Brugge

Zaterdagmarkt in Brugge keert terug naar het Zand na afbraak Meifoor

BRUGGE - De markthandelaars kunnen terug keren naar hun vertrouwde plaats op het Zand. Na de afbraak voor de Meifoor kunnen ze terug het ganse Zand gebruiken waar iedereen  haar of zijn plaats kan vinden.

De zaterdagmarkt op het Zand trekt steeds veel volk. De marktgangers komen het liefst naar het Zand voor de mooie en overzichtelijke opstelling van de markthandelaars maar ook omdat ze vlak bij de markt naar één van de horecazaken kunnen om nog iets te drinken na hun marktbezoek. 

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Kiki's Foodbar op de donderdagmarkt in Zedelgem

ZEDELGEM - Elke donderdagvoormiddag wordt aan de kerk van Sint-Elooi in Zedelgem de marktdag gehouden. De markt lokt  heel wat volk en de komst van nieuwe markthandelaars doet daar goed aan. 

BREAKING

Creatiefste tuin van Vlaanderen viert tienjarig bestaan met eigen biertje

LISSEWEGE - In Lissewege gaan vanaf nu zaterdag de deuren open van de creatiefste tuin van Vlaanderen. Tot en met 1 september zal je dagelijks heel wat kunstenaars kunnen bewonderen die actief zijn in verschillende disciplines. 

BREAKING

Vraag naar zwembaden in eigen tuin terug gestegen met de warmte

BRUGGE - Met de warme temperaturen stijgen terug de vragen naar de bouw van een zwembad in eigen tuin. Je kan steeds verkoeling zoeken in uw eigen zwembad maar ook het vakantiegevoel beleven waarbij je familie en vrienden kan uitnodigen voor een drink rond het zwembad.

BREAKING

Grote vraag naar koude schotels met warme temperaturen

SINT-KRUIS - Met het warme weer gaan mensen anders gaan eten. De vraag is nu groot naar koude gerechten. Slagerij Sam en Evelien aan de Moerkerkesteenweg in Sint-Kruis speelt daar op in. 

BREAKING

Morgen woensdag marktdag in Torhout

TORHOUT - In Torhout wordt morgen woensdag de wekelijkse marktdag gehouden. De markt vindt plaats op de Markt en in de omliggende straten. 

BREAKING

Heerlijk lunchen op het terras van Restaurant B-In

BRUGGE - Op de site Oud Sint-Jan in Brugge vind je misschien wel de mooiste terrassen van Brugge. Wie van de lunch geniet bij Restaurant B-In kan er bij het water zitten waar de toeristenbootjes voorbij varen.  

Bekijk meer gerelateerde artikels