Kunst & cultuur

BREAKING

Mummies Expo vanaf zaterdag 31 maart in Oud Sint-Jan

BRUGGE  - Op de site van het Oud Sint-Jan gaat op zaterdag 31 maart een nieuwe tijdelijke tentoonstelling van het Xpo Center Bruges van start. Tot 11 november zal je er een expo kunnen bezoeken rond Mummies.     

Alle artikels

BREAKING

Bouwwerken voor Urb Sea in Zeebrugge verlopen vlot

ZEEBRUGGE - Op het strand van Zeebrugge wordt momenteel een paviljoen gebouwd voor Urb Sea. Het paviljoen zal gebruikt worden voor verschillende doeleinden.  

BREAKING

Vanavond en morgenavond Euroschlagerparade in Torhout

TORHOUT - Concertevents organiseert vanaond en morgen avond de Euroschlagerparade in zaal De Mast in Torhout. 

BREAKING

Diane Dewaele 30 jaar stadsgids in Sluis

SLUIS (NEDERLAND) - In het Zeeuwse grensstadje Sluis zal Diane Dewaele op 26 maart al dertig jaar actief zijn als stadsgids. De VVV startte op 1 juli 1977 en op 26 maart 1988 kreeg Diane de eerste opdracht via het VVV.   

BREAKING

Unieke expo in Kasteel van Loppem

LOPPEM - In het Kasteel van Loppem wordt binnenkort een unieke expo gehouden, dit over het Kasteel van Loppem in de periode van 1914 - 1918. 

BREAKING

Boek over Claude Francois verkoopt vlot

BRUGGE - In Huis Ter Beurze, het omroepgebouw van VBRO, kwam 'Clodette', Nadine Ligeron, het boek Dans ma vie voorstellen. De vrouw was van 1973 tot 1978 één van zijn danseressen aan de zij van de Franse zanger Claude Francois. 

BREAKING

Nog laatste tickets voor voorstellingen Nicholas

GENT - Nicholas Arnst is sinds november vorig jaar op tournee door Vlaanderen. Hij staat op de planken met de voorstelling Echt.  

BREAKING

Personeel Brugse musea in nieuwe outfit

BRUGGE - Het personeel van de stedelijke musea Brugge heeft een nieuwe outfit. Hun nieuwe outfit werd vrijdag voorgesteld in het Groeningemuseum in Brugge. 

BREAKING

Ketnet Musical vandaag in première in het Plopsa Theater

DE PANNE - In het Plopsa Theater in De Panne ging deze namiddag de Ketnet Musical Team UP in première. Na de voorstelling was er niets dan lof voor de jonge talenten die op het podium staan samen met Sander Gillis, Goele De Raedt en Jolien De Clerck. 

BREAKING

Heb je al uw kaarten voor de Euroschlagerparade ?

TORHOUT - Concertevents organiseert op vrijdag 16 en zaterdag 17 maart de Euroschlagerparade in zaal de Mast aan de Industrielaan in Torhout. 

Bekijk volgende pagina