Regio

Genieten van een aperitief en een hapje vlakbij de reien bij Au Gusto

BRUGGE - Het nieuwe Italiaanse restaurant Au Gusto op de site Oud Sint-Jan in Brugge heeft hun terras en lounge klaar vlakbij de Brugse reien. Je kan er zes dagen per week vanaf 11 uur terecht om te genieten van een aperitief. 

Er wordt gekozen voor de traditionele Italianse aperitieven met de Spritz, de Negroni, cocktails, wijntjes en prosecco. Bij uw aperitief kan je kiezen voor heerlijke Italiaanse hapjes met keuze tussen charcuterie met de Parma ham, kazen of bruschetta. Morgen vrijdag is er de opening van de zaak met een gratis Negroni voor de eerste 150 klanten.   

Bron: Foto©Au-Gusto Brugge

Bekijk Ook

BREAKING

Lissewege verwacht de ganse zomer heel wat kunstliefhebbers

LISSEWEGE - Het witte polderdorp Lissewege heeft veel te bieden voor kunstliefhebbers tijdens de zomermaanden. Van Ter Doest tot aan het Lisseweegs Vaartje is er de Beeldenroute met tal van beelden verspreid over het dorp. 

BREAKING

Volgende week laatste week van Met Vier in Bed op VTM

VLAANDEREN - Het populaire tv programma Met Vier in Bed loopt al terug op haar einde. Volgende week is het de laatste week van dit seizoen. Ze trekken naar de Zilverkust in Portugal.

BREAKING

Meer cruiseschepen de eerste zes maanden van dit jaar

ZEEBRUGGE - De haven van Zeebrugge kan goeie cijfers voorleggen na de eerste zes maanden van het jaar. Er werd een groei genoteerd van 12,5%. De groei zit in ro-ro trafieken, LNG en nieuwe wagens maar ook in het cruisetoerisme. 

BREAKING

Twee aanhoudingen in zaak cannabisplantage Kortrijk

KORTRIJK - Na een tip van verdacht gedrag rond een garagebox heeft de politie een cannabisplantage kunnen oprollen in de Wijngaardstraat in Kortrijk. Er werden 600 planten gevonden die nu vernietigd worden.

BREAKING

Tour de France start morgen in Tarbes

TARBES (FRANKRIJK) - De veertiende rit van de Tour de France start morgen in de stad Tarbes gelegen in de Hautes Pyrenées. De renners moeten morgen naar de Tourmalet.  

BREAKING

Morgen dag twee van de Brugse Tripeldagen

BRUGGE - De Markt is vanavond vol gelopen voor de eerste dag van de Brugse Tripeldagen.  

BREAKING

Jo Arend nu zondag te gast bij Old Steamer in Zeebrugge

ZEEBRUGGE - Op het uitgebreide terras van de Old Steamer aan de Rederskaai in Zeebrugge is Jo Arend nu zondag te gast. Hij brengt een muzikaal optreden van 16 tot 20 uur. 

Bekijk meer gerelateerde artikels