Gastronomie

BREAKING

Groot nieuws van 't Werftje Zeebrugge

ZEEBRUGGE - De uitbaters van 't Werftje hebben vanavond op sociale media groot nieuws aangekondigd. Ze gaan vanaf 1 april een nieuwe zaak uitbaten. 

Alle artikels

BREAKING

Morgen donderdag gezonde lunch in Restaurant B-In

BRUGGE - Morgen avond kan je in het restaurant B-In terecht voor Valentijn maar over de middag wordt de dagelijkse lunch geserveerd aan 17 euro. 

BREAKING

Heerlijk tafelen voor Valentijn in Restaurant B-In in Brugge

BRUGGE - Nog heel veel koppels moeten nog reserveren voor Valentijn. Gelukkig kunnen ze nog bij Restaurant B-In terecht want het menu voor Valentijn wordt morgen donderdag, vrijdag en zaterdag geserveerd.

BREAKING

Morgen en zondag Foire du Vin in Leuven

LEUVEN - In Leuven wordt morgen zaterdag en zondag telkens vanaf 11 uur de Foire du Vin gehouden. Er worden heel wat wijnbouwers verwacht uit Frankrijk en Italië die hun wijnen laten degusteren en ook rechtstreeks verkopen.  

BREAKING

Kalfsvlees van eigen kweek bij Slagerij Sam en Evelien

SINT-KRUIS - Vandaag, morgen zaterdag en zondag kan je terecht bij Slagerij Sam en Evelien aan de Moerkerkesteenweg in Sint-Kruis voor het beste kalfsvlees van eigen kweek.

BREAKING

Fort van Beieren pakt uit met hun nieuw winterterras

BRUGGE - De horecazaak in het provinciaal domein Fort van Beieren in Koolkerke kan voortaan meer mensen plaatsen. Ze hebben nu een verwarmd winterterras. Zo kunnen ze ook meer familiefeestjes of bijeenkomsten plaats bieden. 

BREAKING

Oesterput Blankenberge terug open na winterstop

BLANKENBERGE -Na een maandje vakantie kan het personeel van het restaurant De Oesterput in Blankenberge er terug tegen aan. Sinds gisteren is de zaak terug open. Ze werken al jaren op heel wat vaste klanten.   

BREAKING

Restaurant De Middenstand zoekt dynamische hulpkok

BRUGGE - Het Restaurant De Middenstand, reeds vele jaren een vast begrip op het Zand in Brugge, is op zoek naar een dynamische hulpkok.

BREAKING

Gratis naar het Chocoladesalon in Brussel ?

BRUSSEL - In Tour & Taxis in Brussel wordt van vrijdag 22 tot en met zondag 24 februari het Chocoladesalon gehouden. 

BREAKING

Nieuwe brochure Toprestaurants Knokke-Heist & omgeving 2019 voorgesteld

RAMSKAPELLE  - In de Knokse deelgemeente Ramskapelle,  het smakelijkste polderdorp van Vlaanderen, werd vandaag de nieuwe brochure 'Toprestaurants Knokke-Heist & omgeving 2019' voorgesteld.   

Bekijk volgende pagina