Regio

Avanti Brugge verliest de finale van de Beker van West-Vlaanderen

BRUGGE - De Brugse basketbalclub Avanti Brugge moest vanavond de finale spelen van de Beker van West-Vlaanderen. Ze moesten uit komen tegen Sijsele.

Heel wat supporters reisden mee om hun favoriete ploeg aan het werk te zien. De zaal kleurde dan ook rood. Het was een bijzonder spannende wedstrijd maar Sijsele had voor deze provinciale bekerwedstrijd spelers opgesteld van tweede nationale. Ze waren te sterk voor Avanti Brugge. De wedstrijd eindigde met 86-65 cijfers. Avanti Brugge wil volgend jaar een gooi doen naar de beker. Het zou een mooi sluitstuk geweest zijn voor het voorbije seizoen.    

Bron: Foto©Avanti Brugge

Bekijk Ook

BREAKING

Kust verwacht een topweekend

KUST - Aan de kust maken ze zich op voor een topweekend. Het wordt zomers warm. Westtoer verwacht dan ook 325.000 dagtoeristen komend weekend. 

BREAKING

Tweede editie van het Foodtruckfestival in Kortemark

KORTEMARK - Van vrijdag 12 tot en met zondag 14 juli wordt aan de Krekemeersen in Kortemark de tweede editie gehouden van het Foodtruckfestival.

BREAKING

Nu zaterdag paardenmarkt in Torhout

TORHOUT - In Torhout wordt er nu zaterdag de jaarlijkse paardenmarkt gehouden. Door de warme temperaturen zal de paardenmarkt dit jaar slechts tot de middag duren.  

BREAKING

Vanaf maart volgend jaar nog slechts tweemaal per week gewone post

BELGIE - Vanaf de maand maart volgend jaar zal de gewone post nog slechts tweemaal per week bezorgd worden. Brieven met prior zegels, rouwbrieven, kranten en pakjes zullen wel nog dagelijks bezorgd worden. 

BREAKING

Vraag naar zwembaden in eigen tuin terug gestegen met de warmte

BRUGGE - Met de warme temperaturen stijgen terug de vragen naar de bouw van een zwembad in eigen tuin. Je kan steeds verkoeling zoeken in uw eigen zwembad maar ook het vakantiegevoel beleven waarbij je familie en vrienden kan uitnodigen voor een drink rond het zwembad.

BREAKING

Morgen kindernamiddag op de junikermis in Tienen

TIENEN - Op de junikermis in Tienen is er morgen woensdag een kindernamiddag. Er is verder nog een optreden gepland van zanger Sammy Moore. 

BREAKING

Grote vraag naar koude schotels met warme temperaturen

SINT-KRUIS - Met het warme weer gaan mensen anders gaan eten. De vraag is nu groot naar koude gerechten. Slagerij Sam en Evelien aan de Moerkerkesteenweg in Sint-Kruis speelt daar op in. 

BREAKING

Morgen woensdag marktdag in Torhout

TORHOUT - In Torhout wordt morgen woensdag de wekelijkse marktdag gehouden. De markt vindt plaats op de Markt en in de omliggende straten. 

BREAKING

Ook dieren zoeken afkoeling bij hoge temperaturen

MECHELEN - Ook de dieren zoeken afkoeling bij deze hoge temperaturen. De verzorgers van het dierenpark Planckendael in Mechelen verwennen de dieren met verfrissende ijsjes.

BREAKING

Heerlijk lunchen op het terras van Restaurant B-In

BRUGGE - Op de site Oud Sint-Jan in Brugge vind je misschien wel de mooiste terrassen van Brugge. Wie van de lunch geniet bij Restaurant B-In kan er bij het water zitten waar de toeristenbootjes voorbij varen.  

Bekijk meer gerelateerde artikels