Economie/werk

BREAKING

Eerste talentenmarkt in cruiseterminal was succes

ZEEBRUGGE - In de cruiseterminal in Zeebrugge werd voor het eerst een talentenmarkt gehouden. Achttien ondernemingen die actief zijn in de haven kwamen er hun vacatures promoten.   

Alle artikels

BREAKING

Assist at Home zoekt nieuwe poetshulpen in Mechelen

MECHELEN - In Mechelen zoekt Assist at Home momenteel naar tien nieuwe poetshulpen. Er is een groot te kort aan poetshulpen terwijl er steeds meer vraag komt naar poetshulp. 

BREAKING

Containerverhuur Corneillie op zoek naar drie containerchauffeurs en drie kipperchauffeurs

BRUGGE - Het Brugse containerverhuurbedrijf Corneillie kent een blijvende groei. Hiervoor zijn ze op zoek naar versterking voor hun team. 

BREAKING

Diensten aan Huis zoekt huishoudhulpen voor regio Knokke-Heist

KNOKKE -HEIST - Het dienstenchequebedrijf Diensten aan Huis is momenteel op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Knokke-Heist.  

BREAKING

Vrijdag was het dag van de ondernemer

BRUGGE - Het was vrijdag de Dag van de Ondernemer, een organisatie van Unizo. In tal van steden en gemeenten kregen ondernemers het bezoek van politici.    

BREAKING

Nu zondag Dag van de Ambachten

TORHOUT - Nu zondag wordt de twaalfde editie gehouden van de Dag van de Ambachten. Dan zet Mosterd Wostyn, die volgend jaar 150 jaar zal bestaan, nu zondag 18 november de deuren open.    

BREAKING

Succesvolle actie van Handelaars Belle Epoque in Oostende

OOSTENDE - De Handelaars van de Belle Epoque in Oostende hebben van 10 oktober tot 10 november een actie gehouden waarbij vier elektrische fietsen te winnen waren. Bij elke aankoop kregen de klanten een lotje. 

BREAKING

Tal van medailles voor De Kazerij uit Wervik

WERVIK - De kaasmakerij De Kazerij uit Wervik is op de World Cheese Awards in het Noorse Bergen meerdere malen in de prijzen gevallen met hun kazen. l  

BREAKING

Personeel Thermote Vanhalst Waregem schenkt cheque voor MUG Heli

WAREGEM - Het Sociaal Comité van het personeel van het Waregemse bedrijf Thermote Vanhalst heeft geld ingezameld om de MUG Heli in de lucht te houden. Meer en meer bedrijven en mensen zien het nut in van de MUG Heli voor dringende medische tussenkomsten. 

BREAKING

Haven van Zeebrugge groeit na drie kwartalen

ZEEBRUGGE - De cijfers zijn bekend van de eerste drie kwartalen van de haven van Zeebrugge. De haven kent een groei met 7,7% in vergelijking met dezelfde periode in 2017. 

Bekijk volgende pagina