Economie/werk

BREAKING

Rederij Maersk slachtoffer van een cyberaanval

ZEEBRUGGE/ROTTERDAM - De rederij Maersk is het slachtoffer geworden van een cyberaanval waarbij alle informatie over de ladingen van de schepen niet beschikbaar is.  

Alle artikels

BREAKING

Nieuwe huisstijl voor Fun

VLAANDEREN - De speelgoedketen Fun, de tweede grootste in Vlaanderen, pakt uit met een nieuwe huisstijl.  

BREAKING

Packo Inox Zedelgem leverde grootste horizontale melkkoeltank ooit voor Australiƫ

ZEDELGEM - Het Zedelgemse bedrijf Packo Inox kreeg van Dairy Tech Refrigeration de vraag om een horizontale tank voor 36.500 liter melk te leveren voor hun klant Radnor Properties uit West-Victoria in Australië.   

BREAKING

Bombardier Brugge mag Hermelijntrams ombouwen

BRUGGE - De Lijn heeft een opdracht gegeven aan het Brugse bedrijf Bombardier voor het ombouwen van 53 Hermelijntrams die in Antwerpen ingezet worden.  

BREAKING

AC Systems Hooglede is op zoek naar jobstudenten

HOOGLEDE - U zoekt nog een studentenjob voor de komende maanden ? AC Systems uit Hooglede, is een jong een groeiend bedrijf in Hooglede dat overkapppingen produceert, is nog op zoek naar jobstudenten.  

BREAKING

Groen licht voor uitbreiding Donaldson in Brugge

BRUGGE - Het Brugse schepencollege heeft op voorstel van schepen voor Ruimtelijke Ordening Franky Demon, het licht op groen gezet voor de uibreiding van de Donaldson vestiging aan de Pathoekeweg in Brugge. 

BREAKING

Ysco pakt op zaterdag 10 juni uit met een jobdag

LANGEMARK-POELKAPELLE - Het bedrijf Ysco pakt op zaterdag 10 juni uit met een jobdag in hun vestiging in Langemark-Poelkapelle.   

BREAKING

Vandaag doopceremonie van de MSC cruise Meraviglia

ZEEBRUGGE/LE HAVRE (FRANKRIJK) - De rederij MSC, zeker geen onbekende in de haven van Zeebrugge, houdt vanavond in de Franse havenstad Le Havre de doopceremonie van hun nieuw cruiseschip Meraviglia.    

BREAKING

Hotel Crown Plaza op zoek naar receptionist en kelner

BRUGGE - Het Brugse hotel Crown Plaza op de Burg is op zoek naar een receptionist en kelner.  

BREAKING

Familiezorg West-Vlaanderen op zoek naar personeel

TORHOUT - Familiezorg West-Vlaanderen is op zoek naar nieuw personeel voor hun diensten. Ze zoeken praktijkhelpers en praktijkhelpsters, verzorgenden en verpleegkundigen.  

Bekijk volgende pagina