Knokke-Heist

Morgen lancering van de nieuwe maatjes

NEDERLAND/KNOKKE - Morgen woensdag worden de eerste maatjes gelanceerd. In Nederland zullen de eerste vatjes verkocht worden. 

Op het Verweeplein in Knokke is er morgen woensdag vanaf 17 uur een maatjesfestival in een organisatie van Dino's. Ze verwachten er onder meer Jacco Ricardo voor een optreden. Hij moet zorgen voor de nodige sfeer. Verder kan je de maatjes nog smullen nu vrijdag bij de Old Steamer in Zeebrugge, zaterdag aan de haven in Blankenberge en zondag op de Markt van Damme ten voordele van het goede doel.  

Bron: Foto©Holland Toerisme

Bekijk Ook

BREAKING

Nu donderdag start van het nieuwe oesterseizoen in Zeeland

ZEELAND (NEDERLAND) - Nu donderdag 19 september gaat het nieuwe oesterseizoen van start. Dan worden de nieuwe oesters voorgesteld aan genodigden en pers.  

BREAKING

Werken bezig op het strand van Nieuwvliet

NIEUWVLIET (ZEEUWS VLAANDEREN) - Op het strand van Nieuwvliet in Zeeuws-Vlaanderen worden momenteel werken uitgevoerd om het strand te herstellen na enkele zware stormen.  

BREAKING

Dodelijk ongeval in Cadzand

CADZAND (NEDERLAND) - In Cadzand heeft zich vanavond om 19 uur een dodelijk ongeval voorgedaan in de Vierhonderdpolderdijk. De scooterrijder was tegen een paal terecht gekomen.  

BREAKING

Vandervalk Middelburg pakt uit met kerstarrangementen

MIDDELBURG (NEDERLAND) - Het is nog amper 108 dagen tot Kerstdag en de eerste reservaties lopen al binnen voor de kerstarrangementen bij Hotel Vandervalk in Middelburg.  

BREAKING

Meteen al heel wat volk voor de opening van de Pepernotenfabriek in Brugge

BRUGGE - De Pepernotenfabriek is sinds vele jaren een echt begrip in Nederland. Het Nederlandse bedrijf steekt nu de grens over en start winkels in Brugge en Antwerpen. In de Steenstraat 35 in Brugge zijn ze gisteren zaterdag gestart.

BREAKING

Van Delft Pepernotenfabriek start vandaag shop in Brugge

BRUGGE - In de Steenstraat 35 in Brugge opent Van Delft Pepernotenfabriek vandaag de deuren. Het bedrijf is sinds 1880 actief en is bijzonder goed gekend in Nederland.

BREAKING

Dit weekend Wereldhavendagen in Rotterdam

ROTTERDAM (NEDERLAND) - In het Nederlandse Rotterdam worden dit weekend de Wereldhavendagen gehouden. Er zijn twee dagen havenrondvaarten en bezoeken aan havenbedrijven maar ook tal van demonstraties van onder meer Defensie en Douane.   

BREAKING

Stadsdichter Deinze mag naar Nederland

DEINZE/ LELYSTAD (NEDERLAND) - In het Nederlandse Lelystad wordt nu zaterdag de Nationale Stadsdichtersdag gehouden. Daar zullen dertien Vlaamse stadsdichters actief zijn.  

BREAKING

Morgen woensdag staking grondpersoneel KLM

NEDERLAND - Na afgesprongen CAO onderhandelingen over een loonsverhoging van 4% heeft het grondpersoneel bij KLM beslist om morgen het werk neer te leggen.    

BREAKING

Kandidate Miss West-Vlaanderen nu woensdag op Zwintriathlon

KNOKKE-HEIST - Daphné Ryckaert uit Knokke-Heist zal nu woensdag voor het eerst deelnemen aan de Zwintriathlon. Als studente toegepaste gezondheidswetenschappen kiest ze voor een gezonde levensstijl.  Ze moet woensdag 1 kilometer zwemmen, 45 kilometer fietsen en 10 kilometer lopen.   

Bekijk meer gerelateerde artikels