Gastronomie

BREAKING

Wouter Vens is beste kok van Vlaanderen volwassenonderwijs

OOSTENDE - In Oostende werd een wedstrijd  gehouden voor de verkiezing van de beste kok van Vlaanderen van het volwassenonderwijs.  

Alle artikels

BREAKING

Deze middag heerlijk lunchen in Brugge

BRUGGE - Wie een dagje Brugge plant vandaag en nog op zoek is naar een restaurant kunnen wij de B-In op de site Oud Sint-Jan aanbevelen.  

BREAKING

Roger Van Damme neemt Desiré de Lille over in Antwerpen

ANTWERPEN - De naam Desiré de Lille is al jaren een begrip in Antwerpen. De zaak aan de Schrijnwerkersstraat is gekend voor hun wafels, oliebollen, pannenkoeken en de lacquemants. 

BREAKING

Naar de kerstmarkt in Frans-Vlaanderen

LOON-PLAGE (FRANKRIJK) - In Loon-Plage aan de Franse Opaalkust wordt dit weekend kerstmarkt gehouden, ideaal voor wie niet de drukke kerstmarkten in de grootsteden wil opzoeken.     

BREAKING

Volgende week hertensalami bij Slagerij Sam en Evelien in Sint-Kruis

SINT-KRUIS - Bij Slagerij Sam en Evelien aan de Moerkerkesteenweg in Sint-Kruis maken ze sinds enkele weken hun salami in eigen huis. Er zijn zeven soorten in het aanbod. 

BREAKING

KVLV start nu vrijdag met Lokaalmarkt in Brugge

BRUGGE - In het voormalig provinciehuis Adbijbeke in Sint-Andries start nu vrijdag 30 november Lokaalmarkt waar landbouwers hun producten rechtstreeks aan de consument komen verkopen.   

BREAKING

Een dagje naar de Holy Food Market

GENT - Wie voor vandaag nog een leuke uit tip zoekt kunnen wij een bezoek aanraden aan de Holy Food Market in de zestiende eeuwse Baudelokapel in Gent. Je kan er genieten van zeventien verschillende keukens uit binnen- en buitenland.   

BREAKING

De toppers van Keurslager Luc voor de feestdagen

SINT-KRUIS - Voor de komende feestdagen is de folder klaar bij Keurslagerij Luc en Els in Sint-Kruis.  Er zijn de buffetten, kaasschotel, gevulde kalkoen, tapasschotel, kaasschotel met acht soorten en de menu's aan 35,50 en 48,50 euro.  

BREAKING

Na de zaterdagmarkt genieten van een lekkere lunch

BRUGGE - Na de zaterdagmarkt of tussen het shoppen door kan je ook deze middag terug genieten van een heerlijke lunch in het Restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan in Brugge. De lunch wordt geserveerd aan 15 euro.     

BREAKING

Komend weekend wijnbeurs in Hotel Weinebrugge

SINT-MICHIELS - De liefhebbers van heerlijke wijnen worden komend weekend verwacht in het Hotel Restaurant Weinebrugge in Sint-Michiels. Daar wordt de jaarlijkse wijnbeurs gehouden van Louise Brison.  

Bekijk volgende pagina