Economie/werk

BREAKING

Mercure Blankenberge zoekt receptioniste

BLANKENBERGE - Het gloednieuwe hotel Mercure gelegen aan het station van Blankenberge is sinds enkele maanden open. Al heel wat gasten vonden de weg naar het hotel.   

Alle artikels

BREAKING

Bedrijf SipWell in Londerzeel zet op zondag 1 oktober de deuren open

LONDERZEEL - Het bedrijf SipWell zet nu zondag 1 oktober de deuren open voor het publiek, dit naar aanleiding van Open Bedrijvendag.  

BREAKING

AZ Sint-Jan Brugge werft aan

BRUGGE - Het AZ Sint-Jan in Brugge heeft terug een aantal vacatures waarvoor nog voor 8 oktober moet gesolliciteerd worden.   

BREAKING

Joris Ide pakt uit met job infodagen

ZWEVEZELE/BRUGGE - Het bedrijf Joris Ide met vestiging aan de Hille in Zwevezele heeft momenteel heel wat vacatures open staan gaande van bedienden, tekenaars, ingenieurs, heftruckbestuurders, servicetechniekers en CNC plooiers.  

BREAKING

Packo Inox Zedelgem heeft vier vacatures

ZEDELGEM - Het bedrijf Packo Inox uit Zedelgem, een onderdeel van de Verder Groep, heeft momenteel vier vacatures.     

BREAKING

Bedrijfsgebouw te koop in Houthulst

HOUTHULST - Nog heel wat ondernemers zoeken het geschikte pand voor hun bedrijf. Het immokantoor Immiolis heeft momenteel een bedrijfsgebouw in hun aanbod. 

BREAKING

2,2 miljoen euro voor mjinsite Waterschei

GENK/WATERSCHEI - Vlaams Minister van Toerisme Ben Weyts trekt een subsidie van 2,2 miljoen euro uit voor Thor Central in de voormalige mijnsite van Waterschei.   

BREAKING

Volgende week dinsdag jobbeurs in Lokeren

LOKEREN - Op dinsdag 19 september wordt in het Sportcentrum aan de Sportlaan in Lokeren een jobbeurs gehouden.   

BREAKING

Negen hotspots voor Open Bedrijvendag

VLAANDEREN - Op zondag 1 oktober is er terug de jaarlijkse Open Bedrijvendag. Er zijn dit jaar negen hotspots. Het gaat om gemeenten en steden waar tot 12 bedrijven de deuren open zetten en waar je met de fiets naar de verschillende bedrijven kan.  

BREAKING

AZ Sint-Lucas nog op zoek naar nieuw personeel

ASSEBROEK - Het AZ Sint-Lucas is in al die jaren een grote werkgever geworden. Deze week komen er opnieuw dertien nieuwe mensen in dienst. 

Bekijk volgende pagina