Gastronomie

BREAKING

Een heerlijke stoverij na de markt of tussen het shoppen door

BRUGGE - Het belooft vandaag terug een drukke shoppingdag te worden. Heel wat mensen zijn nog op zoek naar de juiste geschenken voor de komende feestdagen terwijl heel wat toeristen komen genieten van de winterse sfeer in de stad met de ijssculpturen, de ijspiste en de kerstmarkten maar ook van het verlichte Brugge. 

Alle artikels

BREAKING

Luc Vis op de markten tijdens de periode van de feestdagen

SINT-KATELIJNE WAVER - Vishandel Luc uit Sint-Katelijne Waver is tijdens de feestdagen te vinden op de markten waar je kan bestellen om op één van de markten of thuis bij Luc af te halen. 

BREAKING

Gezellig tafelen aan de Damse Vaart op Kerstdag en Nieuwjaar

HOEKE - Voor chef Johan Verstraeten van het Restaurant Noorderlicht in Hoeke zal het op Kerstdag of Nieuwjaar geen rustdag zijn. De zaak is beide dagen gewoon open.     

BREAKING

Vrijdag Visdag bij Restaurant B-In in Brugge

BRUGGE - In het restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan wordt deze middag terug een gezonde en heerlijke lunch geserveerd aan 15 euro, ideaal om de week af te sluiten onder collega's.   

BREAKING

Uw feest al geboekt voor 2018 ?

BRUGGE - Het restaurant B-In is veel meer dan een restaurant waar dagelijks een lunch geserveerd wordt en zowel over de middag als 's avonds a la carte kan gegetten worden, het is ook een bijzonder leuke feestlocatie.  

BREAKING

Bestel uw kreeft bij Homard de Fernand voor de komende feestdagen

BRUGGE - Homard de Fernand pakt tijdens de eindejaarsfeesten uit met traiteurdienst. U hoeft enkel uw gerechten af te halen zodat u mee kan schuiven aan de feesttafel.  

BREAKING

Een heerlijke lunch deze middag in Brugge

BRUGGE - In het restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan maken heel wat mensen gebruik van de dagelijske lunch aan slechts 15 euro waarbij gewekt wordt met top producten, heerlijk vers met het beste vlees en vis.  

BREAKING

Twee flessen champagne Charles Lafitte voor slechts 24,95 euro bij Carrefour

SINT-KRUIS - De Carrefour Hypermarkten pakken naar aanleiding van de komende feestdagen uit met ongeziene kortingen. Zo krijg je bij aankoop van een fles champagne Charles Lafitte de tweede fles gratis.    

BREAKING

Het Zwaantje in Brugge tussen Kerst en Nieuw ook tijdens de weekdagen open

BRUGGE - Het Restaurant Het Zwaantje is nu nog enkel tijdens de weekends open van vrijdag tot en met zondag. In de week tussen Kerst en Nieuw zal je er ook vanaf dinsdag tijdens de weekdagn terecht kunnen.   

BREAKING

Champagnefestival in de Vismijn van Nieuwpoort

NIEUWPOORT - In de Vismijn van Nieuwpoort worden morgen heel wat champagneliefhebbers verwacht voor het Champagnefestival.  

Bekijk volgende pagina