Lifestyle

BREAKING

Morgen fashion event in Torhout

TORHOUT - In de Place 2 Party in Torhout wordt morgen vrijdag een fashion event gehouden met modeshow. Daar zal de zomerlingerie van Lingerie Uitime uit Sint-Kruis te bewonderen zijn.

Alle artikels

BREAKING

Zeb pakt uit met limited collection VDB t-shirts

VLAANDEREN - In de Zeb winkels vind je nu de limited collection VDB t-shirts. Zeb werkt hiervoor samen met Cameron Vandenbroucke, de dochter van wijlen Frank.

BREAKING

Koopzondag en fashion show in Tongeren

TONGEREN - In het centrum van Tongeren pakken dertien modezaken nu zondag uit met hun koopzondag waarbij hun zaken open zijn van 13 tot 17 uur.

BREAKING

Maiolo houdt opendeurweekend in Zeebrugge

ZEEBRUGGE - De modezaak Maiolo aan de Kustlaan 145 in Zeebrugge houdt terug een opendeur weekend. Morgen en zondag kan je er terecht voor betaalbare mode. 

BREAKING

Lenteweer lokt shoppers naar de winkels

SINT-KRUIS - In de modezaken merken ze dat dames gaan shoppen als de zon schijnt. Ze denken dan meteen dat ze nog een nieuw badpak of bikini nodig hebben voor de komende vakantie. 

BREAKING

Modezaak Maiolo in Zeebrugge pakt uit met opendeurdagen

ZEEBRUGGE - De modezaak Maiolo aan de Kustlaan in Zeebrugge houdt van morgen vrijdag tot en met zondag opendeurdagen. De zaak is telkens open van 10.30 tot 18 uur.

BREAKING

Nieuwe collecties ontdekken bij Lingerie Ultime

SINT-KRUIS - In het winkelcentrum van Sint-Kruis aan de Moerkerkesteenweg in Sint-Kruis zit de etalage van Lingerie Ultime in een nieuw kleedje voor de lente. 

BREAKING

Twee dagen Fashion Days in het centrum van Veurne

VEURNE - In het centrum van Veurne worden dit weekend Fashion Days gehouden waarbij negen modezaken beide dagen open zijn. 

BREAKING

Peloton de Paris in Mechelen is vijf jaar jong

MECHELEN - In Mechelen is de zaak Peloton de Paris vijf jaar jong. Naar aanleiding van het vijf jarig bestaan werden de winkel, het logo en de website volledig onder handen genomen.

BREAKING

Komend weekend Steps Fashion Days in Oostkamp

OOSTKAMP - In het centrum van Oostkamp worden van vrijdag 15 tot en met zondag 17 maart de Steps Shopping Days gehouden. Heel wat winkels zetten de deuren open en verwennen hun klanten. 

Bekijk volgende pagina