Kunst & cultuur

BREAKING

Unieke expo met werk van Nan Yar en Leslie Vandenbussche

KNOKKE-HEIST - Twee gekende kunstenaars Nan Yar en Leslie Vandenbussche stellen samen tentoon vanaf zaterdag 3 juni op de Zeedijk Het Zoute 708 in Knokke.  

Alle artikels

BREAKING

Hebt u al uw kaarten voor de Taptoe Brugge ?

BRUGGE - Op vrijdag 7 juli wordt op de Burg in Brugge de jaarlijkse Fedekam Taptoe gehouden. De organisatoren slaagden er terug in om toppers vast te leggen.  

BREAKING

Summerconcert de Luxe in Blankenberge

BLANKENBERGE - Smile Events organiseert op zaterdag 15 juli een Summerconcert de Luxe met die avond om 21 uur twee optredens van Belle Perez en Gunther Neefs.  

BREAKING

K3 één dag op de planken van Kursaal Oostende deze zomer

OOSTENDE - Na het ongeziene succes van hun eerste tournee komt de populaire groep K3 ook deze zomer terug naar Oostende.  

BREAKING

Crooner Night ten voordele van de MUG Heli

BRUGGE - Het Broederschap van het Gulden Vlies Brugge pakt op vrijdag 2 juni uit met een heuse crooner night ten voordele van de werking van de MUG Heli die dankzij sponsoring in de lucht kan gehouden worden om mensenlevens te redden.  

BREAKING

Uitwijken trekt de ganse maand mei rond in Groot-Brugge

BRUGGE - Brugge Plus pakt tijdens de maand mei uit met Uitwijken waarbij alle Brugse deelgemeenten aangedaan worden. Ze brengen cultuur naar de wijken. 

BREAKING

48e Lenteconcert Sint-Cecilia Heist was groot succes

KNOKKE-HEIST - Het 48e lenteconcert van de Harmonie Sint-Cecilia uit Heist is een groot succes geworden. 

BREAKING

Urbanus gaat terug op theatertour

VLAANDEREN - Urbanus gaat terug op theatertour. De organisatoren van Comedyshows hebben een tournee gepland waarbij er twaalf cultuurzalen zullen aangedaan worden.    

BREAKING

Unieke tentoonstelling in het Brugse Adornesdomein

BRUGGE - In het Adornesdomein in de Peperstraat in Brugge start een nieuwe tentoonstelling met werk van de Servisch-Belgische kunstenaar Aleksander Avramovic. Hij brengt een ode aan het heden in een zes eeuwen oud domein. 

BREAKING

Reeds drie oproepen voor MUG Heli vandaag

BRUGGE - Het was vandaag terug een drukke dag voor de MUG Heli van het Instituut voor Medische Dringende Hulpverlening. Ze moesten drie maal uitrukken door dringende tussenkomsten waarvoor een arts nodig was.  

Bekijk volgende pagina