Gastronomie

BREAKING

Morgen zondag eerste Dams gin festival

DAMME - In het Stadhuis van Damme wordt morgen zondag het eerste Dams Gin Festival gehouden. Tussen 11 en 20 uur kan gedegusteerd worden van 55 ginsoorten en de passende tonic.  

Alle artikels

BREAKING

Chef Chateau in kasteeldomeinen

BRUGGE - The Art of Cooking pakt uit met Chef Chateau. Daarbij gaat topchef Stijn Vandermeersch koken op locatie.    

BREAKING

Echte ginliefhebbers in Komen Eten volgende week

VLAANDEREN - In het televisieprogramma Komen Eten, dagelijks op Vier om 19.50 uur, zullen de komende vier echte ginliefhebbers aan bod komen die zullen pogen om het beste gin aperitief te serveren.  

BREAKING

Volgende week donderdag start nieuw Oosterscheldekreeftenseizoen

ZEELAND (NEDERLAND)- Heel veel culinaire liefhebbers kijken er al naar uit, namelijk naar de start van het nieuwe seizoen van de Oosterscheldekreeft. Het seizoen gaat volgende week donderdag 30 maart van start.    

BREAKING

Brugge Kaas pakt uit met unieke wedstrijd

BRUGGE - Brugge Kaas zal de komende weken een unieke wedstrijd organiseren waarbij Brugge in de kijker gesteld wordt.  

BREAKING

Een gezonde lunch op dinsdagmiddag in restaurant B-In

BRUGGE - In het restaurant B-In start op dinsdag de nieuwe werkweek. Van dinsdag tot en met zaterdag wordt telkens een lunch geserveerd aan 15 euro.  

BREAKING

Midtown Grill opent op 15 april de deuren in Gent

GENT - In het Gentse viersterrenhotel Ghent Marriott opent op 15 april een eerste echt Amerikaans steakhouse. 

BREAKING

Koninklijk bezoek voor 150 jaar Vondelmolen

LEBBEKE - Naar aanleiding van de honderdvijftigste verjaardag van het bedrijf Vondelmolen in Lebbeke mocht Jan Borms vandaag Koning Filip welkom heten. 

BREAKING

Van reisbureau naar Concept Travel Store

BRUGGE - In de hotelschool Spermalie kan je sinds vele jaren ook de richting toerisme volgen. Sinds 1981 kunnen de leerlingen de nodige ervaring opdoen in hun reisbureau. 

BREAKING

Prijzen uitgereikt van de BOB eindejaarsactie in Brugge

BRUGGE - In het Stadhuis van Brugge werden de twintig winnaars ontvangen van de BOB restaurantactie. Dit jaar werkte het stadsbestuu samen met Brugse horeca.  

Bekijk volgende pagina