Regio

Vandaag dinsdag aan de kust te beleven

KUST - Aan de kust is er ook vandaag dinsdag heel wat te beleven. In de voormiddag kan je naar de wekelijkse marktdag in Bredene of  Heist. Voor een avondmarkt moet je vanavond naar De Panne of Nieuwpoort.  

In Blankenberge kan je vandaag naar de start van de Binck Bank wielertoer, naar de bingo avond in de Floreal, naar de keizers van het Vlaamse of Nederlandse lied in het Witte Paard of naar Zomerzwier aan de haven met tal van optredens van Vlaamse artiesten. In De Haan kan je in het parkdomein La Potinière naar een optreden van Imagine No Lennon. In De Panne is er een strandloop voor kinderen. In Oostende kan je naar de Paulusfeesten met Preuteleute, naar de zandsculpturen, naar de expo FC De Kampioenen 3D aan zee of de zomertour van Sport Vlaanderen. In Koksijde is er een tennistornooi voor mannen, een expo over Paul Delvaux in Kapel Ster der Zee of kan je naar het Lego event in het Casino, in Sint-Idesbald is er een voorstelling van Clown Rocky. 

Bron: Foto©Frank Vergucht/Belgian Coast Beach & Cabins

Bekijk Ook

BREAKING

Morgen woensdag aan de kust te beleven

KUST - Morgen woensdag wordt het weer terug beter aan de kust. De komende dagen wordt het warmer met een topweekend. Er is morgen heel wat te beleven met marktdagen aan de kust in De Haan en Knokke. Voor een avondmarkt moet je morgenavond naar Lombardsijde, de haven van Blankenberge en Oostduinkerke. 

BREAKING

Vanaf nu zaterdag Gezondheidsapotheek op de foor in Kortemark

KORTEMARK - Nu zaterdag 24 augustus gaat de kermis in Kortemark van start. De opening van de foor is voorzien door het schepencollege om 16 uur. Ze zullen begeleid worden door de plaatselijke harmonie. 

BREAKING

Interbad zwembad gesloten op maandag 2 september

SINT-KRUIS - Op maandag 2 september zal het Interbad zwembad in Sint-Kruis de ganse dag gesloten blijven voor het publiek. 

BREAKING

Huisgemaakte dessertjes bij Slagerij Sam en Evelien

SINT-KRUIS - De slagerij Sam en Evelien aan de Moerkerkesteenweg in Sint-Kruis is gekend voor hun kwaliteitsvol vlees en ambachtelijk gemaakte charcuterie. 

BREAKING

Nu zaterdag start van de zomerkermis in Rijsel

RIJSEL (FRANKRIJK) - In het Noord-Franse Rijsel gaat nu zaterdag de Zomerfoor van start. Er worden 190 attracties verwacht waarmee het één van de grootste foren is. 

BREAKING

Lingerie Ultime Sint-Kruis viert éénjarig bestaan met korting en glaasje

SINT-KRUIS - De lingeriezaak Ultime in het winkelcentrum aan de Moerkerkesteenweg in Sint-Kruis bestaat één jaar. Elke zal dat vieren met haar klanten.

BREAKING

Wendy van Wanten op Sint-Michielse Feeste

SINT-MICHIELS - Op zondag 1 september wordt voor de 31e maal de Sint-Michielse Feeste gehouden. Er is die dag rommelmarkt, braderie met verkoop op straat en heel wat randanimatie.

BREAKING

Morgen woensdag en donderdag kallibratievluchten op Oostende

OOSTENDE - Op de luchthaven van Oostende worden morgen woensdag en donderdag kallibratievluchten uitgevoerd. Die zijn nodig om de navigatiehulpsystemen voor het landen te kallibreren.

Bekijk meer gerelateerde artikels