Economie/werk

BREAKING

Vandaag nog tot 16 uur jobbeurs bij Club Brugge

BRUGGE - In het Jan Breydelstadion in Brugge wordt vandaag nog tot 16 uur de jaarlijkse jobbeurs gehouden, een organisatie van Club Brugge, Randstad en de VDAB.  

Alle artikels

BREAKING

Tweede merk voor Garage De Groof in Mol

MOL - In Mol is de Garage De Groof reeds jaren een begrip bij de Peugeot rijders in  Mol en Balen. Sinds begin oktober hebben ze daar niu een tweede merk bij; namelijk Citroën. 

BREAKING

Nu zaterdag 13 oktober jobbeurs bij Club Brugge

BRUGGE - In het Jan Breydelstadion organiseert de Club Brugge Foundation, Randstad en de VDAB nu zaterdag 13 oktober een jobbeurs. Er zullen een duizendtal vacatures zijn die moeten ingevuld gerake dit voor tal van verschillende profielen.     

BREAKING

550.000 bezoekers voor Open Bedrijvendag

VLAANDEREN - Het is vandaag Open Bedrijvendag geweest en het event lokte maar liefst 550.000 bezoekers. In heel wat bedrijven was het gezellig druk.   

BREAKING

Dana zet vandaag de deuren open voor Open Bedrijvendag

SINT-MICHIELS - Het bedrijf Dana in Sint-Michiels kent een groei. Ze maken er aandrijfsystemen voor zware voertuigen. 

BREAKING

Nu zondag Open Bedrijvendag

VLAANDEREN - Nu zondag is het terug Open Bedrijvendag waarbij vele honderden bedrijven in gans Vlaanderen hun deuren open zetten. 

BREAKING

Meat and More pakt uit met jobdagen

AALTER - Het bedrijf Meat and More met de gekende winkels Buurtslagers en Bon Ap zoekt naar 150 extra medewerkers, gaande van slagers tot personeel voor verkoop en bereidingen. 

BREAKING

Diensten aan Huis zoekt naar honderd nieuwe personeelsleden

BRUGGE - Het dienstenchequebedrijf Diensten aan Huis heeft momenteel honderd vacatures. De dienstenchequeonderneming is actief sinds 2004 en telt intussen al 2.800 medewerkers die bij heel wat gezinnen wekelijks langs gaan.  

BREAKING

Een luisterend oor voor zijn personeel

BRUGGE - De Brugse werkgever Nico Daenens van Diensten aan Huis is een voorbeeld werkgever. Hij verwent zijn vele honderden personeelsleden jaarlijks met een feest voor hen en hun gezin.   

BREAKING

Personeelsfeest bij Diensten aan Huis in Brugge

BRUGGE - De dienstenchequeonderneming Diensten aan Huis hield vandaag zaterdag het jaarlijkse familiefeest voor de huishoudhulpen in de feestlocatie van Bombardier aan Ten Briele in Sint-Michiels. 

Bekijk volgende pagina