Kunst & cultuur

BREAKING

De mooiste oldies van de jaren zestig en zeventig

OOSTENDE - In het Kursaal van Oostende zullen op de Nationale Feestdag 21 juli de mooiste oldies te beluisteren zijn uit de jaren zestig en zeventig. 

Alle artikels

BREAKING

Nu zondag boekenmarkt in Bilzen

BILZEN - Op de Markt van Bilzen wordt nu zondag vanaf 13 uur een grote boekenmarkt gehouden. De organisatie gaat uit van de stedelijke bibliotheek van Bilzen.  

BREAKING

Hebt u al uw kaarten voor de Taptoe Brugge ?

BRUGGE - Op vrijdag 7 juli wordt op de Burg in Brugge de jaarlijkse Fedekam Taptoe gehouden. De organisatoren slaagden er terug in om toppers vast te leggen. Het is een topaffiche geworden.   

BREAKING

Summerconcert de Luxe in Blankenberge

BLANKENBERGE - Smile Events organiseert op zaterdag 15 juli een Summerconcert de Luxe met die avond om 21 uur twee optredens van Belle Perez en Gunther Neefs.  

BREAKING

SASK mocht zeer gekende schrijver Eric-Emmanuel Schmitt ontvangen

SIINT-KRUIS - Het Sint-Andreaslyceum Sint-Kruis mocht donderdagvoormiddag de gekende Franse schrijver Eric-Emmanuel Schmitt ontvangen op school. Hij kwam praten voor de leerlingen van de derde graad. 

BREAKING

Uniek werk van Nan en Leslie te bewonderen op de Zeedijk-Zoute in Knokke

KNOKKE - De schepen voor cultuur van Knokke-Heist Jan Morbee mocht vrijdagavond de expo officieel openen van Nan Yar en Leslie Vandenbussche.  

BREAKING

U2 Tribute U2be twee dagen na elkaar op de planken

DE PINTE/AALTER - De gekende band U2 Tribute U2be die alle nummers brengt van de populaire groep U2 staat twee dagen na elkaar op de planken.  

BREAKING

Nan Yar en Leslie Vandenbussche starten morgen hun expo

KNOKKE - De kunstenaars Nan Yar en Leslie Vandenbussche starten morgen vrijdag hun expo op de Zeedijk 708 in Knokke-Zoute. 

BREAKING

Unieke expo met werk van Nan Yar en Leslie Vandenbussche

KNOKKE-HEIST - Twee gekende kunstenaars Nan Yar en Leslie Vandenbussche stellen samen tentoon vanaf zaterdag 3 juni op de Zeedijk Het Zoute 708 in Knokke.  

BREAKING

K3 één dag op de planken van Kursaal Oostende deze zomer

OOSTENDE - Na het ongeziene succes van hun eerste tournee komt de populaire groep K3 ook deze zomer terug naar Oostende.  

Bekijk volgende pagina