Knokke-Heist

308 bloeddonoren voor Rode Kruis in Knokke

KNOKKE-HEIST - Het Rode Kruis had de voorbije week een oproep gedaan naar nieuwe bloeddonoren. Er kwamen zich 308 nieuwe donoren aanmelden op het Rubensplein in Knokke.   

Tijdens de zomermaanden is er vaak tekort aan bloed bij het Rode Kruis en de voorbije jaren gingen ze dan ook telkens aan de kust op zoek naar nieuwe donoren. Het Rode Kruis is tevreden met de opkomst.  

Bron: Foto©Rode Kruis Vlaanderen

Bekijk Ook

BREAKING

Drukke terugkeer richting binnenland

VLAANDEREN - Het is druk op de wegen richting binnenland. Velen trokken naar de kust om te genieten van een dagje aan zee. Iedereen wil nog profiteren voor de herfst en winter begint.  

BREAKING

Volle maan was vanochtend te zien

VLAANDEREN – Na vrijdag de 13de staat een volle maan ons al op te wachten. Vele verhalen zullen de kop op steken. Na de ongeluksdag van vrijdag de 13de is het al tijd voor wat sommigen een periode van slapeloosheid en de onrust noemen.  Voor anderen is dit een must om te mediteren of om prachtige foto’s te maken.

 

BREAKING

Nieuw seizoen Bake Off Vlaanderen lokt heel wat kijkers

VLAANDEREN - Op de televisiezender Vier is begin deze maand een nieuw seizoen van Bake Off Vlaanderen. Tien kandidaten nemen het tegen elkaar op.

BREAKING

Vanaf volgende week vrijdag Monacovrouwen op het kleine scherm

VLAANDEREN - Op de televisiezender Vijf start volgende week vrijdag 20 september het nieuwe programma Monacovrouwen. Het gaat om vier Vlaamse vrouwen die in het mondaine Monaco wonen.

BREAKING

Binnen de drie dagen aan de slag als postbode

VLAANDEREN - De pakjesmarkt groeit en bij Bpost zijn ze dan ook op zoek naar nieuwe postbodes. Na drie weken maak je kans op een vast contract. 

BREAKING

Kandidate Miss West-Vlaanderen nu woensdag op Zwintriathlon

KNOKKE-HEIST - Daphné Ryckaert uit Knokke-Heist zal nu woensdag voor het eerst deelnemen aan de Zwintriathlon. Als studente toegepaste gezondheidswetenschappen kiest ze voor een gezonde levensstijl.  Ze moet woensdag 1 kilometer zwemmen, 45 kilometer fietsen en 10 kilometer lopen.   

BREAKING

Zeven Dreamland vestigingen nu zondag speciaal open

VLAANDEREN - Dreamland zal nu zondag zeven vestigingen open houden voor de aankopen voor het nieuwe schooljaar. Veel ouders van kinderen hebben immers nog heel wat nodig tegen maandag.    

BREAKING

Vanaf volgende week donderdag terug Alloo bij de Wegpolitie op televisie

VLAANDEREN - Vanaf volgende week donderdag is er terug het populaire VTM programma Alloo bij de Wegpolitie. Luc Alloo kreeg de mogelijkheid om mee te rijden met de inspecteurs van de wegpolitie. 

BREAKING

Dinsdagmarkt in Heist verhuist naar Stationsplein vanaf 1 oktober

HEIST - Omwille van geplande werken voor het Community House wordt de wekelijkse dinsdagmarkt van Heist vanaf 1 oktober verplaatst naar het Stationsplein. 

Bekijk meer gerelateerde artikels