Regio

Een ruim aanbod voor iedereen

SINT-KRUIS - De zaak Faluche aan de Maalsesteenweg in Sint-Kruis heeft de voorbije jaren een trouw publiek opgebouwd. Heel wat mensen kiezen voor Faluche voor het grote aanbod.   

Je kan er terecht voor een heerlijk belegd broodje met een bijzonder ruim aanbod, een kom verse huisgemaakte soep, kwaliteitsvolle frituurwaren, tal van pasta's, slaatjes met geitenkaas of gerookte zalm, bereide gerechten,...kortom iedereen vindt er wel iets wat zij of hij graag lust. Bij Faluche kan je ook terecht voor manden met verrassingsbroodjes voor alle gelegenheden of kunnen bedrijven broodjes bestellen die kunnen geleverd worden. 

Bron: Foto©Faluche

Bekijk Ook

BREAKING

Kaarten voor het herfstachtige weekend

BRUGGE - Het komende weekend zal minder mooi zijn dan vorige week. Ze verwachten heel wat wind en regen, ideaal om gezellig thuis bezig te zijn.    

BREAKING

Heerlijke stoverij op de lunch van restaurant B-In

BRUGGE - Van dinsdag tot en met zaterdag wordt in het restaurant B-In in Brugge een dagelijkse lunch geserveerd voor 15 euro.  

BREAKING

Morgenvoormiddag is Living Stone Stone Shop gesloten omwille van werken door Eandis

BRUGGE - Morgen donderdag moet Eandis werken uitvoeren in de Langestraat in Brugge waarbij de stroom dan ook een tijdje zal uitvallen. Nadine en Iris hebben dan ook besloten om morgenvoormiddag te sluiten.  

BREAKING

Leidingwater in Oostkamp heeft speciale geur en smaak

OOSTKAMP - Bij het gemeentebestuur van Oostkamp liepen heel wat meldingen binnen van een andere geur en smaak van het leidingwater. Zij hebben meteen geïnformeerd bij Farys. 

BREAKING

Inbraken in wagens in Sint-Niklaas

SINT-NIKLAAS - De lokale politie van Sint-Niklaas heeft twee inbraken in geparkeerde wagens moeten vaststellen. Dit was het geval in de Spoorweglaan en in de Vijfstraten. 

BREAKING

Nieuw terrasreglement voor horeca Zand en Vrijdagmarkt

BRUGGE - Momenteel zijn de werken voor de heraanleg van het Zand en Vrijdagmarkt volop aan de gang. Het stadsbestuur heeft alvast een nieuw terrasreglement gemaakt voor de horeca op het Zand en de Vrijdagmarkt.   

Bekijk meer gerelateerde artikels