Regio

Camouflage rugzak geeft je kind verbeeldingskracht

BELGIE - Ridders, prinsessen, politie of brandweerman. Je kind doet heel wat personages na in zijn leven. Door een doktersjas aan te doen, voelt je kind zich meteen een echte dokter. Verkleden en je inleven in het spel is daarom goed voor de ontwikkeling van je kind. Het vraagt om goede observaties maar ook overleg. Want is het ene kind politieagent? Dan is er ook een ‘boef’ nodig.  Een leuk voorbeeld is de camouflage print. Niet alleen als verkleedkleding maar ook in de gewone kleding en accessoires zie je de print steeds weer terugkeren. Maar camouflage is waarschijnlijk voor jou en je kind niet hetzelfde. Bij camouflage denkt jouw kind waarschijnlijk aan zich verstoppen, onzichtbaar zijn. Heerlijk toch? En of je de camouflage rugzak nu voor je kind koopt omdat het onzichtbaar wil zijn of omdat jij ze graag met de mode mee laat doen, maakt niet uit. 

 

Met de nieuwste modellen camouflage rugzakken ben opvallend onopvallend en helemaal hip tegelijk. 

Kleine camouflage rugzakken van Herschell voor grote verhalen

Voor kinderen is het belangrijk dat een rugzak goed past. Dat kleine ruggetje is misschien al wel sterk, maar als ouder wil je ook dat je kind zich goed blijft ontwikkeld qua groei en houding. De rugzakken van Herschell zijn goed afgestemd op de bouw van kinderen. De kracht van Herschel rugzakken is dat ze kwaliteit en functionaliteit combineren met aantrekkelijke designs en ontwerpen. De rugzakken zijn handig in gebruik en afgewerkt met mooie details en een subtiel merklogo waarmee ze hun eigen uitstraling hebben. Ee prima rugzak dus voor alle kleine avonturiers die dagelijks op pad zijn.

Voor kinderen van 3-6 jaar ontwierpen ze deze Herschell kinderrugzak met de bijzondere camo-print. De Heritage Kids Woodland Camo heeft een voor- en hoofdvak waarin je alle benodigde (school)spullen in een handomdraai overzichtelijk opbergt. Een mooie tas voor de jongste kinderen met veel verbeeldingskracht en avontuurlijke aanleg.

Voor de leeftijdsgroep vanaf 7 jaar heeft Herschell de Heritage Youth Woodland ontworpen. Deze tas is er in diverse prints maar de camouflage-print geeft deze kinderrugzak wel een hele opvallende, stoere look. Toch is de camo-print is niet het enige wat opvallend is aan deze serie. Let een op de functionele elementen zoals een voorvak, mesh zijvak en een groot hoofdvak waarin zelfs een laptop past. Deze items maken dit model helemaal compleet en het naar school gaan extra leuk.

Stuur je tiener op pad met de Eastpak Wyoming

Het comfort en de grootte van een Padded Pak'r blijft een pré voor elke tiener. Voor de camouflage fans is er de Wyoming! Dit camo-print model van Eastpak heeft alle gemakken die horen bij een praktische rugtas. Denk maar aan het ritsvak op de voorzijde en natuurlijk een groot hoofdbak. Maar wat hem echt aantrekkelijk maakt zijn de lederen details, zoals de onderkant van deze backpack. Je kind zal zich direct groot en gewaardeerd voelen met deze tas. De gewatteerde schouderbanden zorgen er voor ook met meer spullen de tas comfortabel te dragen is. En heb je liever een iets ander model, dan is er ook de Out of Office in een camo print. 

Extra camouflage met de Anti-diefstal tassen van XD

Waar je tiener ook is en hoe voorzichtig ook, zakkenrollers liggen altijd op de loer. Maar met de XD Design Bobby Compact Anti-theft Backpack Camouflage Green, het innovatieve model van XD Design, hoeven jullie je daar niet meer druk om te maken. Ook de groene camouflage uitvoering van de Bobby Compact heeft een verborgen ritscompartiment, zodat niemand bij je laptop, tablet of andere spullen kan. Daarnaast heeft deze toptas ook nog andere handigheden, zoals een USB-oplaadpoort en geïntegreerde regenhoes. Met deze tas is jouw tiener helemaal klaar voor school of vakantie. 

Bron: Foto©TBST

Bekijk Ook

BREAKING

Morgen woensdag aan de kust te beleven

KUST - Morgen woensdag wordt het weer terug beter aan de kust. De komende dagen wordt het warmer met een topweekend. Er is morgen heel wat te beleven met marktdagen aan de kust in De Haan en Knokke. Voor een avondmarkt moet je morgenavond naar Lombardsijde, de haven van Blankenberge en Oostduinkerke. 

BREAKING

Vanaf nu zaterdag Gezondheidsapotheek op de foor in Kortemark

KORTEMARK - Nu zaterdag 24 augustus gaat de kermis in Kortemark van start. De opening van de foor is voorzien door het schepencollege om 16 uur. Ze zullen begeleid worden door de plaatselijke harmonie. 

BREAKING

Interbad zwembad gesloten op maandag 2 september

SINT-KRUIS - Op maandag 2 september zal het Interbad zwembad in Sint-Kruis de ganse dag gesloten blijven voor het publiek. 

BREAKING

Huisgemaakte dessertjes bij Slagerij Sam en Evelien

SINT-KRUIS - De slagerij Sam en Evelien aan de Moerkerkesteenweg in Sint-Kruis is gekend voor hun kwaliteitsvol vlees en ambachtelijk gemaakte charcuterie. 

BREAKING

Nu zaterdag start van de zomerkermis in Rijsel

RIJSEL (FRANKRIJK) - In het Noord-Franse Rijsel gaat nu zaterdag de Zomerfoor van start. Er worden 190 attracties verwacht waarmee het één van de grootste foren is. 

BREAKING

Lingerie Ultime Sint-Kruis viert éénjarig bestaan met korting en glaasje

SINT-KRUIS - De lingeriezaak Ultime in het winkelcentrum aan de Moerkerkesteenweg in Sint-Kruis bestaat één jaar. Elke zal dat vieren met haar klanten.

BREAKING

Wendy van Wanten op Sint-Michielse Feeste

SINT-MICHIELS - Op zondag 1 september wordt voor de 31e maal de Sint-Michielse Feeste gehouden. Er is die dag rommelmarkt, braderie met verkoop op straat en heel wat randanimatie.

Bekijk meer gerelateerde artikels