Lifestyle

BREAKING

Zomerbraderie in Kortrijk vandaag gestart

KORTIRIJK - In Kortrijk is de zomerbraderie van start gegaan. Er zijn koopjes bij alle handelaars in de winkelstraten met verkoop op straat en terrassen van de horecazaken.  

Alle artikels

BREAKING

Cosy In & Out Puurs houdt uitverkoop

PUURS - Nog tot en met 14 augustus houdt Cosy In & Out een uitverkoop in hun zaak aan de Mechelsebaan in Puurs.   

BREAKING

Nieuwe website voor Gebroeders Degroote over aanleg zwembaden

BRUGGE - De Gebroeders Degroote uit Brugge zijn reeds  jaren specialisten in de aanleg van zwembaden. Ze bouwen nieuwe zwembaden maar kunnen ook zwembaden renoveren. 

BREAKING

Deleye heeft unieke samenwerking met Imke Courtois en Karl Vannieuwkerke

SINT-KRUIS - De kledingszaak Deleye heeft voor het WK voebal en voor de VRT Sportzomer een unleke samenwerking met Imke Courtois en Karl Vannieuwkerke. 

BREAKING

Nieuwe wintercollectie 2018 al in de rekken bij Caprice Sint-Kruis

SINT-KRUIS -  In de gekende modezaak Caprice in het winkelcentrum aan de Moerkerkesteenweg in Sint-Kruis ligt de wintercollectie 2018 reeds in de rekken van de damesafdeling. Je kan er al meteen de kleuren van de wintermode komen ontdekken.    

BREAKING

Textiel Destrooper pakt nu zondag uit met een outletverkoop van schooluniformen

ASSEBROEK - Textiel Destrooper pakt nu zondag uit met een outletverkoop van schooluniformen naar aanleidiing van de garageverkoop die door de Buurtwerking Het Schuurke georaniseerd wordt in de buurt van Hoeve Hangerijn en de Vossensteert. 

BREAKING

Steeds meer vraag naar zwembaden in de tuin

BRUGGE -Door de opwarming van de aarde wordt het bij ons steeds warmer. Het is dan ook de moeite om in uw eigen tuin een zwembad te bouwen want je kan er steeds meer gebruik van maken.   

BREAKING

Nu ook verse kruiden te koop bij Flower Design Pascal

SINT-KRUIS - Een aantal maanden terug ruilde Pascal zijn bakkerij om te starten met zijn Flower Design winkel in de Fortuinstraat in Sint-Kruis.  

BREAKING

Morgen start 25e editie Hof en Huis in Torhout

TORHOUT - In het kasteeldomein d' Aertrycke in Torhout start morgen de 25e editie van Hof en Huis. Organisator Geert Simoen mocht 140 exposanten verwelkomen waaronder de foodtruck Würst van de gekende tv kok Jeroen Meus.   

BREAKING

Lente, het ideale seizoen voor het opfrissen van de woning

OOSTKAMP - Steven en Andy van Studio09 uit Oostkamp merken dat heel wat mensen tijdens de lentemaanden hun interieur willen aanpakken maar ook de buitengevels willen laten herschilderen zodat alles tegen de zomer klaar is.  

Bekijk volgende pagina