Gastronomie

BREAKING

Vandaag mosseldag in Yerseke

YERSEKE (NEDERLAND) - In Yerseke wordt vandaag de mosseldag gehouden. Ze verwachten er vele duizenden liefhebbers van mosselen.   

Alle artikels

BREAKING

Dorade filet op de lunch in Restaurant B-In in Brugge

BRUGGE - In het Restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan in Brugge kan je dagelijks genieten van een heerlijke lunch aan 17 euro. 

BREAKING

Leuven verwacht morgen zondag duizenden bezoekers voor Hapje Tapje

LEUVEN - In het centrum van Leuven verwachten ze morgen zondag vele duizenden bezoekers voor het culinaire event Hapje Tapje. Ze zijn er reeds aan de 31e editie toe.  

BREAKING

Nu vrijdag Prosecco Dag in Au Gusto

BRUGGE - Het Italiaanse restaurant Au Gusto op de site Oud Sint-Jan in Brugge pakt nu vrijdag 2 augustus uit met een Prosecco Dag. Zowel over de middag als 's avonds kan je dan genieten van een aangepast menu. 

BREAKING

Clochard de Luxe lanceert Brugse gin

BRUGGE - Brugge heeft er opnieuw twee nieuwe producten bij. Het gaat om twee ginsoorten die gelanceerd werden door Clochard de Luxe.

BREAKING

Van 2 tot 4 augustus Sounds Delicious foodtruckfestival in Brugge

BRUGGE -  Van vrijdag 2 tot en met zondag 4 augustus wordt het Foodtruckfestival Sounds Delicious gehouden. Het zal plaats vinden op het Gandhiplein in Sint-Jozef Brugge.

BREAKING

Oostduinkerke krijgt er vanaf morgen een topadresje bij

OOSTDUINKERKE - In het pand van het vroegere museum Florishof in Oostduinkerke zwaaien morgen vrijdag de deuren open van Brasserie Keukenhof. Het is een nieuw topadresje voor de Westkust.

BREAKING

Pizza Carlitos Sint-Andries breidt uit met wijnbar

SINT-ANDRIES - Het restaurant Carlito's aan de Gistelsesteenweg in Sint-Andries is nog tot en met donderdag 25 juli gesloten omwille van verlof.

BREAKING

Restaurant Franco Belge dit jaar kaasambassadeur

BRUGGE - Het Brugse restaurant Franco Belge is de kaasambassadeur voor dit jaar. Ze werden verkozen door de organisatoren van de Brugse kaasmarkt.  

BREAKING

Heerlijk lekkers uit Zeeland in Brasserie Molenzicht

OUDDORP (NEDERLAND) - Culinaire liefhebbers moeten wij zeker de Brasserie Molenzicht aanbevelen gelegen in Ouddorp. Onder weg kan je er genieten van het mooie Zeeland. Er zijn nog mooie badplaatsen en rustige dorpen. Het is er heerlijk fietsen.      

Bekijk volgende pagina