Evenementen

BREAKING

Oostende krijgt deze zomer terug zandsculpturenfestival

OOSTENDE - Op het Groot Strand van Oostende wordt deze zomer terug een groot zandsculpturenfestival gehouden in het kader van 25 jaar Disneyland Parijs.  

Alle artikels

BREAKING

Circus Italiano slaat hun tenten op in Maldegem

MALDEGEM - Het Circus Il Circo Italiano heeft hun tenten opgeslagen op de terreinen aan de Gentsesteenweg in Maldegem. Ze zullen er tussen 25 mei en 5 juni voorstellingen verzorgen.   

BREAKING

Vier dagen Havenfeesten in Blankenberge

BLANKENBERGE - Rond de jachthaven van Blankenberge worden van donderdag 25 tot en met zondag 28 mei vier dagen Havenfeesten gehouden.   

BREAKING

Vier dagen Hof en Huis in domein d'Aertrycke in Torhout

TORHOUT - In het kasteeldomein d' Aertrycke in Torhout wordt van donderdag 25 tot en met zondag 28 mei het event Hof en Huis gehouden.   

BREAKING

Hebt u al uw kaarten voor de Taptoe Brugge ?

BRUGGE - Op vrijdag 7 juli wordt op de Burg in Brugge de jaarlijkse Fedekam Taptoe gehouden. De organisatoren slaagden er terug in om toppers vast te leggen.  

BREAKING

K3 één dag op de planken van Kursaal Oostende deze zomer

OOSTENDE - Na het ongeziene succes van hun eerste tournee komt de populaire groep K3 ook deze zomer terug naar Oostende.  

BREAKING

Oostende voor Anker verwacht twee prachtige driemasters

OOSTENDE - Tijdens het Hemelvaartweekeend wordt terug Oostende voor Anker gehouden. De organisatoren verwachten terug prachtige schepen. 

BREAKING

Oostende pakt deze zomer uit met langste waterglijbaan

OOSTENDE - Van vrijdag 21 tot en met zondag 23 juli zal in Oostende de langste en leukste waterglijbaan van het land te vinden zijn. 

BREAKING

Crooner Night ten voordele van de MUG Heli

BRUGGE - Het Broederschap van het Gulden Vlies Brugge pakt op vrijdag 2 juni uit met een heuse crooner night ten voordele van de werking van de MUG Heli die dankzij sponsoring in de lucht kan gehouden worden om mensenlevens te redden.  

BREAKING

Havenfeesten Blankenberge tijdens Hemelvaartweekend

BLANKENBERGE - Tijdens het Hemelvaartweekend, van donderdag 25 tot en met zondag 28 mei, worden in Blankenberge terug de Havenfeesten gehouden die intussen reeds aan de 67e editie toe zijn.  

Bekijk volgende pagina