Evenementen

BREAKING

Morgen zondag met korting naar Voedingssalon Brussel op vertoon van uw stembrief

BRUSSEL - In de paleizen van de Heizel is vandaag het Voedingssalon gestart. Er is heel wat te beleven de komende dagen. Het Voedingssalon loopt tot en met volgende week zondag 21 oktober.   

Alle artikels

BREAKING

Vandaag start in Brussel de expo Mobicar

BRUSSEL - Op de Heizel in Brussel is vandaag de expo Mobicar gestat. De bezoekers kunnen er kennis maken met zeshonderd nieuwe modellen van mobilhomes en caravans. Verder vind je meer over kampeervakanties en accessoires om te kamperen. 

BREAKING

Proef Moerbrugge op zaterdag 20 oktober

OOSTKAMP - In Moerbrugge wordt op zaterdag 20 oktober Proef Moerbrugge gehouden. Er zijn tal van streekproducenten en horecazaken die er hun medewerking verlenen. 

BREAKING

Komend weekend Tuindagen van Beervelde

BEERVELDE - In het kasteelpark van Beervelde worden komend weekend de Tuindagen gehouden. Er zijn 230 exposanten met planten, buitendecoratie, delicatessen,...waarvoor er 20.000 bezoekers verwacht worden in drie dagen tijd. 

BREAKING

B Park bestaat tien jaar en pakt uit met feestweek

BRUGGE - B Park in Brugge bestaat tien jaar en er wordt uitgepakt met een heuse feestweek. Er zijn tal van activiteiten gepland van vrijdag 12 tot en met zaterdag 20 oktober. 

BREAKING

Laatste maand van de expo Mummies in Brugge

BRUGGE - In het Xpo Center van het Oud Sint-Jan in Brugge gaat de laatste maand in van de expo Mummies, secrets of Ancient Egypte.    

BREAKING

Komend weekend de mooiste trouwbeurs

BRUGGE - In de eventsite La Brugeoise in Sint-Michiels wordt van vrijdag 12 tot en met zondag 14 oktober de mooiste trouwbeurs gehouden. Je vindt alle specialisten voor uw mooiste dag onder één dak waarbij alle sectoren aan bod komen.    

BREAKING

Morgen zondag naar de DIY beurs in Brugge

BRUGGE - Wie op zoek is naar een indoor event dat gratis toegangelijk is moeten wij u de DIY beurs in het Oud Sint-Jan in Brugge aanbevelen. Er zijn tal van standhouders, workshops en demonstraties.   

BREAKING

Volgende week dinsdag 162e editie van de Winkel Koerse

SINT-ELOOIS WINKEL - In de straten van Sint-Eloois Winkel wordt volgende week dinsdag de 162e editie gehouden van de Winkel Koerse. Het gaat om een organisatie van de Koninklijke vzw De Paardekoers aan de Steene Molen.   

BREAKING

Nu zondag DIY beurs in Oud Sint-Jan in Brugge

BRUGGE - Nu zondag wordt in het Oud Sint-Jan iin Brugge de DIY beurs gehouden, een beurs over hobby en vrije tijd. 

Bekijk volgende pagina