Gastronomie

BREAKING

Naar de wijnfeesten in Kemmel

KEMMEL - De liefhebbers van Belgische wijnen moeten vandaag zeker naar de Wijnfeesten in Kemmel. Daar verwachten ze na de pluk dit jaar nog betere wijnen door de warme zomer.  

Alle artikels

BREAKING

Heerlijke garnaalkroketten smullen op het Festival van de Noordzee

ZEEBRUGGE - Aan de Werfkaai in Zeebrugge wordt vandaag heel wat volk verwacht voor het Festival van de Noordzee. Bij het Werftje kan je vandaag heel wat visgerechtjes uit het vuistje bestellen.  

BREAKING

Brugse topchocolatier pakt in november uit met eigen tequila

BRUGGE - De Brugse topchocolatier Dominique Persoone die zijn chocoladewinkels heeft in Brugge en Antwerpen, wordt op 24 september vijftig jaar oud en dat wil hij niet onopgemerkt laten voorbij gaan. 

BREAKING

Mosseldag in Yerseke op zaterdag 18 augustus

YERSEKE - Het zal volgende week zaterdag gezellig druk worden in het Zeeuwse Yerseke. Daar wordt de mosseldag gehouden waarbij je tussen 11 en 17 uur van het Zeeuws goud kan smullen.  

BREAKING

Nog enkele tafeltjes vrij dit weekend in Restaurant Het Zwaantje

BRUGGE - De zaak het restaurant Zwaantje aan de Gentpoortvest in Brugge staat te koop. Geert wil het rustiger aan doen maar zeker nog niet stoppen.  

BREAKING

Meest bestelde gerechten bij Deliveroo afhankelijk van stad tot stad

ANTWERPEN/BRUGGE/BRUSSEL - Deliveroo levert deze zomer kant en klare maalttijden aan huis of zelfs in het park waar u vertoeft. Per stad zijn er andere specialiteiten die het meest besteld worden.   

BREAKING

Vavato zoekt overnemer voor de gekende zaak Belga Queen in Gent

GENT - Momenteel is Vavato op zoek naar een kandidaat overnemer voor de horecazaak Belga Queen op een topligging in Gent. Het restaurant ligt langs de Korenlei en is een gevestigde waarde.  

BREAKING

Volgende week woensdag Festival van de Noordzee

ZEEBRUGGE - In Zeebrugge wordt volgende week woensdag 15 augustus het Festival van de Noordzee gehouden.  

BREAKING

Vandaag heerlijke Noordzeevis op de lunch van B-In

BRUGGE - Ook vandaag kan je terug heerlijk lunchen in het Restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan. De chef kiest voor gezonde producten maar ook voor afwisseling met vis en vlees.  

BREAKING

Deze middag heerlijk lunchen aan het water bij Restaurant B-In

BRUGGE - Elke middag van dinsdag tot en met zaterdag wordt in het Restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan een gevarieerde lunch aangeboden.  

Bekijk volgende pagina