Knokke-Heist

Morgen lancering van de nieuwe maatjes

NEDERLAND/KNOKKE - Morgen woensdag worden de eerste maatjes gelanceerd. In Nederland zullen de eerste vatjes verkocht worden. 

Op het Verweeplein in Knokke is er morgen woensdag vanaf 17 uur een maatjesfestival in een organisatie van Dino's. Ze verwachten er onder meer Jacco Ricardo voor een optreden. Hij moet zorgen voor de nodige sfeer. Verder kan je de maatjes nog smullen nu vrijdag bij de Old Steamer in Zeebrugge, zaterdag aan de haven in Blankenberge en zondag op de Markt van Damme ten voordele van het goede doel.  

Bron: Foto©Holland Toerisme

Bekijk Ook

BREAKING

Primeur in de uitvaartzorg

KNOKKE-HEIST - De gekende begrafenisondernemer Bleyaert in Knokke-Heist pakt uit met een primeur. Ze hebben een systeem laten ontwikkelen bij Deltavox Projects voor slechthorende mensen.  

BREAKING

Daphne vraagt uw stem

KNOKKE-HEIST - Daphné Rijckaert uit Knokke-Heis is kandidate Miss West-Vlaanderen. Ze is gekend in de kringen van paardensport want ze rijdt reeds jaren jumping.  

BREAKING

Kust verwacht morgen topzondag

KUST - Aan de kust verwachten ze morgen zondag heel wat volk. De temperaturen zullen nog warmer zijn dan vandaag. Het wordt een zonovergoten zondag.   

BREAKING

Dit weekend Avenue in de Lippenslaan en Dumortierlaan in Knokke

KNOKKE - In de Lippenslaan en Dumortierlaan in Knokke wordt dit weekend Avenue gehouden. In de beide shoppingstraten is het braderie met koopjes bij de handelaars nog voor de start van de eigenlijke solden.    

BREAKING

IFS certificaat voor sauzenfabricant Delino

KNOKKE-HEIST - De sauzenfabricant Delino uit Knokke mag straks hun vijftig jarig bestaan vieren. Het was keurslager Denys die ooit met het bedrijf gestart is. Ze stellen nu 35 mensen te werken en brengen de beste sauzen op de markt, nu ook de mosselsaus met de start van het nieuwe mosselseizoen. 

BREAKING

Leslie stelt tentoon bij Annette's Place in Sluis

KNOKKE-HEIST/SLUIS - Kunstenaar Leslie Vandenbussche uit Knokke-Heist steekt de grens over en stelt momenteel zijn werken van de zee en Provence voor in de delicatessenwinkel Annette's Place in Sluis.    

BREAKING

Nu vrijdag maatjeshappening in de Jachthaven van Eeklo

EEKLO - In Eeklo wordt nu vrijdag 21 juni uitgepakt met een maatjeshappening. Daarbij zullen de nieuwe Hollandse maatjes geproefd worden.  

BREAKING

Foto van de dag: de molen van Sluis

SLUIS (NEDERLAND) - Ook vandaag hebben wij terug een foto van de dag. Wij hebben gekozen voor een foto van Linda Schamps die over de grens trok voor deze foto. 

BREAKING

Nu woensdag start van Knokke Hippique

KNOKKE-HEIST - Nu woensdag start het event Knokke Hippique op de terreinen aan de Westkapellestraat, op loopafstand van het station en het drukke centrum van Knokke. 

BREAKING

Baloise Belgium Tour vertrekt vandaag vanuit Heist

HEIST - De tweede etappe van de Baloise Belgium Tour vertrekt vandaag vanuit Heist. De renners worden om 10 uur voorgesteld waarna om 11 uur de start gegeven wordt voor een rit naar Zottegem.  

Bekijk meer gerelateerde artikels