Regio

Genieten aan het Lisseweegs Vaartje

LISSEWEGE - Het witte polderdorp Lissewege trekt steeds meer volk. Dagtoeristen ontdekken de pracht en de rust van het dorp. Ook culinaire liefhebbers houden van Lissewege voor de goeie adresjes.  

Tijdens de zomer komen ook de kunstliefhebbers naar deze poldergemeente voor de Beeldenroute en voor het kunstcentrum 't Vaartje. Aan leuke winkels ontbreekt het ook niet met de ouderwetse snoepwinkel en delicatessen en planken bij Tante Mie. Elke maandagvoormiddag wordt er ook marktdag gehouden waarvoor heel wat Lissewegenaars naar het dorp afzakken. Tenslotte zjn er ook events in Lissewege met de avondmarkt begin juli en het Lichtfeest in augustus. Frank Vergucht trok vandaag naar zijn geliefde Lissewege. Eén van zijn prachtige foto's hebben wij weerhouden. 

Bron: Foto©Frank Vergucht/The Bruges Feeling

Bekijk Ook

BREAKING

Vanavond vuurspuwersact op strand van Bredene

BREDENE - Bruggeling Jochen Vanhulle hoopt vanavond heel wat stadsgenoten te mogen ontvangen in zijn Strandhuis Louis en Marie, genoemd naar zijn twee kinderen. Het Strandhuis is gelegen aan Strandreddingspost 2 aan de overkant van de winkel Albert Heijn.

BREAKING

Straks naar de zondagsmarkt op de Veemarkt in Sint-Michiels

SINT-MICHIELS - Op de terreinen van de Veemarkt in Sint-Michiels is er vandaag de ganse voormiddag marktdag.   

BREAKING

Morgen concert van de SFX Harmonie in Damme

DAMME - Naar aanleiding van de Nationale Feestdag is er morgen zondag 21 juli een concert van de SFX Harmonie in het centrum van Damme.  

BREAKING

Vuurwerk in Lichtervelde uitgesteld naar dinsdagavond

LICHTERVELDE - Naar aanleiding van de Margarethafoor in Lichtervelde was er voor vanavond om 23 uur vuurwerk gepland.

BREAKING

Morgen feest van de Belgen bij Klokhof in Loppem

LOPPEM - Het pop-up zomercafé Klokhof in Loppem pakt morgen zondag uit met het feest van de Belgen.

BREAKING

Toestellen luchtdefilé morgen te zien tot in Maldegem

BRUSSEL/MALDEGEM - Het is morgen namiddag militair defilé in het centrum van Brussel. De verschillende componenten van Defensie laten hun middelen en mensen zien.

BREAKING

Morgen zonnig met temperaturen tot 22 graden aan zee

KUST - Het belooft morgen gezellig druk te worden aan zee. Er wordt een zonnige dag voorspeld waarbij het nog aangenaam zal zijn van temperatuur. Vanaf maandag wordt het heel wat warmer.

BREAKING

Bedankt Aline voor uw leuk bericht

KUST - We doen dagelijks heel wat moeite om u zo goed mogelijk te informeren wat er aan de kust te beleven is. Telkens opnieuw krijg je een uitgebreide kustagenda. 

Bekijk meer gerelateerde artikels