Kunst & cultuur

BREAKING

Reeds drie oproepen voor MUG Heli vandaag

BRUGGE - Het was vandaag terug een drukke dag voor de MUG Heli van het Instituut voor Medische Dringende Hulpverlening. Ze moesten drie maal uitrukken door dringende tussenkomsten waarvoor een arts nodig was.  

Alle artikels

BREAKING

Heerlijke chocolade bij aankoop tickets golden seats voor Footloose

OOSTENDE - Van 26 juli tot 6 augustus wordt in het Kursaal van Oostende de musical Footloose opgevoerd, dit na het succes van de musical Dirty Dancing met 20.000 bezoekers. 

BREAKING

Prijs van culturele raad Brugge voor Gratien Dendooven

BRUGGE/LISSEWEGE - In de Biekorf in Brugge werd de jaarlijkse prijs uitgedeeld van de culturele raad.  

BREAKING

Paasshow met Vlaamse artiesten in Blankenberge

BLANKENBERGE - Op zaterdag 8 april wordt in het Kusttheater 't Colisee in Blankenberge uitgepakt met een heuse paasshow. 

BREAKING

Een volle kerk voor het Krokusconcert met Dana Winner

SINT-KRUIS - De parochiale werkgroep Male waar wij Wonen mocht gisteren vrijdag een volle kerk verwelkomen voor het Krokusconcert met Dana Winner. 

BREAKING

Nieuwe Open Mic Comedy avonden in Brugge

BRUGGE - Guy Brinckman en Vic Provoost, deelnemers aan Iedereen Komiek, pakken binnenkort uit met een nieuw initiatief in Brugge.    

BREAKING

Winnaars po√ęziewedstrijd Vrienden van Maerlant ontvangen op het Stadhuis

DAMME - Op het Stadhuis van Damme werden zondag de 25 winnaars ontvangen die hebben deelgenomen aan de poëziewedstrijd van de Vrienden van Maerlant. 

BREAKING

Kunstfestival Watou kan doorstart maken

WATOU - De stad Poperinge, de provincie West-Vlaanderen en de Vlaamse Overheid zijn tot een overeenkomst gekomen voor een doorstart voor het Kunstfestival van Watou. 

BREAKING

Minifestival Jazz in the Box in Bredene

BREDENE - In het Staf Versluyscentrum in de Kapelstraat in Bredene wordt tijdens de maand maart een minifestival jazz gehouden. De organisatoren zijn reeds aan de zevende editie toe en hebben terug een topaffiche.  

BREAKING

Red Rock Rally lanceert eerste twee namen van afsluiters

BRUGGE - Op 1 mei wordt terug in het Astridpark in Brugge Red Rock Rally gehouden. De organisatoren hebben de eerste twee nemen bekend gemaakt van de groepen die mogen afsluiten.    

Bekijk volgende pagina