Evenementen

BREAKING

Volgende week zondag Kasteelfeesten in Brugge

BRUGGE - Het Feestcomité van Sint-Jozef pakt volgende week zondag uit met de achtste editie van de Kasteelfeesten, dit op de site Ten Berghe aan de Dudzeelsesteenweg 311.  

Alle artikels

BREAKING

Nu donderdag Blindekensprocessie in Brugge

BRUGGE - Nu donderdag 15 augustus is er terug de Blindekensprocessie. De processie trekt nog steeds te weinig mensen. Spijtig genoeg is de processie ook niet vermeld in de zomeragenda van de stad Brugge de we in de brievenbus kregen.

BREAKING

Nu donderdag Festival van de Noordzee in Zeebrugge

ZEEBRUGGE - Nu donderdag is er het Festival van de Noordzee in Zeebrugge met activiteiten tussen de Werffkaai vanaf het Werftje tot aan de Rederskaai. 

BREAKING

Sea The Music nieuwe thema van Bloemencorso Blankenberge

BLANKENBERGE - In Blankenberge is er op zondag 25 augustus terug de jaarlijkse bloemencorso met prachtige bloemencreaties. Thema dit jaar is Sea the music. Het is de traditionele afsluiter van het topseizoen in Blankenberge. 

BREAKING

Paravangfeesten nu zondag in Blankenberge

BLANKENBERGE - In Blankenberge kan je nu zondag naar de Paravangfeesten. Er is vanaf 10 uur heel wat te beleven aan de jachthaven.

BREAKING

Deze namiddag folkloremarkt in Heist

HEIST - De wekelijkse folkloremarkt in de maanden juli en augustus trekt wekelijks heel wat volk naar Heist op donderdagnamiddag.

BREAKING

Nu zondag heel wat te beleven in Bredene

BREDENE - In de badplaats Bredene is er nu zondag heel wat te beleven op de Nationale Feestdag.

BREAKING

Tjens Matic met Arno mochten Kneistival openen

HEIST - Op het Heldenplein in Heist is dinsdagavond het gratis pop- en rockfestival Kneistival van start gegaan. Nog tot en met zondag 21 juli zijn er dagelijks gratis optredens gepland.  

BREAKING

Vandaag Dumontfeesten in De Panne

DE PANNE - In De Panne kan je vandaag naar de dertiende editie van de Dumontfeesten. De feesten in de prachtige Dumontwijk starten om 17 uur.

BREAKING

Mariekefeesten aan de Coupure in Brugge op 18 augustus

BRUGGE - Op zondag 18 augustus zijn er terug de Mariekefeesten in en rond de passantenhaven aan de Coupure in Brugge. 

Bekijk volgende pagina