Regio

Kiki's Foodbar vandaag voor de eerste maal op donderdagmarkt in Zedelgem

ZEDELGEM - De donderdagmarkt in Zedelgem aan Sint-Elooi krijgt er een publiekstrekker bij namelijk de Kiki's Foodbar van Niki Vanhee. Ze is de dochter van het Brugse restaurant het Zwaantje, al jaren gekend voor hun kwaliteit.  

Niki was al gestart met verkoop van op haar oprit in Zedelgem. Vanaf vandaag zal ze wekelijks op donderdagvoormiddag te vinden zijn op de marktdag in Zedelgem. Ze heeft vandaag heel wat in haar aanbod met soepen, kaas- en garnaalkroketten, dagverse bereide gerechten en tal van desserts.

Bron: Foto©Kiki's Foodbar

Bekijk Ook

BREAKING

Kiki's Foodbar op de donderdagmarkt in Zedelgem

ZEDELGEM - Elke donderdagvoormiddag wordt aan de kerk van Sint-Elooi in Zedelgem de marktdag gehouden. De markt lokt  heel wat volk en de komst van nieuwe markthandelaars doet daar goed aan. 

BREAKING

Grote stroompanne in Ruddervoorde

RUDDERVOORDE - In Ruddervoorde is er vanavond sinds 23.15 uur een grote stroompanne. Meer dan 500 gezinnen zitten momenteel zonder stroom.

BREAKING

Vandaag start van het nieuwe mosselseizoen

VLAANDEREN - In heel wat vishandels, supermarkten en in restaurants zijn vandaag de eerste Zeeuwse bodemcultuurmosselen aangekomen. 

BREAKING

Morgen Belgisch Kampioenschap tijdrijden in Middelkerke

MIDDELKERKE - Heel wat wielerliefhebbers zullen morgen in Middelkerke op post zijn voor het Belgisch Kampioenschap tijdrijden. De eerste renners starten om 12.30 uur. Rond 18 uur moeten alle rennes binnen zijn.

BREAKING

Primeur in de uitvaartzorg

KNOKKE-HEIST - De gekende begrafenisondernemer Bleyaert in Knokke-Heist pakt uit met een primeur. Ze hebben een systeem laten ontwikkelen bij Deltavox Projects voor slechthorende mensen.  

BREAKING

Het heeft vanavond gebrand in Izegem

IZEGEM - In Izegem is er vanavond brand uitgebroken in een loods  aan de Oekensestraat.  Omwonenden werden gevraagd om ramen en deuren dicht te houden.

Bekijk meer gerelateerde artikels