Evenementen

BREAKING

Heb je al uw kaarten gekocht voor de Golden Yearsfuif ?

BRUGGE - In het Entrepot aan de Binnenweg wordt nu zaterdag 29 april de jaarlijkse Golden Years fuif gehouden met muziek van de jaren zestig tog negentig. Twee dj's zorgen voor de nodige sfeer. 

Alle artikels

BREAKING

Sluis viert twee dagen Koningsdag

SLUIS (NEDERLAND) - Naar aanleiding van de 50e verjaardag van Koning Willem Alexander wordt deze week twee dagen feest gevierd in het Zeeuwse grensstadje Sluis.    

BREAKING

Reeds drie oproepen voor MUG Heli vandaag

BRUGGE - Het was vandaag terug een drukke dag voor de MUG Heli van het Instituut voor Medische Dringende Hulpverlening. Ze moesten drie maal uitrukken door dringende tussenkomsten waarvoor een arts nodig was.  

BREAKING

Nu zondag Brugse Watersportfeesten

BRUGGE - Aan de Lodewijk Coiseaukaai in Brugge worden nu zondag voor de zevende maal de Brugse Watersporfeesten gehouden. 

BREAKING

We verwelkomen vanaf vandaag het Stoomfestival Maldegem als nieuwe adverteerder

MALDEGEM - Niet alleen tal van handelaars kiezen voor digitale publciteit maar ook organisatoren van events. Na de Handelsgebuurtekring Langestraat-Hoogstraat voor hun Brugge Winkeldag zal nu ook het Stoomfestival Maldegem adverteren voor hun Stoomfestival.  

BREAKING

De grootste jachtbeurs van de Benelux in Gent

GENT - In Flanders Expo in Gent wordt van vrijdag 21 tot en met zondag 23 april de grootste jachtbeurs van de Benelux gehouden. 

BREAKING

Zorgbeurs voor Erfgoeddag in Blankenberge

BLANKENBERGE - Op zondag 23 april is het in Vlaanderen overal Erfgoeddag. De Erfgoeddag staat dit jaar in het teken van de zorg.   

BREAKING

Geen Eccentric eind april in Knokke

KNOKKE-HEIST - Er komt geen vijftiende editie van de luxebeurs Eccentric eind april op het strand van Knokke.  

BREAKING

Organisatoren Sint-Kruis kermis zoeken verenigingen en kunstenaars

SINT-KRUIS - Op zondag 17 september wordt een nieuwe editie gehouden van Sint-Kruis kermis. Voor kermiszondag worden verenigingen en kunstenaars gezocht die een gratis standplaats willen. 

BREAKING

Fiƫsta Europa strijkt dit weekend neer in Oostende

OOSTENDE - De Europese markt Fiësta Europa strijkt dit weekend neer in Oostende. De standhouders met internationale specialiteiten zullen drie dagen te vinden zijn aan de Leopold III laan.   

Bekijk volgende pagina