Evenementen

BREAKING

Brugse Kaasmarkt op zondag 3 september op het Beursplein

BRUGGE - De Brugse Kaasmarkt wordt op zondag 3 september voor de negende maal gehouden. De organisatoren moeten door de werken op het Zand uitwijken naar het Beursplein waar ze even veel volk verwachten.   

Alle artikels

BREAKING

24 uur van Snaaskerke ten voordele van de MUG Heli

SNAASKERKE - Op zaterdag 8 en 9 september wordt de 24 uur van Snaaskerke gehouden, een billenkarrenrace ten voordele van het goede doel. De organisatoren zijn intussen reeds aan hun achtste editie toe.  

BREAKING

Fleuramour in het prachtige domein van Alden Biesen

BILZEN - In het kasteeldomein Alden Biesen in Bilzen wordt van 22 tot en met 25 september het event Fleuramour gehouden. De komende dagen zal je er meer over lezen op deze website en zullen er ook gratis tickets te winnen zijn.  

BREAKING

Logeren in het Mercure Hotel in Blankenberge na de bloemencorso ?

BLANKENBERGE - Het toeristische hoogseizoen in Blankenberge wordt sinds meer dan honderd jaar telkens afgesloten met de bloemencorso door de straten van het centrum. Volgende week zondag is he terug zo ver. 

BREAKING

Grootste Festivariamusical ooit op meer van Donk

BERLARE - Op het meer van Donk wordt de grootste Festivariamusical gehouden. Gisteren vrijdag werd de eerste voorstelling gehouden. De voorstellingen lopen nog tot en met zaterdag 2 september en starten telkens om 21 uur.      

BREAKING

Zandsculpturenfestival Oostende verlengd tot 1 oktober

OOSTENDE - Op het Groot Strand van Oostende kwamen de voorbije weken al vele tiendeuizenden mensen kijken naar het Zandsculpturenfestival dat dit jaar in het teken staat van 25 jaar Disneyland Parijs.   

BREAKING

Geleide wandeling morgen zondag in de Noordduinen in Koksijde

KOKSIJDE - De dienst toerisme organiseert morgen zondag een geleide wandeling in de Noordduinen in Koksijde.   

BREAKING

Unieke dahliatuin zondag te bezoeken in Zonhoven

ZONHOVEN - Liefhebbers van bloemen moeten zondag beslist naar Zonhoven trekken in Limburg. Je kan er de unieke dahliatuin bezoeken van Jozef Weyts.  

BREAKING

Bokrijkdag zondag in het teken van het Oogstfeest

GENK - In het provinciaal domein Bokrijk wordt elke zondag van de maanden juli en augustus uitgepakt met een themadag. Nu zondag is het thema het Oogstfeest anno 1913.  

BREAKING

Morgen en zondag Gouden Boomstoet in Brugge

BRUGGE - In Brugge wordt morgen zaterdag en overmorgen zondag de vijfjaarlijkse Gouden Boomstoet gehouden. De stoet vertrekt beide dagen om 15 uur in de Smedenstraat.   

Bekijk volgende pagina