Lifestyle

BREAKING

Maak kennis met Only for Men, compleet modeconcept voor de mannen van Vlaanderen

VLAANDEREN - Modetrends zijn grillig, ze komen en gaan vaak weer net zo snel. Gelukkig blijft stijl altijd modieus. Mannenmodewinkel Only for Men heeft dit goed begrepen en opende de afgelopen jaren niet alleen een winkel net over de grens, in het NederlandseReusel vlakbij Turnhout, maar ook de Belgische webshop voor de modebewuste mannen van Vlaanderen.

Alle artikels

BREAKING

Laat de sfeer maar rollen, maak van je tuin of terras een paradijsje

HARELBEKE - De komende dagen wordt nog verder mooi weer verwacht en het is nu dan ook gezellig genieten in de tuin.  

BREAKING

Uitverkoop verlengd bij Meubelen Cocquyt in Sint-Kruis

SINT-KRUIS - Bij Meubelen Cocquyt in de Prins Leopoldstraat in Sint-Kruis is de uitverkoop verlengd tot en met zaterdag 10 juni.    

BREAKING

Decoratie Award voor Matthijs & Co

APPELTERRE/WAREGEM - Het vakblad Decoratie heeft in Waregem hun decoratie award uitgereikt. In de categorie schilder- en decoratiewerken ging de prijs naar het bedrijf Mattijs en Co uit Appelterre. 

BREAKING

Biokapsalon Attisch Nieuwpoort lanceert haar Magic Serum

NIEUWPOORT - Het biokapsalon Attisch is al jarenlang een gevestigde waarde in Nieuwpoort. Alles begon voor Isabelle Monteny toen ze 27 jaar geleden te horen kreeg dat ze door haar toenmalige huidallergie niet zou kunnen starten met een kapsalon. Ze bleef niet bij de pakken zitten en besloot om alternatieven te zoeken voor de gebruikelijke haarproducten. 

BREAKING

Morgen vrijdag en zaterdag lentebraderie in Mechelen

MECHELEN - In het centrum van Mechelen pakken de handelaars morgen vrijdag en zaterdag uit met hun lentebraderie, dit van 10 tot 19 uur. 

BREAKING

Carrefour opende meest moderne winkel van Vlaanderen

ZEMST - In Zemst heeft de winkelketen Carrefour de modernste winkel van Vlaanderen geopend. Ze pakken op alle vlakken uit met nieuwigheden. Zo zal de klant alles kunnen beleven en werd er ook heel wat aandacht besteed aan milieu en duurzaamheid.    

BREAKING

Vandaag opent Maisons du Monde hun 21e winkel in ons land

KNOKKE - Aan Duinenwater, gelegen aan het meer en de 27 holes golf vlakbij het station, opent vandaag de nieuwe winkel van Maisons du Monde. Het is de 21e winkel in ons land die geopend wordt door deze Franse keten die gespecialiseeerd is op inrichting en decoratie.  

BREAKING

Handelaars in Menen pakken uit met actie Shop & Beleef

MENEN - De handelaars van Menen, Rekkem en Lauwe pakken uit met een actie Shop en Beleef. Da actie loopt nog tot 11 juni.  

BREAKING

Stadsbestuur Brugge gestart met Bizlocator

BRUGGE - Het Brugse stadsbestuur is gestart met Bizlocator. Op die manier kan snel gezocht worden naar ruimte in de stad om te ondernemen. 

Bekijk volgende pagina