Verkeer

Treinverkeer verstoord op meerdere spoorlijnen

BRUSSEL - De spoorwegen kampen momenteel met verstoord treinverkeer op meerdere lijnen.

Er zijn problemen met de seinen op de lijn tussen Brugge en Lichtervelde met vertragingen tot gevolg. Gelijkaardige problemen met seinen worden ook gemeld rond Waver en Wijgmaal. Het treinverkeer loopt hinder op door een defecte trein tussen Leuven en Luik.  

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Morgen starten werken langs Blankenbergsesteenweg in Brugge

BRUGGE - Langs de Blankenbergsesteenweg in Sint-Pieters gaan morgen maandag werken van start voor de heraanleg van de pechstrook en de fietspaden. De werken situeren zich tussen de spoorwegbrug en de Sint-Pieterskerklaan en zullen duren tot 19 juli.

BREAKING

Spoorwegovergang Kwetshagestraat Varsenare wordt afgeschaft

VARSENARE - De spoorwegen willen het aantal spoorwegovergangen fel verminderen. De spoorwegovergang in de Kwetshagestraat in Varsenare wordt deze week afgesloten. 

BREAKING

Volgende week zaterdag overweg bij nacht afgesloten in Lissewege

LISSEWEGE -In Lissewege zal Infrabel volgende week zaterdag bij nacht werken uitvoeren aan de spoorwegovergang. De werken starten op zaterdag om 22 uur en zullen duren tot zondagmorgen 6 uur.

BREAKING

Jobdays van NMBS en HR Rail in zeven stations in West- en Oost-Vlaanderen

BRUSSEL - De NMBS en HR Rail hebben driehonderd vacatures voor treinbegeleiders. Ze zoeken dan ook naar nieuwe mensen. In zeven stations in West- en Oost-Vlaanderen werd vrijdag en zaterdag uitgepakt met Jobdays.   

BREAKING

34 extra treinen naar de kust omwille van de hittegolf

KUST - De Kust verwacht de komende dagen door het mooie weer een gezellige drukte. De spoorwegen spelen daar op in en leggen nog tot en met woensdag 34 extra treinen in. 

BREAKING

File op de snelweg richting kust

ZWIJNAARDE - Op de E40 snelweg richting kust deed zich vanavond een ongeval voor. Er is slechts één rijstrook beschikbaar.

BREAKING

Storing van spoorwegovergangen zorgen voor vertragingen

BRUSSEL - Op twee spoorlijnen zijn er deze namiddag storingen van spoorwegovergangen die zorgen voor vertragingn van het treinvekeer.

Bekijk meer gerelateerde artikels