Kunst & cultuur

BREAKING

Prijs van culturele raad Brugge voor Gratien Dendooven

BRUGGE/LISSEWEGE - In de Biekorf in Brugge werd de jaarlijkse prijs uitgedeeld van de culturele raad.  

Alle artikels

BREAKING

Paasshow met Vlaamse artiesten in Blankenberge

BLANKENBERGE - Op zaterdag 8 april wordt in het Kusttheater 't Colisee in Blankenberge uitgepakt met een heuse paasshow. 

BREAKING

Een volle kerk voor het Krokusconcert met Dana Winner

SINT-KRUIS - De parochiale werkgroep Male waar wij Wonen mocht gisteren vrijdag een volle kerk verwelkomen voor het Krokusconcert met Dana Winner. 

BREAKING

Nieuwe Open Mic Comedy avonden in Brugge

BRUGGE - Guy Brinckman en Vic Provoost, deelnemers aan Iedereen Komiek, pakken binnenkort uit met een nieuw initiatief in Brugge.    

BREAKING

Winnaars po√ęziewedstrijd Vrienden van Maerlant ontvangen op het Stadhuis

DAMME - Op het Stadhuis van Damme werden zondag de 25 winnaars ontvangen die hebben deelgenomen aan de poëziewedstrijd van de Vrienden van Maerlant. 

BREAKING

Kunstfestival Watou kan doorstart maken

WATOU - De stad Poperinge, de provincie West-Vlaanderen en de Vlaamse Overheid zijn tot een overeenkomst gekomen voor een doorstart voor het Kunstfestival van Watou. 

BREAKING

Minifestival Jazz in the Box in Bredene

BREDENE - In het Staf Versluyscentrum in de Kapelstraat in Bredene wordt tijdens de maand maart een minifestival jazz gehouden. De organisatoren zijn reeds aan de zevende editie toe en hebben terug een topaffiche.  

BREAKING

Red Rock Rally lanceert eerste twee namen van afsluiters

BRUGGE - Op 1 mei wordt terug in het Astridpark in Brugge Red Rock Rally gehouden. De organisatoren hebben de eerste twee nemen bekend gemaakt van de groepen die mogen afsluiten.    

BREAKING

Riet Muylaert (Jackobond) komt rozen verdelen in Brugge op vrouwendag

BRUGGE - Het is op woensdag 8 maart de internationale vrouwendag. Ter gelegenheid daarvan zal Riet Muylaert, beter gekend als Jackobond, rozen komen verdelen op de wekelijkse woensdagmarkt op de Markt.  

BREAKING

Eerste naam gekend voor Maanrock in Mechelen

MECHELEN - De stad Mechelen maakt zich op voor een warme lange zomer met heel wat evenementen. Zo is er onder meer het gratis stadsfestival Maanrock dat heel wat volk lokt.  

Bekijk volgende pagina