Kunst & cultuur

BREAKING

Laatste maand van de expo Mummies in Brugge

BRUGGE - In het Xpo Center van het Oud Sint-Jan in Brugge gaat de laatste maand in van de expo Mummies, secrets of Ancient Egypte.    

Alle artikels

BREAKING

Onroerend erfgoedprijs voor Eperon d' Or Izegem

IZEGEM - Vlaams Minister President Geert Bourgeois heeft vanavond in de Transfo Zwevegem de Onroerend Erfgoed prijs uitgereikt.  

BREAKING

Wintersfeer keert deze winter terug naar Damme

DAMME - Het event Wintersfeer keert in de maand december terug naar Damme. De gekende florist Frederiek Van Pamel zal dan het stadhuis en de kerk aankleden met bloemen.    

BREAKING

Een avondje salsa op Hoorndol 2018

SIJSELE - Het Willemsfonds Brugge pakt jaarlijks uit met hun Hoorndol editie, dit in de Cultuurfabriek in de Stationsstraat in Sijsele. Ze konden dit jaar twee super salsa bands vastleggen.  

BREAKING

Foto van de dag: de Skyscraper van plastic

BRUGGE - De Skycraper walvis van plastic is nog te bewonderen aan het Jan Van Eyckplein in Brugge. Er is heel wat interesse van buitenlands steden om de walvis naar hun stad te halen.   

BREAKING

Nog tot en met 4 november Stadsfestival in Damme

DAMME - In Damme is het Stadsfestival van start gegaan. De eerste bezoekers zijn vol lof over het event waarbij heel wat kunstvormen aan bod komen.  

BREAKING

Cultureel seizoen gaat van start in de Cultuufabriek Sijsele

SIJSELE - In de Cultuurfabriek in Sijsele gaat vandaag het culturele seizoen van start. Ze hebben er de vzw Piekenwulfhumor te gast met een voorstelling van Jacques Vermeire en Ruben Van Gucht.     

BREAKING

372.500 bezoekers voor de Triƫnnale in Brugge

BRUGGE - De Brugse burgemeester Renaat Landuyt is bijzonder tevreden over de voorbije Triênnale. Er kwamen sinds 5 mei 372.500 bezoekers langs voor de verschillende constructies.  

BREAKING

Salsa centraal op Hoorndol 2018

SIJSELE - Het Willemsfonds Brugge Centrum organiseert op zaterdag 6 oktober om 20 uur Hoorndol 2018, dit in de Cultuurfabriek in Sijsele.   

BREAKING

Nu zondag cultuurmarkt op Autoloze Zondag in Brugge

BRUGGE - Nu zondag moet je in Brugge de wagen even aan de kant laten. Het centrum wordt dan volledig verkeersvrij gemaakt voor autoloze zondag. In de binnenstad is er die zondag heel wat te beleven.  

Bekijk volgende pagina