Brugge

Niels Van Zandweghe uit Brugge gaat voor Europese titel in Luzern

BRUGGE - De Zwitserse stad Luzern is meer dan een bezoek waard. Rond het Vierwoudstedenmeer waarvan het water in de Reuss terecht komt is het bijzonder gezellig vertoeven. Het is een mooie en aangename stad met centraal de Kapelbrug, een volledig houten constructie. 

In die Zwitserse stad gaat Bruggeling Niels Van Zandweghe dit weekend strijden voor een Europese titel op het roeien. Hij wil nog een tickeet halen voor de Olympische Spelen in Tokio. 

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Morgen Belgisch Kampioenschap tijdrijden in Middelkerke

MIDDELKERKE - Heel wat wielerliefhebbers zullen morgen in Middelkerke op post zijn voor het Belgisch Kampioenschap tijdrijden. De eerste renners starten om 12.30 uur. Rond 18 uur moeten alle rennes binnen zijn.

BREAKING

Creatiefste tuin van Vlaanderen viert tienjarig bestaan met eigen biertje

LISSEWEGE - In Lissewege gaan vanaf nu zaterdag de deuren open van de creatiefste tuin van Vlaanderen. Tot en met 1 september zal je dagelijks heel wat kunstenaars kunnen bewonderen die actief zijn in verschillende disciplines. 

BREAKING

Vraag naar zwembaden in eigen tuin terug gestegen met de warmte

BRUGGE - Met de warme temperaturen stijgen terug de vragen naar de bouw van een zwembad in eigen tuin. Je kan steeds verkoeling zoeken in uw eigen zwembad maar ook het vakantiegevoel beleven waarbij je familie en vrienden kan uitnodigen voor een drink rond het zwembad.

BREAKING

Grote vraag naar koude schotels met warme temperaturen

SINT-KRUIS - Met het warme weer gaan mensen anders gaan eten. De vraag is nu groot naar koude gerechten. Slagerij Sam en Evelien aan de Moerkerkesteenweg in Sint-Kruis speelt daar op in. 

BREAKING

Heerlijk lunchen op het terras van Restaurant B-In

BRUGGE - Op de site Oud Sint-Jan in Brugge vind je misschien wel de mooiste terrassen van Brugge. Wie van de lunch geniet bij Restaurant B-In kan er bij het water zitten waar de toeristenbootjes voorbij varen.  

BREAKING

Nu zaterdag Feest in het park in Brugge

BRUGGE - In het Minnewaterpark in Brugge wordt nu zaterdag Feest in het park gehouden, een gratis mondiaal festival. 

BREAKING

Nu zondag eerste zondagsmarkt in Sint-Kruis

SINT-KRUIS - In en rond de Studio Hall aan de Boogschutterslaan in Sint-Kruis gaat nu zondag 30 juni de wekelijkse zondagsmarkt van start. Er zullen markthandelaars zijn met food en non food. 

BREAKING

Nieuwe ijsjeswagen op Brugse Markt

BRUGGE - Op de Markt vind je tijdens de zomermaanden de ijsjeswagen van Den Ijsbeer uit de Noordzandstraat in Brugge.

BREAKING

88e weerfoto van Frank op het kleine scherm

BRUGGE - Na enkele weken wachten is het Frank Vergucht terug gelukt om zijn weerfoto op het kleine scherm van Eén te krijgen. Hij stuurt dagelijks een selectie van mooie foto's uit Brugge door die passen bij het weerbericht van die dag.

BREAKING

IVBO start deze week afvalophaling om 6 uur

BRUGGE - Omwille van de hoge temperaturen zal de IVBO de komende dagen een uur vroeger op ronde vertrekken. De ophaling van het afval in de regio Brugge zal reeds om 6 uur starten in plaats van om 7 uur. 

Bekijk meer gerelateerde artikels