Regio

Meifoor in de kijker: reeds tien jaar op de Meifoor Brugge

BRUGGE - Op de Meifoor zijn heel wat attracties al heel wat jaren te vinden. Van de Gezondheidsapotheek worden reeds meldingen gemaakt van vlak na de Tweede Oorlog. Veel foorfamilies staan al gerneaties lang op deze Brugse foor.  

Voor Bjorn en Linda is het het tiende jaar Meifoor in Brugge. Ze staan dit jaar met beide schietkramen op het Zand aan de kant Steenstraat. Eeerder was Gunsmoke reeds te vinden op de Paasfoor in Kortrijk. Het is intussen reeds de vijfde generatie van de familie De Smet op de foor. De ouders van Bjorn stonden steeds met een autoscooter en een eendjesspel terwijl zijn grootouders jarenlang de autoscooter runden. Vergeet alvast uw bonnen niet uit te knippen uit Tam Tam Deze Week of Tips als u langs loopt op de kermis want je krijgt er kogels extra.   

Bron: Foto©Gunsmoke

Bekijk Ook

BREAKING

Wekelijkse marktdag op maandag in Kortrijk

KORTIRJK - Op maandagvoormiddag wordt er wekelijks in het centrum van Kotrijk marktdag gehouden. De marktkramers staan verspreid over de verschillende pleinen. 

BREAKING

Vandaag maandag marktdag in Maldegem

MALDEGEM - In Maldegem wordt vandaag maandag de wekelijkse marktdag gehouden. De markthandelaars zijn te vinden op de Markt en in de Marktstraat.

BREAKING

Vandaag marktdag in Diksmuide

DIKSMUIDE - In Diksmuide wordt vandaag de wekelijkse marktdag gehouden. Er komen telkens tal van markthandelaars op maandagvoormiddag naar de boterstad.

BREAKING

Laat uw schoenen tijdig nazien voor uw zomervakantie

SINT-KRUIS - De schoenmakerij Saunders in de Vredestraat in Sint-Kruis is reeds jaren een begrip. Ze hebben na al die jaren een trouw cliënteel en schoenmerken die de schoenmaker aanbevelen aan hun klanten. 

BREAKING

Bestel tijdig de ontbijtmand voor Vaderdag

SINT-KRUIS - Na het succes van de moederdag ontbijten pakt de broodjeszaak Culinala nu ook uit met vaderdag ontbijten die in de onmiddellijke buurt van de zaak aan huis gebracht worden.  

BREAKING

Vanaf morgen 10 uur wellicht terug bussen van De Lijn aan het Noordstation

BRUSSEL - De Lijn wil vanaf morgen maandag om tien uur terug de halte Brussel Noordstation bedienen. De chauffeurs hadden een tijdje terug gekozen om daar weg te blijven omwille van de hygiënische toestand rond het station en vrees voor ziekten. 

BREAKING

Ouderraad schenkt cheque van 1477 euro voor vergroening speelplaats

ASSEBROEK - In de basisschool Jan Fevijn in de Daverlostraat in Assebroek werd zaterdag het jaarlijks schoolfeest gehouden dat in het teken stond van circus.

BREAKING

Woonzorgcentrum in Bree werd vanavond geëvacueerd na flink onweer

BREE - In Limburg heeft vanavond een flink onweer gewoed. Er viel hagel en vele liters water in korte tijd. Fietstunnels en straten stonden een tijdlang blank. 

Bekijk meer gerelateerde artikels