Gastronomie

BREAKING

Lunchen op het terras bij de Brugse reien

BRUGGE - Wie deze middag wil geinieten van een heerlijke en gezonde lunch aan het water van de Brugse reien moet kiezen voor het restaurant B-In. Van dinsdag tot en met zaterdag serveren ze een dagelijkse lunch aan 15 euro.  

Alle artikels

BREAKING

Brugse Kaasmarkt op zondag 3 september op het Beursplein

BRUGGE - De Brugse Kaasmarkt wordt op zondag 3 september voor de negende maal gehouden. De organisatoren moeten door de werken op het Zand uitwijken naar het Beursplein waar ze even veel volk verwachten.   

BREAKING

Lekker graatarm en makkelijk klaar

ZEEBRUGGE - Op het Festival van de Noordzee in Zeebrugge mochten de mensen achter de Omegabaars de nodige promotie maken voor hun lekkere en voedzame vis die gekweekt wordt zonder het ecosysteem te belasten. 

BREAKING

Residuvrije peren in de winkelrekken bij Carrefour

VLAANDEREN - Binnen enkele weken zal Carrefour uitpakken met hun residuvrije peren in de winkelrekken. De supermarktketen sloot een overeenkomst met de coöperatieve van fruitttelers New Green. 

BREAKING

Gouden medaille voor LeFort Bruin op de World Beer Awards

BISSEGEM - Op de uitreiking van de International Beer Awards in Engeland is de brouwerij Omer Vander Ghinste uit Bissegem in de prijzen gewallen.  

BREAKING

Morgen Noordzeevis op de lunch in restaurant B-In

BRUGGE - Morgen is het al terug vrijdag en al de afsluiter voor heel velen van een eerste week werken na het verlof. Een ideaal moment om met de collega's net voor het weekend te gaan lunchen of voor de vele toeristen die kiezen voor een dagje Brugge.  

BREAKING

Heerlijk en gezellig lunchen in restaurant B-In

BRUGGE - In het restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan wordt deze middag terug een gezonde lunch geserveerd met 15 euro. Met dit slechte weer kan je bjna tot aan de zaak rijden. Klanten kunnen immers gebruik maken van de parking Oud Sint-Jan. 

BREAKING

Twee kilogram mosselen in Carrefour Hypermarkt voor de prijs van één

VLAANDEREN - De Carrefour Hypermarkten pakken vanaf vandaag uit met knalprijzen in alle afdelingen. Zo krijg je heel wat directe kortingen, een tweede product gratis of het tweede product aan de helft van de prijs.    

BREAKING

Morgen lunchen op het terras aan het water

BRUGGE - Het wordt morgen woensdag terug een zonnige dag en misschien leuk om te lunchen aan het water van de Brugse reien. Daarvoor moet je in het restaurant B-In zijn op de site Oud Sint-Jan in Brugge.  

BREAKING

Ook op 15 augustus lunch in Restaurant B-In

BRUGGE - Morgen dinsdag is het feestdag en wordt er in Brugge terug heel wat volk verwacht. Je kan de stad verkennen per bootje, koets, fietstaxi, segway, per fiets of te voet. Aan de site Oud Sint-Jan is het restaurant B-In te vinden.  

Bekijk volgende pagina