Economie/werk

BREAKING

Plato ambassadeurs aangesteld op het jaarlijks bal van Plato in Roeselare

ROESELARE - Op het jaarlijkse bal van Plato van VOKA West-Vlaanderen in Roeselare werden twee nieuwe Plato ambassadeurs aangesteld.   

Alle artikels

BREAKING

Neckermann vakantiewinkel in Aalst opende de deuren na make over

AALST - In Aalst werd de Neckermann vakantiewinkel geopend na een volledige make-over. De winkel werd vrijdagavond geopend tijdens de laatavondshopping.  

BREAKING

North Sea Port nieuwe naam voor fusiehaven

GENT/ZEELAND - De haven van Gent fusioneert met de haven van Zeeland. De gesprekken waren reeds jaren lopende en vandaag mocht de nieuwe naam en het nieuwe logo voorgesteld worden. 

BREAKING

Beursgenootschap Souto de Moura mag bouwen op Beursplein

BRUGGE - Op het Beursplein in Brugge komt er een nieuw multifunctioneel gebouw dat zal moeten dienst doen voor verschillende zaken. 

BREAKING

Knauf kiest voor vervoer van palletten over het water

BRUSSEL - Het bedrijf Knauf mag in de Brusselse haven gebruik maken van een gedeelte van de Alkenkaai. Daar zullen ze de komenden maanden vierduizend palletten met bouwmaterialen laden aan boord van schepen.  

BREAKING

Cam TV uit Brugge verkozen tot meest creatieve ondernemer van West-Vlaanderen

BRUGGE - In de bioscoop Kinepolis in Sint-Michiels werd het Brugse bedrijf Cam TV verkozen als meest creatieve ondernemer van de provincie West-Vlaanderen. Het waren vijf sterke finalisten die door de jury weerhouden werden.  

BREAKING

Wie wordt de creatieve ondernemer van het jaar in West-Vlaanderen ?

BRUGGE - In de bioscoop Kinepolis in Sint-Michiels wordt vanavond tijdens een galashow de meest creatieve ondernemer van de provincie West-Vlaanderen verkozen, een organisatie van Unizo.  

BREAKING

Case New Holland pakt morgen dinsdag uit met jobdag in Zedelgem

ZEDELGEM - Het Zedelgemse bedrijf Case New Holland houdt morgen dinsdag een jobdag in hun bedrijf. Ze zoeken een 100 tal tijdelijke medewerkers voor hun productie afdeling.    

BREAKING

Nu donderdag jobbeurs in Oostkamp

OOSTKAMP - In Oostcampus wordt nu donderdag 30 november een jobbeurs gehouden waar heel wat werkgevers hun vacatures voorstellen aan de werkzoekenden. 

BREAKING

Terug pop-up in Kasteel Ravenhof in Torhout

TORHOUT - In het Kasteel Ravenhof waren de voorbije zomermaanden drie pop-up zaken actief met een ginbar, een fotoatelier en een beautysalon actief die allen heel wat volk lokten.   

Bekijk volgende pagina