Gastronomie

BREAKING

Stoverij op de lunch op woensdagmiddag in Restaurant B-In

BRUGGE - In het restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan in de Brugse binnenstad wordt deze middag terug een lunch geserveerd aan de prijs van 15 euro.  

Alle artikels

BREAKING

Drie Damse brouwerijen lanceren gezamenlijk bier De Stinker

DAMME - De brouwers van de drie Damse brouwerijen Siiphon Brewing, Bryggja en de Viven hebben samen een gezamenlijk bier gebouwen die de naam De Stinker krijgt, genoemd naar het Schipdonkkanaal.     

BREAKING

Bakkerij Paul opende vandaag de deuren in Oostende

OOSTENDE - De Franse bakkerijketen Paul heeft vandaag hun nieuwe vestiging geopend aan de Adolf Buylstraat. Het was Burgemeester Johan Vandelanotte die de nieuwe bakkerij mocht openen. 

BREAKING

Brouwerij de Halve Maan kiest voor Brugse gerst

BRUGGE - De Brugse brouwerij De Halve Maan, gekend voor hun bieren Brugse Zot en Straffe Hendrik, kiest voor Brugse gerst. Brouwer Xavier Vanneste heeft een overeenkomst kunnen afsluiten met landbouwer Paul van de Vijver die gronden heeft aan de Blankenbergsesteenweg in Brugge.  

BREAKING

Vier finalisten gekend voor meesterschapswedstrijd Eerste Maitre d'Hotel van Belgiƫ

VLAANDEREN/BRUGGE - Op maandag 2 oktober wordt in de Hotel- en Toerismeschool Spermalie in Bruigge de wedstrijd Eerste Kok van België en Eerste Maitre d'Hotel van Belgiê gehouden. 

BREAKING

Heel wat sfeer op het maatjesfestijn in Damme

DAMME - Op de Markt van Damme is er heel wat volk voor het event Dammbiance, een organisatie van Rotary Damme.   

BREAKING

Schweppes pakt uit met nieuwe Tonic Hibiscus

VLAANDEREN - Schweppes pakt uit met een nieuwe tonic. Het gaat om de Tonic Hibiscus. Deze nieuwe tonis heeft een fleurige en fruitige smaak en een lichtroze tint die hij ontleent aan de hibiscusbloem. 

BREAKING

Ijsboerke pakt uit met roomijs zonder suiker

TIELEN - De roomijsfabrikant Ijsboerke pakt nu uit met hun Icy light, een roomijs zonder toevoeging van suikers.   

BREAKING

Global Spirits Expo voor de liefhebbers van sterke dranken

SCHELLE - In de San Marco Village in Schelle worden vandaag heel wat liefhebbers van sterke dranken verwacht op de Global Spirits Expo. De bezoekers kunnen er terecht van 12 tot 20 uur.  

BREAKING

Rotary Damme pakt nu zondag uit met Dammbiance

DAMME - De serviceclub Rotary Damme pakt nu zondag uit met hun event Dammbiance op de Markt voor het Stadhuis. Daar worden de nieuwe maatjes geserveerd vanaf 11.30 uur.   

Bekijk volgende pagina