Regio

Ook bij regenweer heeft de kust heel wat te bieden

KUST - De dag is vandaag gestart met onweer en flinke regenbuien. Toch moet het geen dag zijn om de ganse dag binnen te blijven. Aan de kust is er ook indoor heel wat te beleven. Voor een vlotte verplaatsing kan je gebruik maken van de kusttram.  

In Blankenberge kan je naar het Serpentarium (foto) waar je tal van unieke reptielen kan bewonderen, naar het Sea Life, naar de bowling, naar de Finley bar op de Pier of minigolf spelen in het donker. Verder is er ook nog het Belle Epoquecentrum. In Koksijde kan je naar het Abdijmuseum of naar de expo over Paul Delvaux in de kapel Ster der Zee. In Oostduinkerke is er het Visserijmuseum met herberg. In Middelkerke kan je deze namiddag om 16 uur naar het circus. In De Haan kan je zwemmen bij Sunparks maar ook naar het indoor kinderspeeldorp. In Oostende kan je naar Hangtime waar de kinderen zich kunnen uitleven op de trampolines of naar het Noordzeeaquarium bij de Vistrap. In Bredene kan je naar de gratis expo Funny Pictures in het Staf Versluyscentrum of naar het Heemkundig Museum Turkeyenhof. In Knokke kan je gaan zwemmen in Duinenwater of meer over de oorlogsjaren te weten komen in het For Freedom museum. In Heist kan je dan weer naar het Sincfala museum. In Zeebrugge kan je naar het maritiem themapark Seafront waar je nu in het vroegere lichtschip Westhinder kan genieten van een drankje.      

Bron: Foto┬ęSerpentarium/Jonas Verhulst

Bekijk Ook

BREAKING

Volgend weekend kermisweekend in Jabbeke

JABBEKE - In Jabbeke wordt volgend weekend het kermisweekeend gehouden. Alles vindt plaats rond de site van het Vlamingveld.

BREAKING

Kunst- en cultuurmarkt in Koekelare

KOEKELARE - In Koekelare wordt vandaag zondag een kunst- en cultuurmarkt gehouden. Tussen 10 en 18 uur kan je heel wat kunstenaars aan het werk zien. 

BREAKING

61 deelnemers voor Hapje Tapje in Nevele

NEVELE - Op zaterdag 31 augustus wordt in de centrumstraten van Nevele de achtste editie gehouden van Hapje Tapje. 

BREAKING

Leuke sfeer op de Kantdagen in Brugge

BRUGGE - De Kantdagen hebben de voorbije dagen al heel wat volk gelokt naar de buurt van het Walplein in Brugge. In de brouwerij kan je de kantwerksters aan het werk zien en hun werk bewonderen. 

BREAKING

Vandaag zondag Foodstival in Izegem

IZEGEM - In Izegem wordt vandaag zondag op de parking van de brandweer het foodtruckfestival Foodstival gehouden. Er zijn tussen 12 en 22 uur heel wat mobiele keukentjes te vinden.  

BREAKING

Jaarmarkt en kermis in Pulderbos

PULDERBOS - In Pulderbos, deelgemeente van Zandhoven, wordt morgen zondag kermis en jaarmarkt gehouden. De kermisattracties zijn te vinden op het Dorpsplein. 

BREAKING

Vandaag zondag Kiosk Matinee in Veurne

VEURNE - In Veurne kan je vandaag naar Kiosk Matinee met optredens in het Sint-Walburgapark. De optredens starten om 11 uur. 

BREAKING

Morgen zondag aan de kust te beleven

KUST - Morgen zondag is er terug  heel wat te beleven aan de kust. In de verschillende badplaatsen vind je leuke events. Voor een avondmarkt moet je morgen op de Zeedijk in Mariakerke-Oostende zijn. 

Bekijk meer gerelateerde artikels