Gastronomie

BREAKING

Morgen zondag met korting naar Voedingssalon Brussel op vertoon van uw stembrief

BRUSSEL - In de paleizen van de Heizel is vandaag het Voedingssalon gestart. Er is heel wat te beleven de komende dagen. Het Voedingssalon loopt tot en met volgende week zondag 21 oktober.   

Alle artikels

BREAKING

West-Vlaamse Snorrenclub pakt uit met Beaujolais weekend

BRUGGE -De West-Vlaamse Snorrenclub zijn gekend als levensgenieters. Ze organiseren jaarlijks hun mosselfeesten op de Vismarkt maar dit jaar ook nu hun Beaujolais weekend. 

BREAKING

Proef Moerbrugge op zaterdag 20 oktober

OOSTKAMP - In Moerbrugge wordt op zaterdag 20 oktober Proef Moerbrugge gehouden. Er zijn tal van streekproducenten en horecazaken die er hun medewerking verlenen. 

BREAKING

Met de gratis shuttlebus naar Damme Culinair

DAMME - Op de Markt van Damme wordt morgen zondag Damme Culinair gehouden met 48 deelnemers.  

BREAKING

Tweede Festival van de Smaak in Alveringem

ALVERINGEM - In Alveringem wordt vandaag de tweede editie gehouden van het Festival van de Smaak. Dat vindt plaats in de Brouwerij Feys in de Bergenstraat. 

BREAKING

Herfst aan zee met heel wat aanbod

KUST - Ook de herfst kan leuk zijn aan onze kust. Er zijn de komende weken heel wat activiteiten gepland. 

BREAKING

Themanamiddagen over bieren in het Hopmuseum in Poperinge

POPERINGE - In het Hopmuseum in Poperinge wordt elke zaterdagnamiddag van de maand oktober een ander thema behandeld. Nu zaterdag is er de Belhpp degustatietour.  

BREAKING

Eerste kok en eerste maitre d'hotel van Belgiƫ verkozen

BELGIE - In de gastronomische hotelschool Spermalie in Brugge werd vandaag de wedstrijd gehouden van Club Prosper Montagné. 

BREAKING

Na regen komt zonneschijn voor Kookeet

BRUGGE - Om elf uur gaat de derde dag van het culinaire event Kookeet van start. Het belooft vandaag nog een derde topdag te worden want na regen komt zonneschijn.   

BREAKING

The Chocolate Line scoort met uniek dessert

BRUGGE - De stand van The Chocolate Line op Kookeet op het plein aan de achterkant van het station valt meteen op. Ze pakken dit jaar uit met een Oktoberfest dessertje waarbij het team ook in de juiste outfit steekt. 

Bekijk volgende pagina