Economie/werk

BREAKING

Group De Witte kiest voor binnenvaart tussen Antwerpen en Brussel

ANTWERPEN/BRUSSEL - De Group De Witte, goed voor 615 werknemers en een omzet van 250 miljoen euro, kiest voor de binnenvaart tussen de havens van Antwerpen en Brussel.   

Alle artikels

BREAKING

Cura Thuisverpleging zoekt versterking voor hun team

BRUGGE - De vzw Curando zoekt voor de Cura thuisverpleging nieuw personeel. Ze zoeken mannen of vrouwen die in een werkregime van 24 of 30 uur per week willen werken.  

BREAKING

AZ Delta op zoek naar nieuw personeel

ROESELARE - Het fusieziekenhuis AZ Delta, waar 245 artsen en 3.300 medewerkers actief zijn, is op zoek naar nieuw personeel. 

BREAKING

Werken gestart voor nieuwe bedrijvenzone in Moerkerke

DAMME/MOERKERKE - De Damse schepen voor lokale economie Christoph De Sutter is tevreden dat de werken gestart zijn voor de nieuwe bedrijvenzone Moerkerkebrug.  

BREAKING

Bijzonder druk bij Asapletter met de vele zomerevenementen

ICHTEGEM/TORHOUT - In het bedrijf Asapletter krijgen ze nog steeds heel wat vragen binnen voor het maken van spandoeken en visuals voor zomerevenementen of toeristische attracties aan zee. 

BREAKING

Carrefour Market in Gistel in een nieuw kleedje

GISTEL - In Gistel heeft de gerenoveerde Carrefour Market terug de deuren geopend na een periode van grondige verbouwingswerken. De winkel was sinds 11 juni gesloten voor renovatie. 

BREAKING

Rederij Maersk slachtoffer van een cyberaanval

ZEEBRUGGE/ROTTERDAM - De rederij Maersk is het slachtoffer geworden van een cyberaanval waarbij alle informatie over de ladingen van de schepen niet beschikbaar is.  

BREAKING

Nieuwe huisstijl voor Fun

VLAANDEREN - De speelgoedketen Fun, de tweede grootste in Vlaanderen, pakt uit met een nieuwe huisstijl.  

BREAKING

Packo Inox Zedelgem leverde grootste horizontale melkkoeltank ooit voor Australiƫ

ZEDELGEM - Het Zedelgemse bedrijf Packo Inox kreeg van Dairy Tech Refrigeration de vraag om een horizontale tank voor 36.500 liter melk te leveren voor hun klant Radnor Properties uit West-Victoria in Australië.   

BREAKING

Bombardier Brugge mag Hermelijntrams ombouwen

BRUGGE - De Lijn heeft een opdracht gegeven aan het Brugse bedrijf Bombardier voor het ombouwen van 53 Hermelijntrams die in Antwerpen ingezet worden.  

Bekijk volgende pagina