Evenementen

BREAKING

Gratis naar het Circus Italiano nu vrijdagavond in Waarschoot

WAARSCHOOT - Vrijdag eindigt het schooljaar en kan de grote vakantie starten voor alle kinderen en jongeren. Je kan de vakantie meteen schitterend starten met een avondje circus Italiano die een prachtig programma presenteren. Voor de voorstelling van vrijdagavond om 19 hebben wij tien gratis duo tickets, geldig voor twee personen. 

Alle artikels

BREAKING

Nu zondag boekenmarkt in Bilzen

BILZEN - Op de Markt van Bilzen wordt nu zondag vanaf 13 uur een grote boekenmarkt gehouden. De organisatie gaat uit van de stedelijke bibliotheek van Bilzen.  

BREAKING

Nu zondag Zeewijding in Zeebrugge

ZEEBRUGGE - Het belooft nu zondag 25 juni mooi weer te worden voor de Zeewijding in Zeebrugge. Er is een eucharistieviering in open lucht aan het Visserskruis waar de overleden vissers zullen herdacht worden en de zeewijding zal plaatsvinden.   

BREAKING

Nieuwe locatie voor Circus Barones in Torhout

TORHOUT - Het Circus Barones komt van 5 tot en met 9 juli naar Torhout waar ze aanvankelijk zouden te vinden zijn op de parking van het zwembad aan de Bruggestraat. Omwille van werken moest het stadsbestuur op zoek gaan naar een nieuwe locatie voor het circus. 

BREAKING

Vanaf vanavond krijg je de tips voor het komende weekend voor een leuk dagje uit

VLAANDEREN- Komend weekend is er in gans Vlaanderen heel wat te beleven aan feestelijkheden. Wij hebben alvast een selectie voor u gemaakt die vanaf vanavond online zal te lezen zijn.  

BREAKING

Komend weekend heel wat kermissen in West-Vlaanderen

WEST-VLAANDEREN - Op tal van plaatsen wordt er komend weekend kermis gevierd. In Male Sint-Kruis hopen de drie voorzitters van het Feestcomité, het Malle Malecomité en de parochiale werkgroep Male waar wij Wonen op droog weer en heel wat volk.   

BREAKING

Drie dagen lang massa volk op Sint-Pieterskermis

BRUGGE - Van vrijdag 30 juni tot en met zondag 2 juli wordt drie dagen lang Sint-Pieterskermis gevierd in Brugge. De organisaitie is in handen van het Feestcomité. 

BREAKING

Circus Barones zal van 5 tot 9 juli te bewonderen zijn in Torhout

TORHOUT - Op de parking van het stedelijk zwembad in de Bruggestraat zal van woensdag 5 tot en met zondag 9 juli het circus Barones te vinden zijn.  

BREAKING

Dit weekend kermis in Vlissegem

VLISSEGEM - Dit weekend wordt er kermis gevierd in Vlissegem, deelgemeente van De Haan. Er zijn twee dagen lang tal van activiteiten gepland.  

BREAKING

Morgen opent tijdelijke tropische vlindertuin in Knokke-Heist

KNOKKE-HEIST - Voor het tweede opeenvolgende jaar opent Exhibition Hub morgen donderdag hun tijdelijke tropische vlindertuin, dit aan de Wandelaar in Knokke-Heist.  

Bekijk volgende pagina