Gastronomie

BREAKING

Koningin Mathilde bezocht vandaag Callebaut opleidingscentrum in Montréal

WIEZE/CANADA - Het Koningspaar, een aantal politici en heel wat bedrijfsleiders zijn momenteel op bezoek in Canada waar ze de handelsbetrekkingen tussen beide landen nog willen verbeteren. 

Alle artikels

BREAKING

Bakkerij Sint-Paulus een begrip in Brugge

BRUGGE - Sinds 1962 is de Bakkerij Sint-Paulus een begrip. Alles is gestart in de Potentestraat in Sint-Pieters maar al snel raakte het ateier te klein en moest verhuisd worden naar een nieuwe vestiging aan de Blauwe Toren.  

BREAKING

Heerlijke Wilde Wadoesters werden gepromoot op Tavola

KORTRIJK - Vele duizenden bezoekers hebben de voorbije drie dagen een bezoek gebracht aan de vakbeurs Tavola in Kortrijk Xpo. Er waren heel wat nieuwigheden en delicatessen te ontdekken. 

BREAKING

Maldegem pakt op zondag 25 maart uit met een Lokale Makers Markt

MALDEGEM - Een aantal Maldegemse ondernemers en Korte Keten Meetjesland slaan de handen in elkaar voor de organhisatie van de Lokale Makers Markt. Deze marktdag zal plaats vinden van 10 tot 13 uur op den hof van Slagerij Authentiek aan de Krommewege in Maldegem.  

BREAKING

Twaalfde trappistenbier zal uit Engeland komen

ENGELAND - We krijgen er binnen kort een twaalfde trappistenbier bij. Het gaat om een initiatief van de Cisterciënzers die om alles rendabel te houden zullen starten met het brouwen van een nieuw bier.   

BREAKING

De echte Vlaamse keuken in Den Huzaar

BRUGGE - In het restaurant Den Huzaar in de Vlamingstraat in Brugge vind je nog de echte Vlaamse keuken met de echt typische gerechten.    

BREAKING

Carrefour promoot Belgische Omegabaars

VLAANDEREN/KRUISHOUTEM - In de Carrefour Hypermarkten loopt nog tot en met maandag 12 maart een promotie voor de Omegabaars, een aquacultuurproduct uit ons eigen land.   

BREAKING

Maak er nog een geslaagd weekend van met een etentje in Het Zwaantje

BRUGGE - Het weekend is vanavond regenachtig gestart maar je kan het weekend nog goed maken met een heerlijk etentje in Restaurant Het Zwaantje. De zaak blijft nog enkele maanden open maar intussen zoeken Trui en Geert al een koper voor hun pand. 

BREAKING

Nieuw seizoen Oosterscheldekreeft start op donderdag 29 maart

ZEELAND (NEDERLAND) - Op de laatste donderdag van de maand maart start jaarlijks het nieuwe seizoen van de Oosterscheldekreeften. Die donderdag zal de eerste Oosterscheldekreeft geveild worden in de visafslag van Colijnsplaat.   

BREAKING

Nu ook het vlees van Atelier Dierndonck in de rekken van AD Delhaize Heist

HEIST/MIDDELKERKE - De gekende slager Hendrik Dierendonck haalt vandaag al de ganse dag de media met zijn nieuw eeuwenoud varkensras dat terug gelanceerd wordt. Hij werkte hiervoor samen met de Universiteit Gent en een varkenskweker. 

Bekijk volgende pagina