Evenementen

BREAKING

Donkse donderdagen in Berlare

BERLARE  - Het meer van Donk in Berlare doet meteen denken aan een vakantiegevoel met heel wat horecazaken rond het water, het verhuur van bootjes en de vele dagjesmensen die er langs komen om er te genieten van de heerlijke palingbereidingen.   

Alle artikels

BREAKING

Komend weekend Platse Kermesse in Ruddervoorde

RUDDERVOORDE - Komend weekend is er Platse Kermesse in Ruddervoorde. Op de parking in het centrum worden de kermisattracties voor jong en oud verwacht met het schietkraam van Tir Stef. 

BREAKING

Nu zondag zeewijding en processie in Zeebrugge

ZEEBRUGGE - In Zeebrugge wordt nu zondag 24 juni de jaarlijkse zeewijding en processie gehouden. Om 9.45 uur vertrekt de processie. 

BREAKING

Komend weekend braderij in Zottegem

ZOTTEGEM - In het centrum van Zottegem wordt komend weekend een braderij gehouden.  

BREAKING

Zoute Air Trophy nog tot en met morgen op het strand van Knokke

KNOKKE - Het Albertstrand in Knokke doet nog tot morgen avond dienst als luchthaven waar de douane op post is voor de deelnemers uit niet Schengen landen.    

BREAKING

Belgian Open Aerobatic Championship in Koksijde

KOSKSIJDE  - De West Aviation Club organiseert op vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli  de Belgian Open Aerobatic Championship Koksijde, dit als kick off voor het drukke zomerseizoen. De toegang is volledig gratis maar registratie is nodig.  

BREAKING

Dit weekend Wereldbatjes in Torhout

TORHOUT - In het centrum van Torhout zijn er dit weekend de Batjes met een knipoog naar het WK voetbal. 

BREAKING

Klein Strand bestaat dit jaar vijftig jaar

JABBEKE - Het Klein Strand is na vijftig jaar een begrip geworden als camping en als recreatiepark. Bij mooi en warm weer gaan heel wat mensen daar zwemmen. Verder zijn er al jaren de waterskishows;    

BREAKING

Koolkerke maakt zich op voor kermisweekend

KOOLKERKE - In Koolkerke wordt tijdens het weekend van vrijdag 22 tot en met zondag 24 juni het jaarlijkse kermisweekend gehouden. Het Feestcomité van Koolkerke heeft hun programma klaar. 

BREAKING

Sint-Pieterskermis dit jaar van 29 juni tot en met 1 juli

BRUGGE - In Sint-Pieters Brugge is het Feestcomité klaar met hun programma voor de jaarlijkse kermis van vrijdag 29 juni tot en met zondag 1 juli. 

Bekijk volgende pagina