Regio

Morgen woensdag aan de kust te beleven

KUST - Ook morgen woensdag is er aan de kust heel wat te beleven. In de voormiddag kan je naar de wekelijkse marktdag in De Haan of Knokke. Voor een avondmarkt moet je morgen in Blankenberge of Lombardsijde zijn.

In Blankenberge kan je naar een openlucht salsa party aan de King Beach of naar een Parkconcert in Park de Craene met Uncle Phil. In het Turkeyenhof in Bredene is er een avond met de groep Donder in 't Hooi. Nog in Bredene is er een strandloop aan de Twins Club. Aan de Rotonde in Wenduine is er een optreden van The Belgian U2 Experience. In De Panne is er Plage Preferee met Radio 2. In Heist kan je om 16 uur naar kinderanimatie met een optreden van Hoetchacha. Daar vind je ook het eendjesspel Ducktail. In Nieuwpoort kan je naar de openluchtcinema en later op de avond naar het vuurwerk. In Oostende kan je naar de Paulusfeesten, naar de zandsculpturen of naar FC De Kampioenen 3D expo in het Kursaal. In Koksijde kan je naar een tennistornooi, de expo rond Paul Delvaux in de Kapel Ster der Zee, naar de abdijavond aan het Abdijmuseum of naar het Lego event in het Casino.   

Bron: Foto©Frank Vergucht/Belgian Coast Beach & Cabins

Bekijk Ook

BREAKING

Morgen woensdag aan de kust te beleven

KUST - Morgen woensdag wordt het weer terug beter aan de kust. De komende dagen wordt het warmer met een topweekend. Er is morgen heel wat te beleven met marktdagen aan de kust in De Haan en Knokke. Voor een avondmarkt moet je morgenavond naar Lombardsijde, de haven van Blankenberge en Oostduinkerke. 

BREAKING

Vanaf nu zaterdag Gezondheidsapotheek op de foor in Kortemark

KORTEMARK - Nu zaterdag 24 augustus gaat de kermis in Kortemark van start. De opening van de foor is voorzien door het schepencollege om 16 uur. Ze zullen begeleid worden door de plaatselijke harmonie. 

BREAKING

Interbad zwembad gesloten op maandag 2 september

SINT-KRUIS - Op maandag 2 september zal het Interbad zwembad in Sint-Kruis de ganse dag gesloten blijven voor het publiek. 

BREAKING

Huisgemaakte dessertjes bij Slagerij Sam en Evelien

SINT-KRUIS - De slagerij Sam en Evelien aan de Moerkerkesteenweg in Sint-Kruis is gekend voor hun kwaliteitsvol vlees en ambachtelijk gemaakte charcuterie. 

BREAKING

Nu zaterdag start van de zomerkermis in Rijsel

RIJSEL (FRANKRIJK) - In het Noord-Franse Rijsel gaat nu zaterdag de Zomerfoor van start. Er worden 190 attracties verwacht waarmee het één van de grootste foren is. 

BREAKING

Lingerie Ultime Sint-Kruis viert éénjarig bestaan met korting en glaasje

SINT-KRUIS - De lingeriezaak Ultime in het winkelcentrum aan de Moerkerkesteenweg in Sint-Kruis bestaat één jaar. Elke zal dat vieren met haar klanten.

BREAKING

Wendy van Wanten op Sint-Michielse Feeste

SINT-MICHIELS - Op zondag 1 september wordt voor de 31e maal de Sint-Michielse Feeste gehouden. Er is die dag rommelmarkt, braderie met verkoop op straat en heel wat randanimatie.

BREAKING

Morgen woensdag en donderdag kallibratievluchten op Oostende

OOSTENDE - Op de luchthaven van Oostende worden morgen woensdag en donderdag kallibratievluchten uitgevoerd. Die zijn nodig om de navigatiehulpsystemen voor het landen te kallibreren.

Bekijk meer gerelateerde artikels