Regio

Snel drukwerk nodig? Printdeal.be heeft de oplossing

BELGIE -Soms heb je als ondernemer ineens snel drukwerk nodig. Liefst over tien minuten al. Nu is dat uiteraard onmogelijk al kan Printdeal heel veel. Je kiest er voor een spoedzending of je bestelt voor 18.30 uur en je hebt het de volgende dag al in huis. Printdeal helpt je uit de brand en biedt bovendien kwalitatief uitstekend drukwerk in de breedste zin.

Productie in eigen huis staat voor een snelle levering

Bij Printdeal vind je werkelijk alles. Ze hebben tal van drukwerk opties voor promotie voor de horeca, stickers, relatiegeschenken, presentatiemateriaal en buitenreclame. Daarnaast kan ook bedrijfskleding – met bedrukking uiteraard- geleverd worden, net als tassen en andere verpakkingen. Omdat de productie in eigen huis plaatsvindt kan altijd supersnel geleverd worden zonder dat dit ten koste gaat van de geboden kwaliteit. Printdeal biedt de mogelijkheid om zelf online je drukwerk te ontwerpen en zoals gesteld kun je ervoor kiezen een spoedbestelling aan te vragen. Soms biedt dit uitkomst als je gewoon zo snel mogelijk over je drukwerk moet beschikken. Bedrijven vinden in deze onderneming de specialist vaak de gedroomde partner als het gaat om visitekaartjes, enveloppen met bedrukking, briefpapier, bureau onderleggers en kalenders.

Flyers en folders zijn nog steeds doeltreffend

Moet je als ondernemer op korte termijn reclame maken voor een product, dienst, opening of evenement? Dan wil je graag snel de beschikking over flyers, folders, visitekaartjes, brochures, magazines, posters en spandoeken. Want je wilt graag opvallende aandacht voor dit evenement. Hoewel we echt in een digitale wereld leven is bewezen dat flyers en folders nog steeds doeltreffend zijn om lokaal de beste reclame te maken.  En om de prijzen van drukwerk hoef je het zeker niet te laten. Voor kwalitatief ijzersterk drukwerk betaal je zeer scherpe prijzen waarbij geldt dat hoe meer je bestelt, hoe goedkoper je bestelling wordt.

Korte lijnen door een vaste contactpersoon

Soms wil je op korte termijn iets organiseren en heb je dus snel drukwerk nodig. Wat je dan moet doen is meteen contact opnemen met Printdeal. Het voordeel is dat je snel geleverd krijgt en dat je een vaste contactpersoon krijgt met wie je contact houdt. Ook dat is wel zo prettig want zo blijven de lijnen lekker kort. Panikeer niet als je al de volgende dag drukwerk in huis moet hebben. Printdeal maakt het mogelijk.

Bron: Foto©LEQPD

Bekijk Ook

BREAKING

Morgen woensdag aan de kust te beleven

KUST - Morgen woensdag wordt het weer terug beter aan de kust. De komende dagen wordt het warmer met een topweekend. Er is morgen heel wat te beleven met marktdagen aan de kust in De Haan en Knokke. Voor een avondmarkt moet je morgenavond naar Lombardsijde, de haven van Blankenberge en Oostduinkerke. 

BREAKING

Vanaf nu zaterdag Gezondheidsapotheek op de foor in Kortemark

KORTEMARK - Nu zaterdag 24 augustus gaat de kermis in Kortemark van start. De opening van de foor is voorzien door het schepencollege om 16 uur. Ze zullen begeleid worden door de plaatselijke harmonie. 

BREAKING

Interbad zwembad gesloten op maandag 2 september

SINT-KRUIS - Op maandag 2 september zal het Interbad zwembad in Sint-Kruis de ganse dag gesloten blijven voor het publiek. 

BREAKING

Huisgemaakte dessertjes bij Slagerij Sam en Evelien

SINT-KRUIS - De slagerij Sam en Evelien aan de Moerkerkesteenweg in Sint-Kruis is gekend voor hun kwaliteitsvol vlees en ambachtelijk gemaakte charcuterie. 

BREAKING

Nu zaterdag start van de zomerkermis in Rijsel

RIJSEL (FRANKRIJK) - In het Noord-Franse Rijsel gaat nu zaterdag de Zomerfoor van start. Er worden 190 attracties verwacht waarmee het één van de grootste foren is. 

BREAKING

Lingerie Ultime Sint-Kruis viert éénjarig bestaan met korting en glaasje

SINT-KRUIS - De lingeriezaak Ultime in het winkelcentrum aan de Moerkerkesteenweg in Sint-Kruis bestaat één jaar. Elke zal dat vieren met haar klanten.

BREAKING

Wendy van Wanten op Sint-Michielse Feeste

SINT-MICHIELS - Op zondag 1 september wordt voor de 31e maal de Sint-Michielse Feeste gehouden. Er is die dag rommelmarkt, braderie met verkoop op straat en heel wat randanimatie.

BREAKING

Morgen woensdag en donderdag kallibratievluchten op Oostende

OOSTENDE - Op de luchthaven van Oostende worden morgen woensdag en donderdag kallibratievluchten uitgevoerd. Die zijn nodig om de navigatiehulpsystemen voor het landen te kallibreren.

BREAKING

Gert Late Night twee weken lang uit Oostende

OOSTENDE - Het populaire Vier programma Gert Late Night zal vanaf maandag 2 september twee weken lang uitgezonden worden vanuit Oostende.

BREAKING

De Luchtpolitie in het najaar op VTM

VILVOORDE - In het najaar zal VTM het programma De Luchtpolitie uitzenden. Daarbij komt de luchtsteun van de Federale Politie in beeld gebracht. Zij worden zeer regelmatig ingezet.  

Bekijk meer gerelateerde artikels