Gastronomie

BREAKING

Ook nog oesters, Zeeuwse mosselen en maatjes op Zomeren op de Vismarkt

BRUGGE - Van 16 tot 22 uur wordt terug Zomeren op de Vismarkt gehouden. Het is het ideale event na een weekje hard werken waar je kan genieten van heel wat lekkers. 

Alle artikels

BREAKING

Jorgo en Nicolas openen morgen eerste alcohol infused Ice Cream Bar in Knokke

KNOKKE-HEIST - Op het Lichttorenplein in Knokke opent morgen middag de eerste alcohol infused Ice Cream Bar van ons land de deuren.   

BREAKING

Donkse donderdagen in Berlare

BERLARE  - Het meer van Donk in Berlare doet meteen denken aan een vakantiegevoel met heel wat horecazaken rond het water, het verhuur van bootjes en de vele dagjesmensen die er langs komen om er te genieten van de heerlijke palingbereidingen.   

BREAKING

Heerlijke hapjes op Zomeren op de Vismarkt in Brugge

BRUGGE - Elke vrijdag is er tot eind augustus van 16 tot 22 uur Zomeren op de Vismarkt in Brugge. Het is reeds de vierde editie dit jaar. Het event loks steeds meer volk.    

BREAKING

Vrijdag Visdag bij Restaurant B-In in Brugge

BRUGGE - Van dinsdag tot en met zaterdag serveert het restaurant B-In op de site van het Oud Sint-Jan een dagelijks afwisselende lunch waarbij zowel vlees als vis aan bod komt. Op vrijdag kiest de chef meestal voor vis. De lunch kost u 15 euro. 

BREAKING

Bistro Belthazar in Brugge pakt uit met mosselen à volonté op dagen wedstrijden Rode Duivels

BRUGGE - De bistro Belthazar in de Zuidzandstraat in Brugge, de vroegere Belle Epoque, pakt op de dagen van de wedstrijden van de Rode Duivels uit met een stunt.  

BREAKING

Heerlijk lunchen over de middag in Brugge

BRUGGE - Op het mooie terras aan het water van de Brugse reien kan je deze middag in het Restaurant B-In genieten van een heerlijke lunch aan 15 euro. Het restaurant is gelegen op de site Oud Sint-Jan bereikbaar via het Zonneke Meers of Mariastraat.        

BREAKING

Bij Louise Brison morgen nog wijnen proeven in de tuin

SINT-MICHIELS - In de nieuw aangelegde tuin van de gekende wijnhandel Louise Brison in de Velodroomstraat in Sint-Michiels wordt morgen zondag nog 'wijnen proeven in de tuin' gehouden , dit van 11 tot 20 uur.     

BREAKING

Wijnen proeven in de tuin bij Louise Brison

SINT-MICHIELS - De gekende Brugse wijnhandel Louise Brison viert dit jaar het twintig jarig bestaan. In het voorjaar is er de traditionele voorjaarsdegustatie en in november de najaarsdegustatie in het Hotel Weinebrugge. 

BREAKING

Dit weekend braderie in Zelzate

ZELZATE - Unizo afdeling Zelzate pakt dit weekend uit  met een braderie in het centrum van de gemeente. 

Bekijk volgende pagina