Gastronomie

BREAKING

Heerlijke stoverij op de lunch van restaurant B-In

BRUGGE - Van dinsdag tot en met zaterdag wordt in het restaurant B-In in Brugge een dagelijkse lunch geserveerd voor 15 euro.  

Alle artikels

BREAKING

Heerlijke garnaalkroketten van Krokeat

OUDENBURG - Twee jongemannen die een band hebben met een vishandel, Dimitri Verrecas en Sam Lams, maken nu ambachtelijke garnaalkroketten in hun atelier in Oudenburg. Ze verkopen de garnaalkroketten aan particulieren, horecazaken en vanuit hun foodtruck op events. 

BREAKING

David Maenhout haalt tweemaal goud en zilver op internationale chocoladewedstrijd

KNOKKE- HEIST - De gekende chocolatier David Maenhout van Chocolaterie M heeft tweemaal goud en tweemaal zilver gehaald op de World Finals International Chocolates World die gehouden worden in Londen. De wedstrijd kan vergeleken worden met de Oscars in de filmwereld.    

BREAKING

Deelnemers Great Bruges Marathon worden culinair verwend

BRUGGE - Vandaag wordt de eerste editie gehouden van de Great Bruges Marathon met start vanaf 9 uur aan de Dyver in Brugge. De verbinding van Brugge met de zee wordt onderstreept want de deelnemers lopen richting Zeebrugge.    

BREAKING

Italiƫ in de kijker in de Carrefour Hypermarkten

BELGIE - In de Carrefour Hypermarkten staat nog tot en met maandag 23 oktober alles in het teken van Italië. Je koopt er het lekkerste uit Italië tegen de beste prijzen. 

BREAKING

Buurderij Oostkamp is een schot in de roos

OOSTKAMP - In Oostkamp is gestart met de Buurderij waarbij de inwoners online hun producten kunnen bestellen die rechstreeks van de hoeve of de ambachtelijke producent komen.    

BREAKING

Carrefour pakt uit met wijnfestival

BRUSSEL - De supermarktketen Carrefour pakt nog tot en met maandag 23 oktober uit met het grootste wijnfestival. Er zijn meer dan vierhonderd verschillende wijnen die tegen de beste prijzen verkocht worden.   

BREAKING

Achttiende seizoen Komen Eten op Vier start nu maandag

VLAANDEREN - Op de televisiezender Vier start nu maandag het achttiende seizoen van het populaire programma Komen Eten. Het programma zal telkens van maandag tot donderdag uitgezonden worden om 19.50 uur. 

BREAKING

Morgen heerlijke kalfsribeye op de lunch in restaurant B-In

BRUGGE - Morgen zaterdag wordt mooi weer verwacht en trekken heel wat mensen dan ook naar de wekelijkse zaterdagmarkt op het Beursplein, gemakkelijk te bereiken met de bus met halte aan het Concertgebouw. Na de markt kan je dan heerlijk genieten van een lunch in het restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan.  

BREAKING

Reo Veiling Roeselare bestaat 75 jaar

ROESELARE - De Reo veiling in Roeselare bestaat 75 jaar. Ze zijn gestart in 1942 en zijn intussen een echt begrip geworden in de wereld van groenten en fruit.  

Bekijk volgende pagina