Kunst & cultuur

BREAKING

Urbanus terug op de planken

VLAANDEREN - Urbanus staat terug op de planken met zijn nieuwe zaalshow. De vraag naar kaarten is bijzonder groot. Er zijn al heel wat voorstellingen uitverkocht. 

Alle artikels

BREAKING

Dubbele langspeelfilm voorgesteld in CC De Dijk

BRUGGE - In het Cultureel Centrum de Dijk aan de Blankenbergsesteenweg werden twee debuut langspeelfilms voorgesteld van Bo en Gustavo Catilina. Er was meer volk dan verwacht.    

BREAKING

Rouwregister voor wijlen Marc Van Eeghem in Gemeenschapshuis Zeebrugge

ZEEBRUGGE - In het Gemeenschapshuis op de Markt in Zeebrugge werd vandaag een rouwregister geopend naar aanleiding van het overlijden van wijlen Marc Van Eeghem. 

BREAKING

Marc Van Eeghem op 57 jarige leeftijd overleden

ZEEBRUGGE - West-Vlaanderen verliest een groot acteur want op 57 jarige leeftijd is Marc Van Eeghem overleden. Hij was enkele weken nog op televisie te zien in de tv reeks Tytgat Chocolat.   

BREAKING

Museumnacht werd terug succes

GENT - In Gent werd donerdag de museumnacht gehouden waarbij negen Gentse musea hun deuren hebben opengezet voor het grote publiek, dit tot 1 uur 's nachts.  

BREAKING

Kerstconcert met The Bare Necessities op Kerstival

SINT-KRUIS - Op zaterdag 16 en zondag 17 december wordt de vijftiende editie gehouden van Kerstival waarbij tal van scholen en verenigingen samenwerken en kunnen rekenen op de steun van heel wat handelaars.   

BREAKING

Frans Bauer op de planken bij VBRO

BRUGGE - De VBRO radio zal vanaf Nieuwjaar zo goed als overal in gans Vlaanderen te beluisteren zijn. Naast het runnen van de radio pakken ze ook regelmatig uit met events. 

BREAKING

Volgend jaar heel wat kunstliefhebbers verwacht voor Triƫnnale 2018

BRUGGE - In Brugge worden volgend jaar heel wat kunstliefhebbers vewacht waar vanaf 5 mei 2018 de Triënnale gehouden zal worden. In de ganse stad zullen er kunstinstallaties bewonderd kunnen worden. 

BREAKING

De Livehistorie in Wingene voor een nieuwe speelplaats

WINGENE - Het Oudercomité van de leef- en leerschool Sint-Elooi in Wingene willen geld inzamelen voor een nieuwe speelplaats voor de lagere school.  

BREAKING

Jacky Lafon al vijftig jaar op de planken

OOSTENDE - Op zondag 10 december zal Jacky Lafon gevierd worden in het Kursaal van Oostende. Ze staat inmiddels reeds vijftig jaar op de planken. 

Bekijk volgende pagina