Lifestyle

BREAKING

Boek nu uw lashlifting voor eindejaar bij Belle Wellness

SINT-KRUIS - In het schoonheidsinstituut Belle Wellness in de Lodewijk van Malestraat in Sint-Kruis wordt het drukker qua reservaties voor eindejaar.  

Alle artikels

BREAKING

Damesmode voor een maatje meer in Sint-Kruis

SINT-KRUIS - Aan de Maalsesteenweg in Sint-Kruis is de nieuwe modezaak NR4 gestart, damesmode voor een maatje meer. De modezaak is gevestigd in het vroegere Jet zonnebankcenter.  

BREAKING

Alles voor de feestdagen vind je bij Carrefour Market

SINT-KRUIS - Alles voor de feestdagen vind je in de nieuwe Carrefour Market aan de Maalsesteenweg in Sint-Kruis. 

BREAKING

Komend weekend Winterbraderie in Torhout

TORHOUT - Komend weekend wordt in Torhout de winterbraderie gehouden. Zowel op zaterdag als op zondag zetten de handelaars de deuren open van hun winkels (op zondag open van 14 tot 18 uur).   

BREAKING

Druilerig herfstweer lokt veel volk naar K in Kortrijk

KORTRIJK - Door de regen zoeken heel wat mensen naar een indoor activiteit. In Kortrijk kan je ook bij slecht weer shoppen waar je heel wat winkels vindt onder één dak.  

BREAKING

Alles aan min 50% bij Flower Design Pascal

SINT-KRUIS - Bij Flower Design Pascal in de Fortuinstraat in Sint-Kruis houden ze een totale uitverkçoop. Alles  gaat de deur uit aan min 50%.   

BREAKING

Tachtig winkels onder één dak

KORTIRJK - In Kortrijk wordt deze namiddag veel volk verwacht in het overdekte winkelcentrum  K in Kortrijk. Er zijn tachtig winkels te vinden onder één dak. 

BREAKING

Ook na de verkiezingen gaat Nella door met haar pareltjes

BRUGGE - Nella Van Besien - Cioce is er in geslaagd om aan te tonen dat Brugge heel wat kwalitatieve winkels telt. Ze heeft haar eerste zestien pareltjes ingekaderd en op haar Facebookpagina geplaatst.  

BREAKING

Het zeventiende pareltje van Nella: Textiel Scharlaeken

BRUGGE - Bruggelinge Nella Van Besien - Cioce is intussen al weken bezig met het zoeken naar pareltjes van winkels in de binnenstad. Ze krijgt nog dagelijks tips binnen van zaken die topkwaliteit verkopen.  

BREAKING

Komend weekend Tuindagen van Beervelde

BEERVELDE - In het kasteelpark van Beervelde worden komend weekend de Tuindagen gehouden. Er zijn 230 exposanten met planten, buitendecoratie, delicatessen,...waarvoor er 20.000 bezoekers verwacht worden in drie dagen tijd. 

Bekijk volgende pagina