanleiding van de Brugse Kantdagen. Een Brugs team en een team uit het Nederlandse Friesland namen het tegen elkaar op.

BREAKING

Vandalisme bij fontein Oostmeers

BRUGGE - Aan de fontein bij de Oostmeers in Brugge werd vandalisme gepleegd. Onbekenden hebben enkele groene relaxstoelen in het water gegooid.

BREAKING

Brugse Kantdagen lokken heel wat volk

BRUGGE - De Brugse Kantdagen lokken heel wat volk. Het was vandaag gezellig druk in de Walstraat en op het Walplein. Naast de kanttentoonstelling in de brouwerij zijn er elke dag muzikale optredens op het plein.

BREAKING

Morgen naar de Bollekesfeesten in Antwerpen

ANTWERPEN - In het centrum van Antwerpen zijn er morgen zondag de Bollekesfeesten. Alles draait rond het bolleke van Brouwerij De Koninck. Bolleke wordt ook de nieuwe naam op het etiket van de flesjes. 

BREAKING

De sfeer zit er in op Golden Years Open Air

BRUGGE - Op de Golden Years Open Air fuif bij Dok 54 aan de Pathoekeweg in Brugge zit de sfeer er al in. Vier dj's draaien vanavond de meest gekende hits die vaak weken lang in de top tien stonden.  

Bekijk meer gerelateerde artikels