Lifestyle

BREAKING

Carrefour opende meest moderne winkel van Vlaanderen

ZEMST - In Zemst heeft de winkelketen Carrefour de modernste winkel van Vlaanderen geopend. Ze pakken op alle vlakken uit met nieuwigheden. Zo zal de klant alles kunnen beleven en werd er ook heel wat aandacht besteed aan milieu en duurzaamheid.    

Alle artikels

BREAKING

Vandaag opent Maisons du Monde hun 21e winkel in ons land

KNOKKE - Aan Duinenwater, gelegen aan het meer en de 27 holes golf vlakbij het station, opent vandaag de nieuwe winkel van Maisons du Monde. Het is de 21e winkel in ons land die geopend wordt door deze Franse keten die gespecialiseeerd is op inrichting en decoratie.  

BREAKING

Handelaars in Menen pakken uit met actie Shop & Beleef

MENEN - De handelaars van Menen, Rekkem en Lauwe pakken uit met een actie Shop en Beleef. Da actie loopt nog tot 11 juni.  

BREAKING

Stadsbestuur Brugge gestart met Bizlocator

BRUGGE - Het Brugse stadsbestuur is gestart met Bizlocator. Op die manier kan snel gezocht worden naar ruimte in de stad om te ondernemen. 

BREAKING

The Box in Brugge opent vandaag de deuren

BRUGGE - In de Sint-Jakobsstraat in Brugge wordt vandaag The Box officieel geopend. Wie wil kan er tijdelijk een pop up shop openenen.  

BREAKING

Maisons du Monde opent in mei nieuwe vestiging in Knokke-Heist

KNOKKE-HEIST - De gekende winkel Maisons du Monde, gespecialiseerd in meubels, decoratie en interieur, opent op vrijdag19 mei hun nieuwe vestiging aan zee, dit aan Duinenwater in Knokke;  

BREAKING

Karen Damen komt haar lingeriecollectie voorstellen in Ieper

IEPER - Op zaterdag 29 april trekt Karen Damen richting Ieper om er bij Lingerie Marie in de Boterstraat in Ieper haar lingeriecollectie voor te stellen.    

BREAKING

Senzati komt naar de Benelux

HASSELT - Het Britse bedrijf Senzati, gespecialiseerd in het ombouwen van Mercedes V Klasse en Mercedes Sprinter, komt na Dubai en het VK nu ook  naar de Benelux.

 

BREAKING

Grote verkoop van lingerie en badmode in Lovendegem

LOVENDEGEM - Lingerieoutlet pakt van vrijdag 21 tot en met maandag 24 april uit met een grote verkoop van lingerie en badmode van topmerken op de Belgische markt. 

BREAKING

Smedenhuys voor advies aan huis op maat

BRUGGE - In het kader van Brugge Winkeldag stellen wij u regelmatig de handelaars van de deelnemende straten aan u voor. Vandaag is het de beurt aan het Smedenhuys. 

Bekijk volgende pagina