Economie/werk

BREAKING

Arcelor Mittal investeert 50 miljoen euro in all weather terminal in North Sea Port

GENT - De directie van Arcelor Mittal investeert vijftig miljoen euro in de bouw van een all weather terminal in de haven van Gent, de North Sea Port. Daarbij zullen ze in de toekomst hoogwaardig staal 24 uur per dag en 7 dagen per 7 kunnen lossen. In het verleden kon dit enkel bij mooi weer gelost worden. 

Alle artikels

BREAKING

Aantal passagiers in juni met 8,7% gestegen op Luchthaven Oostende

OOSTENDE - Op de luchthaven van Oostende is het aantal passagiers tijdens de maand juni opnieuw gestegen. Er is een stijging met 8,7%. 

BREAKING

Haven Zeebrugge eerste zes maanden van dit jaar gegroeid met 6,3%

ZEEBRUGGE - De havendirectie van Zeebrugge is trots op de groei van haven tijdens de eerste zes maanden van dit jaar. Er is een groei met 6,3% in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar.  

BREAKING

Banana Moon Beach Club Zeebrugge zoekt medewerker

ZEEBRUGGE - Op het strand van Zeebrugge is de zomer bijzonder goed gestart. Het is dagelijks al druk geweest in de Banana Moon Beach Club. 

BREAKING

VDAB pakt uit met infosessie voor job bij Defensie bij VDAB in Mechelen

MECHELEN - De VDAB pakt op dinsdag 10 juli uit met een infosessie rond een job bij Defensie. Alle min 26 jarigen komen in aanmerking voor een job. 

BREAKING

Verkenningsdag beroepen Landmacht op zondag 24 juni

BRUSSEL - Wie op zoek is naar een job bij Defensie kan best al zondag 24 juni inschrijven in de agenda want dan wordt een verkenningsdag gehouden van de verschillende beroepen bij de Landmacht.  

BREAKING

Eerste vlucht van Air Belgium

CHARLEROI - Ons land is terug een luchtvaartmaatschappij rijker met de start van Air Belgium. Hun uitvalsbasis is Charleroi Airport. 

BREAKING

Handelspand te huur in Rijkevorsel

RIJKEVORSEL - In Rijkevorsel staat er momenteel een handelszaak te huur die geschikt is voor een starter. De zaak is gelegen op de eerste lijn naar het centrum van Riijkevorsel. 

BREAKING

Containerschip Ever Golden voor het eerst in Zeebrugge

ZEEBRUGGE - Vandaag is het containerschip Ever Golden voor het eerst aangelopen in de haven van Zeebrugge. Het schip kwam naar CSP Zeebrugge Terminal van Cosco Shipping Ports. 

BREAKING

Installatieschip Sea Installer vertrekt met windturbines

OOSTENDE - Het installatieschip Sea Installer van Deme dat op 1 mei aanmeerde aan de Rebo Offshore wind terminal in Oostende is vandaag vertrokken met twee Siemens 7MW windturbines naar het Rentel windpark zo'n 40 kilometer in zee.  

Bekijk volgende pagina