Lifestyle

BREAKING

Een ideaal weekend om kleertjes te naaien voor de komende zomer

ASSEBROEK - Sinds het voorjaar van 2016 is Nancy David actief met haar zaak Sprookjesstof in de Vinkenstraat. Ze verkoopt er exclusieve stoffen van bio-ecologische kwaliteit  en naaigaren uit 100% Egyptisch katoen en merinowol, beide van bio-eologische kwaliteit. 

Alle artikels

BREAKING

Unizo Sijsele organiseert One Night Fashion, Food & Fun

SIJSELE - Op maandag 19 maart om 19 uur organiseert Unizo Sijsele hun One Night Fashion, Food & Fun in de Cultuurfabriek in de Stationsstraat in Sijsele.  U krijgt er een prachtige modeshow te zien en wordt verwend met heerlijke hapjes en drankjes.   

BREAKING

Morgen en zondag opendeur bij slaapexpert Equilli Oostkamp

OOSTKAMP - In het kader van de Steps Shopping Days zet Equilli morgen zaterdag en zondag de deuren open van hun zaak. Je kan er terecht van 10 tot 18 uur.  

BREAKING

Nog steeds verder uitverkoop bij Lingerie Anaïs

BRUGGE - Bij Lingerie Anais zijn al heel wat klanten langs geweest voor de uitverkoop. Bernice heeft immers beslist om na 28 jaar te stoppen met haar zaak en nog wat te genieten van haar pensioen.  

BREAKING

De positieve krachten van mineralen

BRUGGE - In de gekende zaak Living Stone Stone Shop in de Langestraat in Brugge zijn er nog tot eind maart flinke kortingen voor de klanten. Er zijn kortingen die kunnen oplopen tot min 30%;.    

BREAKING

Nu zondag Nageba beurs in Torhout

TORHOUT - Tegenwoordig zijn de Belgen steeds meer bezig met hun gezondheid en alles wat daarbij komt kijken. Op de Nageba beurs vind je nu zondag in het Diocesaan Centrum Groenhove in Torhout 55 standhouders onder één dak.   

BREAKING

Nu koopjes het ganse jaar rond in Maiolo Outlet

ZEEBRUGGE - Maria Maiolo heeft op vraag van heel wat van haar klanten beslist om opnieuw zelf haar winkel te houden aan de Zeebruggelaan in Zeebrugge, dit aan de overkant van de watertoren. 

BREAKING

Hof & Huis tijdens Pinksterweekend in Torhout

TORHOUT - Tijdens het Pinksterweekend wordt van vrijdag 19 tot en met maandag 21 mei de beurs Hof & Huis gehouden waar je leuke ideeën kan opdoen rond interieur, tuin en lifestyle.  

BREAKING

Alle prijswinnaars van de eindejaarsactie Sluis kwamen samen

SLUIS - In het Belfort in Sluis mochten alle prijswinnaars van de eindejaarsactie van de Middenstandsvereniging hun prijs komen ophalen. Er waren aankoopbonnen te winnen voor meerdere bedragen waarmee de winnaars terecht kunnen bij de handelaars in Sluis. 

BREAKING

De 19 jarige Linda Beyering wint hoofdprijs van eindejaarsactie in Sluis

SLUIS - In het Zeeuwse winkelstadje werd in het Belfort de spannende finaletrekking gehouden van de eindejaarsactie van de Middenstandsvereniging Sluis. 

Bekijk volgende pagina