Kunst & cultuur

BREAKING

Lissewege verwacht veel volk voor hun Lichtfeesten

LISSEWEGE - In Lissewege  verwachten ze morgen vrijdag en zaterdag heel wat volk voor de jaarlijkse Lichtfeesten.  

Alle artikels

BREAKING

Triënnale lokt heel wat volk in Brugge

BRUGGE - Vele duizenden toeristen zijn reeds naar Brugge gekomen om de installaties voor de Triënnale te bewonderen.  

BREAKING

Mantelzorgers in de kijker in Tvaartje in Lissewege

LISSEWEGE - In het pop up art onmoetingscentrum Tvaartje in Lissewege kwam er vandaag heel wat volk langs. De mantelzorgers werden vandaag in de picture geplaatst. 

BREAKING

Kunstroute vandaag in Zuienkerke

ZUIENKERKE - Heel wat kunstenaars nemen vandaag deel aan de Kunsroute in Zuienkerke. In elke deelgemeente staan er locaties open waar kunstenaars hun werk laten bewonderen.  

BREAKING

Internationaal Ka-Dansfestival in Torhout van start met streetparade

TORHOUT - Het internatioaal Ka-Dansfestival in Wijnendale Torhout gaat vandaag van start. Er zijn groepen uit zes verschillende landen.   

BREAKING

Morgen en woensdag live muziek in Tvaartje

LISSEWEGE - Het pop-up art ontmoetingscentrum Tvaartje in Lissewege lokte deze zomer reeds heel wat volk. Je vindt er de meest creatieve tuin van Vlaanderen met heel wat kunstenaars aan het werk die ook hun werken laten zien in strandcabines. 

BREAKING

Wijklanken nu dinsdag aan Café Pistolet in Assebroek

ASSEBROEK - Wijklanken doet wekelijks de Brugse rand aan met live muziek. Nu dinsdag 14 augustus is er een optreden gepland aan Café Pistolet aan de Oude Kortrijkstraat in Assebroek. 

BREAKING

Elke woensdagavond Midweek Music in Wenduine

WENDUINE - Elke week op woensdagavond, tijdens de zomermaanden, is er Midweek Music met optredens om 20 uur aan de Rotonde in Wenduine. 

BREAKING

Lokerse feesten zijn gestart

LOKEREN - In Lokeren zijn vrijdagavond de Lokerse feesten gestart met optredens van Simple Minds, Arsanal en Jasper Steverlinck.   

BREAKING

Kleurrijke vlinders in de bomen in de Pol Dhondtstraat

LISSEWEGE - in de Pol Dhondtstraat in Lissewege staat alles in het teken van de vlinders in de bomen. Daarmee willen de bewoners hun medewerking verlenen aan de Beeldenroute die nog de ganse zomer te bewonderen is op verschillende locaties. . 

Bekijk volgende pagina