Kunst & cultuur

BREAKING

Nu vrijdag Museumnacht in Mechelen

MECHELEN - In Mechelen wordt nu vrijdag 21 juni de Museumnacht gehouden. Op zeven verschillende locaties zullen de deuren van de musea open staan tussen 17 en 24 uur.

Alle artikels

BREAKING

Nieuwe expositie gestart in Galerij Fotoon in Lissewege

LISSEWEGE - In de Galerij Fotoon in Lissewege is vrijdag een nieuwe expositie gestart onder de noemer Chiara Labbadia. De expo loopt nog tot en met 14 juli.  

BREAKING

Nieuw beiaardseizoen vanavond in Brugge gestart

BRUGGE - In Brugge is vanavond het nieuwe beiaardseizoen gestart. De komende weken zullen er meerdere concerten gehouden worden waarbij ook tal van gastbeiaardiers verwacht worden. 

BREAKING

Dertien labels Handmade in Brugge

BRUGGE - In het voorjaar hebben 36 Brugse zaken hun aanvraag ingediend om het Handmade in Brugge label te krijgen. Een onafhankelijke jury heeft er 13 van weerhouden.

BREAKING

Taptoe Brugge pakt uit met topaffiche

BRUGGE - Op zaterdag 6 juli wordt de 32e editie gehouden van de Taptoe Brugge, dit op de Burg in Brugge. Ze pakken dit jaar terug uit met een topaffiche. 

BREAKING

U2be houdt morgen verrassingsoptreden op het Zand in Brugge

BRUGGE - De Belgian U2 Experience houdt begin november in Brugge een optreden in het Entrepot ten voordele van Think Pink. Morgen komen ze in Brugge hun concert promoten en worden de eerste kaarten verkocht voor het concert van zaterdag 9 november.

BREAKING

Elke woensdag Klinkende Kroegen in Brugge

BRUGGE - Elke woensdag zijn er in Brugge tijdens de maanden juli en augustus terug de Klinkende Kroegen. Op woensdag 3 juli starten de eerste optredens. Dan zijn ze te gast bij De Coulissen, de Kalvarieberg en de Snuffel.

BREAKING

Elke dinsdag in juli en augustus gratis concerten bij kroegen

BRUGGE - Elke dinsdag van de maanden juli en augustus worden in Groot Brugge gratis concerten gehouden bij tal van kroegen. Op dinsdag 2 juli starten ze bij Café Pistolet aan de Oude Kortrijksestraat, vlakbij de Baron Ruzettelaan in Assebroek. 

BREAKING

Sint-Antoniusharmonie Heusden bracht concert op de Burg in Brugge

BRUGGE - De Sint-Antoniusharmonie uit het Nederlandse Heusden is momenteel op concertreis. Vandaag brachten ze een concert op de Burg in Brugge. Heel wat Bruggelingen en toeristen hebben genoten van hun muziek.  

BREAKING

Kunst bewonderen in Damme

DAMME - In Groot-Damme kan je morgen zondag twee tentoonstellingen bezoeken. In het Stadhuis van Damme is er werk te bewonderen van tien creatieve kunstenaars van de Kunstkting Iris uit Brugge.

Bekijk volgende pagina