Gastronomie

BREAKING

Carrefour Market Scheepsdale pakt uit met stunt: 6+6 oesters gratis

BRUGGE - De Carrefour Market Scheepsdale pakt uit met een stunt voor Pasen. Je koopt er nu de holle oesters van Normandië met een promotie van 6+6 gratis.

Alle artikels

BREAKING

Nieuw logo en slogan voor Klaartjes Kaas

SINT-NIKLAAS - Het bedrijf De Wilde uit Sint-Niklaas kiest voor de toekomst. Ze hebben een nieuw logo en slogan laten maken voor hun heerlijke Klaartjes Kaas. De slogan is 'kaas voor kenners'. 

BREAKING

Champagneweekend in Bray-Dunes

BRAY-DUNES (FRANKRIJK) - In het Noord-Franse Bray-Dunes, net over de grens met De Panne, wordt dit weekend in La Grande Mare een champagneweekend gehouden met op zaterdag een ruilbeurs van champagnecapsules.      

BREAKING

Driedaags ginfestival in Holy Food Market Gent tijdens paasweekend

GENT - Tijdens het verlengde paasweekend van zaterdag 20 tot en met maandag 22 april wordt in de Gentse Holy Food Market een gin festival gehouden. De organisatoren hebben nog vier standen ter beschikking voor gin producenten. 

BREAKING

Pre theater menu bij Less op het Zand in Brugge

BRUGGE - Gert De Mangeleer en Joachim Boudens hebben de uren aangepast van hun restaurant Less. Je kan er niet langer terecht voor een ontbijt. Er is nog enkel de lunch en het diner.  

BREAKING

Breydel werkt nog enkel met plaatselijke landbouwers

GAVERE - Het gekende vleewarenbedrijf Antonio gekend van hun Breydelham en Breydelspek trekt de kaart van kwaliteit. Ze willen nog betere producten op de markt brengen.

BREAKING

Nieuw seizoen Europese markten Fiësta Europa start dit weekend

BEVEREN - In Beveren start dit weekend het nieuwe seizoen van de Europese markten van Fiësta Europa. Er zijn deelnemers uit tal van verschillende landen die hun specialiteiten verkopen.

BREAKING

Oesterput Blankenberge pakt uit met afhaalpakketten voor Pasen

BLANKENBERGE - De Oesterput in Blankenberge pakt terug uit met afhaalpakketten voor Pasen. Het aanbod is geldig van 5 tot en met 22 april. Je kan een pakket bestellen voor 70 euro voor twee personen.

BREAKING

Morgen naar het Gin festival in Damme

DAMME - In het Uilienspiegelstadje Damme verwachten ze morgen zondag heel wat liefhebbers van gins. Er zijn tal nieuwe gin soorten die voorgesteld worden.

BREAKING

Morgen asperges op het menu in het Zwaantje in Brugge

BRUGGE - Chef Geert Vanhee van het Restaurant het Zwaantje aan de Gentpoortvest in Brugge past het menu aan voor morgen zaterdag. Er staan ook asperges op waarvan het seizoen nu goed op gang komt.

Bekijk volgende pagina