Kunst & cultuur

BREAKING

Kunst- en cultuurmarkt in Koekelare

KOEKELARE - In Koekelare wordt vandaag zondag een kunst- en cultuurmarkt gehouden. Tussen 10 en 18 uur kan je heel wat kunstenaars aan het werk zien. 

Alle artikels

BREAKING

Igor stelt nog tot eind deze maand tentoon in de Brugotta Hall in Brugge

BRUGGE - Nog tot eind deze maand stelt de 83 jarige Oekraïner Igor tentoon in de Brugotta Hall op de Burg in Brugge. De man woont nu in Brugge. Hij doet aan kunst en houdt van schaken.  

BREAKING

Spaanse Baroktentoonstelling in Brugge lokt heel wat volk

BRUGGE - De Spaanse Baroktentoonstelling in het Brugse Sint-Janshospitaal is één van de beste bezochte tentoonstellingen. Met nog zes weken te gaan wordt nu woensdag 21 augustus de 50.000e bezoeker verwacht.  

BREAKING

Minister Peeters bezocht expo rond Paul Delvaux in Koksijde

KOKSIJDE - Vlaams Minister Lydia Peeters heeft zaterdag een bezoek gebracht aan de Kapel Ster Der Zee in Koksijde. Daar loopt nog tot en met zondag 18 augustus de foto expo van de Brugse persfotograaf Michel Vanneuville.

BREAKING

Denise laat een week lang haar werken zien in Lokeren

LOKEREN - In Lokeren kan je van zondag 25 augustus tot en met zondag 1 september een week lang de werken bewonderen van Denise Dewit in Exit Inside aan de Hoekstraat in Lokeren.

BREAKING

Morgen zondag Kunstroute in Zuienkerke

ZUIENKERKE - Morgen zondag kan je de kunstroute rijden over een afstand van 25 kilometer. Je komt langs de mooiste plekjes van Groot-Zuienkerke.

BREAKING

Op zondag naar de creatiefste tuin van Vlaanderen

LISSEWEGE - Wie nog op zoek is naar een leuk uitje kunnen wij de creatiefste tuin van Vlaanderen 't Vaartje aanbevelen in het witte polderdorp Lissewege.

BREAKING

Vanaf 10 augustus terug Kunstroute in Zuienkerke

ZUIENKERKE - Voor de 27e maal is er in Zuienkerke terug een kunstroute. Op acht locaties in de gemeente en deelgemeenten kan je werk gaan bewonderen van tal van kunstenaars.

BREAKING

Vandaag waterballonnengevecht in Lissewege

LISSEWEGE - In de creatiefste tuin van Vlaanderen 't Vaartje kan je deze namiddag om 15 uur naar het grote waterballonnengevecht. In de picknickweide zal het een leuke boel worden. 

BREAKING

Expo De Blauwogige Lady in de Garemijnzaal in Brugge

BRUGGE - In de Garemijnzaal op de Markt in Brugge is er de expo De Blauwogige Lady. Deze expo loopt nog tot en met 6 augustus. 

Bekijk volgende pagina