Lifestyle

BREAKING

Nu zaterdag opent Lingerie Ultime de deuren van de nieuwe zaak in Sint-Kruis

SINT-KRUIS - Nog twee nachten slapen en Lingerie Ultime gaat van start in het winkelcentrum aan de Moerkerkesteenweg in Sint-Kruis. Elke is alvast klaar voor het openingsweekend van nu zaterdag en zondag.   

Alle artikels

BREAKING

Reeds verschillende generaties Quicke Shoes

BRUGGE - Nella Van Besien - Cioce wil zoveel mogelijk kwalitatieve winkels in het Brugse centrum in de picture plaatsen. Dit maal trok ze naar Quicke Shoes in de Zuidzandstraat in Brugge. 

BREAKING

Nog een week voor de opening van Lingerie Ultime

SINT-KRUIS - Volgende week zaterdag en zondag wordt de nieuwe lingeriezaak Ultime geopend in het winkelcentrum aan de Moerkerkesteenweg in Sint-Kruis. 

BREAKING

Modezaak Mi-Si opent begin september de deuren in Beernem

BEERNEM - In de Parkstraat in Beernem opent op zaterdag 1 en zondag 2 september de nieuwe modezaak Mi-Si. 

BREAKING

Nieuwe herfst- en wintercollectie in de rekken bij Caprice

SINT-KRUIS - Marilynn Buyck van de modezaak Caprice in het winkelcentrum aan de Moerkerkesteenweg in Sint-Kruis heeft heel wat nieuwe collecties binnen voor de herfst en winter, zowel voor dames als voor heren. 

BREAKING

Op 18 en 19 augustus openingsweekend van Lingerie Ultime in Sint-Kruis

SINT-KRUIS - In het winkelcentrum aan de Moerkerkesteenweg in Sint-Kruis opent op zaterdag 18 en zondag 19 augustus de lingeriezaak Ultime de deuren, dit in het vroegere pand van de boekhandel.   

BREAKING

De Munt reeds 25 jaar een begrip in Brugge

BRUGGE - De zaak De Munt is reeds 25 jaar een begrip in Brugge. Ze zijn gekend voor hun ruim aanbod aan mooie geschenken, interieur decoratie, gordijnen en zetels van zeer kwaliteitsvolle merken. Je vindt de zaak op het gelijknamige Muntplein. 

BREAKING

Quattro reeds 34 jaar een begrip in damesmode in Brugge

BRUGGE - Nella Van Besien - Cioce wil met haar bezoeken in de Brugse binnenstad aantonen dat de Breydelstad heel wat te bieden heeft aan de shoppers. Brugge is dan ook meer dan de moeite als shoppingstad. 

BREAKING

Openingsweekend op 18 en 19 augustus van Lingerie Ultime in Sint-Kruis

SINT-KRUIS - Tijdens het weekend van zaterdag 18 en zondag 19 augustus wordt het openingsweekend gehouden van de nieuwe lingeriezaak Ultime  aan de Moerkerkesteenweg in Sint-Kruis.  

BREAKING

Caprice Sint-Kruis vanavond nog open tot...

SINT-KRUIS - Door de hittegolf gaan mensen anders gaan leven en willen ze ook gaan winkelen als het wat frisser is. Daarom zette Marilynn Buyck vanavond om 21.45 uur de deuren open van haar winkel Caprice in het winkelcentrum aan de Moerkerkesteenweg in Sint-Kruis. Dames kunnen dus nog gaan shoppen.    

Bekijk volgende pagina