Regio

Genieten aan het Lisseweegs Vaartje

LISSEWEGE - Het witte polderdorp Lissewege trekt steeds meer volk. Dagtoeristen ontdekken de pracht en de rust van het dorp. Ook culinaire liefhebbers houden van Lissewege voor de goeie adresjes.  

Tijdens de zomer komen ook de kunstliefhebbers naar deze poldergemeente voor de Beeldenroute en voor het kunstcentrum 't Vaartje. Aan leuke winkels ontbreekt het ook niet met de ouderwetse snoepwinkel en delicatessen en planken bij Tante Mie. Elke maandagvoormiddag wordt er ook marktdag gehouden waarvoor heel wat Lissewegenaars naar het dorp afzakken. Tenslotte zjn er ook events in Lissewege met de avondmarkt begin juli en het Lichtfeest in augustus. Frank Vergucht trok vandaag naar zijn geliefde Lissewege. Eén van zijn prachtige foto's hebben wij weerhouden. 

Bron: Foto©Frank Vergucht/The Bruges Feeling

Bekijk Ook

BREAKING

Wekelijkse marktdag op maandag in Kortrijk

KORTIRJK - Op maandagvoormiddag wordt er wekelijks in het centrum van Kotrijk marktdag gehouden. De marktkramers staan verspreid over de verschillende pleinen. 

BREAKING

Vandaag maandag marktdag in Maldegem

MALDEGEM - In Maldegem wordt vandaag maandag de wekelijkse marktdag gehouden. De markthandelaars zijn te vinden op de Markt en in de Marktstraat.

BREAKING

Vandaag marktdag in Diksmuide

DIKSMUIDE - In Diksmuide wordt vandaag de wekelijkse marktdag gehouden. Er komen telkens tal van markthandelaars op maandagvoormiddag naar de boterstad.

BREAKING

Laat uw schoenen tijdig nazien voor uw zomervakantie

SINT-KRUIS - De schoenmakerij Saunders in de Vredestraat in Sint-Kruis is reeds jaren een begrip. Ze hebben na al die jaren een trouw cliënteel en schoenmerken die de schoenmaker aanbevelen aan hun klanten. 

BREAKING

Bestel tijdig de ontbijtmand voor Vaderdag

SINT-KRUIS - Na het succes van de moederdag ontbijten pakt de broodjeszaak Culinala nu ook uit met vaderdag ontbijten die in de onmiddellijke buurt van de zaak aan huis gebracht worden.  

BREAKING

Vanaf morgen 10 uur wellicht terug bussen van De Lijn aan het Noordstation

BRUSSEL - De Lijn wil vanaf morgen maandag om tien uur terug de halte Brussel Noordstation bedienen. De chauffeurs hadden een tijdje terug gekozen om daar weg te blijven omwille van de hygiënische toestand rond het station en vrees voor ziekten. 

BREAKING

Ouderraad schenkt cheque van 1477 euro voor vergroening speelplaats

ASSEBROEK - In de basisschool Jan Fevijn in de Daverlostraat in Assebroek werd zaterdag het jaarlijks schoolfeest gehouden dat in het teken stond van circus.

BREAKING

Woonzorgcentrum in Bree werd vanavond geëvacueerd na flink onweer

BREE - In Limburg heeft vanavond een flink onweer gewoed. Er viel hagel en vele liters water in korte tijd. Fietstunnels en straten stonden een tijdlang blank. 

Bekijk meer gerelateerde artikels