Regio

Avanti Brugge verliest de finale van de Beker van West-Vlaanderen

BRUGGE - De Brugse basketbalclub Avanti Brugge moest vanavond de finale spelen van de Beker van West-Vlaanderen. Ze moesten uit komen tegen Sijsele.

Heel wat supporters reisden mee om hun favoriete ploeg aan het werk te zien. De zaal kleurde dan ook rood. Het was een bijzonder spannende wedstrijd maar Sijsele had voor deze provinciale bekerwedstrijd spelers opgesteld van tweede nationale. Ze waren te sterk voor Avanti Brugge. De wedstrijd eindigde met 86-65 cijfers. Avanti Brugge wil volgend jaar een gooi doen naar de beker. Het zou een mooi sluitstuk geweest zijn voor het voorbije seizoen.    

Bron: Foto©Avanti Brugge

Bekijk Ook

BREAKING

Street Art project in de Langestraat-Hoogstraat

BRUGGE - In de Langestraat-Hoogstraat wordt dit weekend de jaarlijkse braderie gehouden waarvoor vroeger promotie gemaakt werd door een autokaravaan met handelaars die naar de deelgemeenten trokken. Velen zullen zich de autokaravaan nog herinneren.

BREAKING

Lingerie Ultime is morgen de ganse dag open

SINT-KRUIS - De lingeriezaak Ultime van Elke in het winkelcentrum aan de Moerkerkesteenweg in Sint-Kruis is morgen zondag open van 10 tot 18 uur. Met de kermis wordt immers heel wat volk verwacht. 

BREAKING

Verkeerschaos in Assebroek door wijziging cyclussen verkeerslichten aan Katelijnepoort

ASSEBROEK - De wijziging van de cyclussen aan de verkeerslichten aan de Katelijnepoort in Brugge zorgen voor een verkeerschaos in de spits.

BREAKING

Basketbalclub Avanti Brugge wint uit op Zwevegem

ZWEVEGEM - De Brugse basketbalclub Avanti Brugge heeft vanavond uit gespeeld op Zwevegem.  Ze gingen er winnen met 65-97 cijfers.

BREAKING

Nu maandag kermis à volonté in Maldegem

MALDEGEM - In Maldegem pakken ze nu maandag uit met kermis à volonté. De foorgangers kunnen voor 15 euro een polsbandje aanschaffen waarmee de foorgangers van 16 tot 21 uur op alle attracties kunnen.

BREAKING

Aanhangwagen gestolen in de wijk Stene in Oostende

OOSTENDE - In Oostende moest de politie een diefstal vaststellen van een aanhangwagen. Die werd gestolen in de wijk Stene meer bepaald in de Velduilstraat.

BREAKING

Gido Van Imschoot heeft tiende boek klaar

BRUGGE - Gido Van Imschoot heeft zijn tiende boek klaar. Het boek zal op 10 oktober voorgesteld worden in de Hotelschool Spermalie in Brugge. 

Bekijk meer gerelateerde artikels