Economie/werk

BREAKING

Volgend weekend open deur bij bedrijven in Beernems Bedrijvenpark

BEERNEM - Volgend weekend zetten elf bedrijven van het Beernems Bedrijvenpark de deuren open voor het grote publiek. Drie dagen lang, van vrijdag tot en met zondag, zijn alle zaken open van 10 tot 18 uur.   

Alle artikels

BREAKING

Shop & Go Duinenwater vandaag geopend

KNOKKE - In het Q8 tankstation aan de Natiënlaan in Knokke kan je voortaan ook tal van verse producten kopen in de nieuwe Shop & Go winkel van Delhaize.  

BREAKING

Dit weekend Beleef Jabbeke vakbeurs in Vrijetijdscentrum

JABBEKE - Voor de derde maal pakt de Middenstand Jabbeke uit met hun vakbeurs Beleef Jabbeke. De vakbeurs kan op zaterdag en zondag bezocht worden.  

BREAKING

Tien jaar samenwerking tussen VDAB en Defensie

ZEEBRUGGE - De Ministers Steven Vandeput en Philippe Muyters hebben vandaag een bezoek gebracht aan het Maritieme Opleidingscentrum van de VDAB in Zeebrugge.  

BREAKING

Faluche levert nu ook lunchpakketten aan bedrijven

BRUGGE - Reeds een aantal bedrijven en diensten hebben de weg gevonden naar Faluche om in de loop van de voormiddag een lunchpakket geleverd te krijgen. 

BREAKING

MIVB trekt dit jaar 650 nieuwe mensen aan

BRUSSEL - De MIVB mag zich de werkgever van het Brusselse Gewest noemen. Vorig jaar werden duizend nieuwe mensen aangetrokken en dit jaar verwachten ze zeshonderdvijftig aanwervingen. 

BREAKING

Twaalf bedrijven in Beernem zetten deuren open van 23 tot 25 maart

BEERNEM - In Beernem zetten twaalf bedrijven die actief zijn op het Bedrijvenpark de deuren open voor het publiek. 

BREAKING

Economisch Huis organiseert vierde Open Plassendaledag

OOSTENDE - Het Economisch Huis organiseert op zaterdag 17 maart van 12 tot 18 uur voor de vierde maal een Open Plassendaledag. Die dag zetten 51 bedrijven van de industriezones Plassendale, Kromme Elleboog en Stene hun deuren open voor het publiek en kandidaat werknemers.   

BREAKING

Transwest Oostkamp pakt morgen zaterdag uit met jobevent

OOSTKAMP - De logistieke diepvriesspecialist Transwest pakt morgen zaterdag uit met een jobevent in hun bedrijf aan de Handelsstraat in Oostkamp.  

BREAKING

Vlaamse Regering kiest voor Visartsluis in Zeebrugge

BRUSSEL - De Vlaamse Regering heeft deze voormiddag de knoop doorgehakt voor de nieuwe zeesluis. Er wordt gekozen voor de Visartsluis in het kader van de groei van de Zeebrugse haven. Ze wijzen op de Vandammesluis die intussen al 34 jaar oud is en regelmatig niet kan gebruikt worden.   

Bekijk volgende pagina