Evenementen

BREAKING

Golden Yearsfuif dankzij de vele sponsors

BRUGGE -Heeft u al uw kaarten voor de Golden Years fuif van nu zaterdag 21 oktober om 21 uur in het  Entrepot aan de Binnenweg in Bruggge. De laatste dagen van de voorverkoop gaan in. 

Alle artikels

BREAKING

Mooiste kerstmarkten van Duitsland

AKEN/KEULEN - Heel wat Belgen trekken jaarlijks naar de kerstmarkten van Aken en Keulen. Ze zijn dan ook reeds sinds de jaren zeventig een begrip en lokken heel wat volk. De kerstmarkt van Aken alleen is goed voor 1,5 miljoen bezoekers.  

BREAKING

Valkenburg start kerstactiviteiten op 17 november

VALKENBURG - In het gezellige stadje Valkenburg in Nederlands Limburg start op 17 november de kerstperiode met tal van activiteiten. Tot en met zondag 7 januari 2018 staat alles in het teken van kerst en de eindejaarsfeesten. 

BREAKING

Alexander Deman komt met ijssculpturenfestival naar Brugge

BRUGGE - Vanaf 25 november zullen op het Stationsplein in Brugge terug ijssculpturen te bewonderen zijn. Alexander Deman komt na het succesvolle zandsculpturenfestival in Oostende nu met ijssculpturen rond 25 jaar Disneyland Parijs. 

BREAKING

Morgen start negende editie van het Champagnefestival

BREDENE - In het MEC Staf Versluys in de Kapelstraat in Bredene start morgen vrijdag de negende editie van het jaarlijkse champagnefestival. De champagneboeren komen uit de regio's Marne, Aube an Aisne.   

BREAKING

Nu zaterdag start de 88e editie van het Internationaal Voedingssalon

BRUSSEL- In de paleizen van de Heizel in Brussel is er van zaterdag 14 tot en met zondag 22 oktober de 88e editie van het Internationaal Voedingssalon. Er zijn heel wat standhouders te vinden met heerlijke delicatessen.  

BREAKING

Brugse Lookworsten reeds jaren trouwe sponsor van Golden Years fuif

BRUGGE - Op zaterdag 21 oktober wordt terug de Golden Years fuif gehouden in het Entrepot aan de Binnenweg in Brugge. 

BREAKING

Vrijdag start Mobicar in de Heizel Brussel

BRUSSEL - Van vrijdag 13 tot en met dinsdag 17 oktober is er in de Heizel in Brussel de beurs Mobicar die intussen al aan de 55e editie toe is.  

BREAKING

Bellewaerde in het teken van Halloween

IEPER - In het pretpark Bellewaerde in Ieper wordt alles voorbereid voor het thema Halloween. Er worden tweeduizend pompoenen gelegd, decoratie aangebracht, levende lijken en doodskisten voorzien en spookhuizen aangekleed. 

BREAKING

Gentleman's Fair van 10 tot 12 november

WAREGEM - Van vrijdag 10 tot en met zondag 12 november wordt in de Waregem Expo de Gentleman's Fair gehouden, de sfeervolle en kwalitatieve beurs gericht op mannen. Organisatoren Mathieu Damiens en Aaike De Jonghe verwachten terug vele duizenden bezoekers. 

Bekijk volgende pagina