Gastronomie

BREAKING

Genieten van een heerlijk Italiaans aperitief op het terras

BRUGGE - Op de site Oud Sint-Jan heeft het nieuwe restaurant Au Gusto de deuren geopend. De zaak is vandaag zondag open van 11 tot 24 uur.

Alle artikels

BREAKING

Een nieuw pareltje van Nella in Brugge

BRUGGE - Nella Van Besien - Cioce heeft de voorbije maanden al heel wat topzaken in de kijker gezet in Brugge. Ze wil daarmee bewijzen dat Brugge veel meer is dan alleen maar toeristische winkels.

BREAKING

Foodtruck Fines Herbes dit weekend op de Batjes in Torhout

TORHOUT -In Torhout wordt dit weekend heel wat volk verwacht voor het jaarlijkse batjesweekend. Er zijn nog voor de start van de solden heel wat koopjes te doen in de centrumstraten. 

BREAKING

Genieten van een aperitief en een hapje vlakbij de reien bij Au Gusto

BRUGGE - Het nieuwe Italiaanse restaurant Au Gusto op de site Oud Sint-Jan in Brugge heeft hun terras en lounge klaar vlakbij de Brugse reien. Je kan er zes dagen per week vanaf 11 uur terecht om te genieten van een aperitief. 

BREAKING

Kiki's Foodbar vandaag voor de eerste maal op donderdagmarkt in Zedelgem

ZEDELGEM - De donderdagmarkt in Zedelgem aan Sint-Elooi krijgt er een publiekstrekker bij namelijk de Kiki's Foodbar van Niki Vanhee. Ze is de dochter van het Brugse restaurant het Zwaantje, al jaren gekend voor hun kwaliteit.  

BREAKING

Morgen eerste Happy Hour bij Au Gusto in Brugge

BRUGGE - Op de site Oud Sint-Jan vind je sinds vorige week de nieuwe zaak Au Gusto. Het Italiaans restaurant houdt morgen vrijdag hun eerste Happy Hour.  

BREAKING

Komend weekend Barrio Cantina in Brugge

BRUGGE - Komend weekend wordt van vrijdag 14 tot en met zondag 16 juni het foodtruckfestival Barrio Cantina gehouden. Het event vindt plaats in het Koning Albertpark, tussen het Zand en het station.    

BREAKING

Nieuw restaurant van start in de Kemelstraat in Brugge

BRUGGE - In de Kemelstraat in Brugge, een zijstraat van de Zuidzandstraat, is recent het nieuwe restaurant In-disch gestart. Ze brengen de smaken van India naar Brugge. 

BREAKING

Chef Sam vandaag open voor lunch en diner

SINT-KRUIS - Het is vandaag feestdag en heel wat winkels zijn vandaag gesloten. Velen reserveren dan ook een restaurant. Deze middag en avond kan je terecht in het Aziatisch restaurant Chef Sam aan de Maalsesteenweg in Sint-Kruis.

BREAKING

Eerste editie van Mise en Plage in Knokke

KNOKKE - Op het strand voor het Casino van Knokke wordt van vrijdag 21 tot en met zondag 23 juni de eerste editie gehouden van Mise en Plage.  

Bekijk volgende pagina