Evenementen

BREAKING

Heel wat leuke doe tips tijdens de Kerstvakantie

WAREGEM - Tijdens de kerstvakantie kunnen jonge gezinnen met kinderen heel wat leuke dingen doen. Wij zullen u alvast heel wat tips geven. 

Alle artikels

BREAKING

Spectaculaire lichtshow moet nog meer volk naar Oostende trekken

OOSTENDE - De stad Oostende wil deze winter heel wat volk naar hun stad trekken. In het Leopoldpark is er Winter in het Park dat heel wat positieve reacties krijgt van eedere bezoekers.  

BREAKING

Plop-kerstparade op 23 december in De Panne

DE PANNE- Op zaterdag 23 december om 18 uur zal de Plop-kerstparade door de straten van De Panne trekken met start aan de Boare. De parade zal te bewonderen zijn langs de Zeelaan.   

BREAKING

Kersttruck Coca Cola trekt door Vlaanderen

VLAANDEREN - De komende dagen zal de kersttruck op tal van plaatsen in Vlaanderen te bewonderen zijn. 

BREAKING

Vandaag en morgen geschenkenbeurs in Sijsele

SIJSELE - In de Cultuurfabriek in de Stationsstraat in Sijsele wordt vandaag en morgen een geschenkenbeurs gehouden, een organisatie van de Oxfam Wereldwinkel. 

BREAKING

Ijssculpturenfestival Brugge verwacht terug topweekend

BRUGGE - Dit weekend verwacht de organisator van het ijssculpturenfestival op het Stationsplein van Brugge terug vele duizenden bezoekers. Zaterdag en zondag worden terug vele honderden groepen verwacht die per bus naar onze stad komen voor de events rond eindejaar.   

BREAKING

Drie dagen kerstmarkt in Grimbergen

GRIMBERGEN - In Grimbergen start vandaag een driedaagse kerstmarkt. De kerstmarkt is reeds aan de 30e editie toe.  

BREAKING

Gentse winterfeesten gaan morgen vrijdag van start

GENT - In Gent starten morgen vrijdag de Gentse Winterfeesten. De stad Gent gaat met het Oostendse bedrijf EMO in zee voor de ganse organisatie. 

BREAKING

Agribex opent morgen de deuren voor professionelen

BRUSSEL - Nog tot en met zondag 10 december is er  in de hallen van de Heizel in Brussel de 70e editie van de landbouwbeurs Agribex met heel wat standhouders die actief zijn in de land- en tuinbouw. 

BREAKING

Naar de indoor kerstmarkt in Torhout

TORHOUT - Door de regen zoeken heel wat mensen wellicht naar indoor activiteiten voor deze namiddag. Een aanrader is de indoor kerstmarkt in het Diosecaan Centrum Groenhove aan de Bosdreef in Torhout.  

Bekijk volgende pagina