Regio

Sint-Andries in de kijker: dit weekend 4 jaar Lago zwembad in Sint-Andries

SINT-ANDRIES - Het zwembad Lago Brugge Olympia is vier jaar jong. De toenmalige groep S&R opende het zwembad in Sint-Andries naast het Jan Breydelstadion op 30 mei 2015.  

Het vierjarig bestaan willen ze samen vieren met hun klanten vandaag en morgen zondag.. Bij aankoop van een tienbeurtenkaart dit weekend krijg je twee extra gratis zwembeurten aangeboden. Vandaag en morgen mogen kinderen geboren in 2015 gratis binnen in het zwembad met binnen- en buitenbad wat bijzonder aangenaam zal zijn met het mooie zomerse weer. Verder wordt ook een barbecue gehouden op het terras, is er een springkasteel voor de kinderen en wordt het bad voorzien van feestelijke decoratie.     

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Nog tot en met morgen kermis in Loppem

LOPPEM - Nog tot en met morgen maandag kan je nog naar de kermis in Loppem. Vandaag is een topdag voor Loppem met de grote rommelmarkt meer dan 600 deelnemers, standen van ondernemers en verenigingen, muzikale optredens,... 

BREAKING

Louise Brison volgende week zondag op Sint-Michielse Feeste en op Kaasmarkt

BRUGGE - Wijnen en champagne Louise Brison is volgende week zondag 1 september te vinden op twee events.

BREAKING

Inex Bavegem zet deuren open op Dag van de Landbouw

BAVEGEM - Het gekende zuvelbedrijf Inex doet voor het eerst mee aan de Dag van de Landbouw waarbij 42 landbouwers de deuren open zetten van hun bedrijf. Je kan op zondag 15 september de landbouw ervaren in alle facetten.   

BREAKING

Voldoende drinken bij de hittegolf

BRUGGE - Het is met het warme weer belangrijk om voldoende te drinken. Het hitteplan is actief waarbij kinderen en senioren aangespoord worden om genoeg te drinken.  

BREAKING

Bibliotheek De Zorge wordt onder handen genomen

SINT-KRUIS - In Sint-Kruis wordt aan de Moerkerkesteenweg de bibliotheek De Zorge onder handen genomen. Er is nu nog tot en met zaterdag 7 september een pop up bibliotheek in de cultuurzaal in hetzelfde gebouw.   

BREAKING

Treinverkeer onderbroken tussen Brugge en Oostende

BRUGGE/OOSTENDE - Het treinverkeer tussen Brugge en Oostende is sinds kort voor 11 uur onderbroken na een ongeval.

BREAKING

Vandaag autovrije zondag in Leuven

LEUVEN - In het centrum van Leuven zijn alle straten van het centrum vandaag afgesloten voor het verkeer. Het is autovrije zondag.

Bekijk meer gerelateerde artikels