Gastronomie

BREAKING

Nieuw boek over de Franse wereldkeuken in de rekken van uw boekhandel

VLAANDEREN/TIELT - Bij de Uitgeverij Terra Lannoo is recent een nieuw boek verschenen over de Franse wereldkeuken. Het boek werd geschreven door Tessa Kiros.  

Alle artikels

BREAKING

Vijf dagen lang culinair festival Gent Smaakt

GENT - Van woensdag 24 tot en met zondag 28 mei wordt in het centrum van Gent het culinaire festival Gent Smaakt gehouden.  

BREAKING

Fish Express pakt uit met nieuwe website

BRUGGE - De groothandel in vis Fish Express met vestigingen in Zeebrugge en Oostende en een winkel voor de particulieren in de Brugse Horecamarkt aan de Jacob van Arteveldestraat, heeft een nieuwe website. 

BREAKING

Kippen van topkwaliteit in de toonbank bij Slagerij Vandecasteele

SINT-KRUIS - In de toonbank van Slagerij Vandecasteele aan de Moerkerkesteenweg in Sint-Kruis liggen vandaag de allerbeste kippen. Ze zijn van echte topkwaliteit.  

BREAKING

Op dinsdag 23 mei worden eerste Zeeuwse hangcultuurmosselen gelanceerd

VROUWENPOLDER (ZEEUWS-VLAANDEREN) - In het Zeeuwse plaatsje Vrouwenpolder worden op dinsdag 23 mei de eerste hangcultuurmosselen gelanceerd.       

BREAKING

31 Brugse chefs voor Kookeet 2017

BRUGGE - Van zaterdag 23 tot en met maarndag 25 september wordt terug Kookeet gehouden. Het culinaire event zal terug plaats vinden aan de achterkant van het Brugse station waar de organisatoren vele duizenden culinaire liefhebbers mochten verwelkomen.  

BREAKING

Slagerij Ardenia pakt uit met nieuw Tems streekproduct

TEMSE - Naar aanleiding van het 62 jarig bestaan van de Slagerij Ardenia in Temse pakt slager Jean-Pierre Smets nu uit met een nieuw Tems streekproduct.  

BREAKING

Genieten van een heerlijk wijntje in de Brugse binnenstad

BRUGGE - In de Kuiperstraat in Brugge kan je sinds enkele maanden genieten van heerlijke wijntjes in de wijnbar en wijnwinkel Blend.    

BREAKING

Alliance Gastronomique vierde 50 jarig bestaan in Brugge

BRUGGE - De Alliance Gastronomique vierde hun vijftig jarig bestaan in Brugge. Patrick Devos mocht het programma in Brugge uitwerken. 

BREAKING

Antwerpen Proeft van start gegaan

ANTWERPEN -Op de Waagnatie op het Eilandje in Antwerpen is vandaag Antwerpen Proeft van start gegaan.  

Bekijk volgende pagina