Regio

Een ruim aanbod voor iedereen

SINT-KRUIS - De zaak Faluche aan de Maalsesteenweg in Sint-Kruis heeft de voorbije jaren een trouw publiek opgebouwd. Heel wat mensen kiezen voor Faluche voor het grote aanbod.   

Je kan er terecht voor een heerlijk belegd broodje met een bijzonder ruim aanbod, een kom verse huisgemaakte soep, kwaliteitsvolle frituurwaren, tal van pasta's, slaatjes met geitenkaas of gerookte zalm, bereide gerechten,...kortom iedereen vindt er wel iets wat zij of hij graag lust. Bij Faluche kan je ook terecht voor manden met verrassingsbroodjes voor alle gelegenheden of kunnen bedrijven broodjes bestellen die kunnen geleverd worden. 

Bron: Foto©Faluche

Bekijk Ook

BREAKING

Ook Paul Desender haakt af bij N-VA Brugge voor gemeenteraadsverkiezingen

BRUGGE - Nadat Ann Minne-Soete deze voormiddag liet weten geen kandidaat meer is heeft nu ook Paul Desender laten weten geen kandidaat meer te zijn voor de komende gemeenteraadsverkiezingen van 2018.    

BREAKING

Morgen gratis naar Circus Il Italiano in Maldegem ?

MALDEGEM - Aan de Gentsesteenweg in Maldegem heeft het Circus Il Italiano hun tenten opgezet voor de komende twee weken. 

BREAKING

Deze namiddag met de kinderen naar de Meifoor

BRUGGE - Op deze zonnige woensdagnamiddag verwachten de foorreizigers heel wat volk. Deze namiddag zijn de kinderen immers thuis van school en start een verlengd weekend. 

BREAKING

Westerscheldetunnel wordt afgesloten voor groot onderhoud

ZEELAND - De Westerscheldetunnel moet binnenkort een groot onderhoud krijgen. Die werken zullen 's nachts uitgevoerd worden om de verkeershinder te beperken. 

BREAKING

Vandaag en morgen hinder van openbaar vervoer in Brussel door komst Amerikaanse President

BRUSSEL - Vandaag en morgen neemt de MIVB heel wat maatregelen naar aanleiding van de komst van de Amerikaanse president Trump. 

BREAKING

Spoorwegovergang Weggevoerdenlaan in Wevelgem nog niet klaar

WEVELGEM - De werken aan de spoorwegovergang in de Weggevoerdenlaan in Wevelgem zijn nog niet klaar. De aannemer wou deze nacht nog werken uitvoeren. 

BREAKING

Ann Minne-Soete niet op N-VA lijst in Brugge in 2018

BRUGGE - Ann Minne-Soete, de voormalige fractieleidster in de Brugse gemeenteraad voor N-VA, zal in 2018 geen kandidaat meer zijn op de lijst van de N-VA.  

Bekijk meer gerelateerde artikels