Lifestyle

BREAKING

Zomermode 2019 met heel wat kleur

SINT-KRUIS - De komende zomer zal de mode voor de dames bijzonder kleurvol zijn. Er zijn heel wat felle kleuren waaronder het roze. 

Alle artikels

BREAKING

Lentetemperaturen lokt shoppers naar de winkel

SINT-KRUIS - Het mooie lente weer met aangename temperaturen lokt de dames naar de modezaken om de nieuwste lente-en zomermode te ontdekken.

BREAKING

Verleidelijk rood voor Valentijn

SINT-KRUIS - Bij Lingerie Ultime in het winkelcentrum aan de Moerkerkesteenweg in Sint-Kruis gingen er al heel wat rode setjes over de toonbank. 

BREAKING

Al het juiste setje gevonden voor Valentijn ?

SINT-KRUIS - Bij Lingerie Ultime in het winkelcentrum aan de Moerkerkesteenweg in Sint-Kruis is het reeds drukker met Valentijn in aantocht. Heel wat dames kopen dan net een nieuw setje.

BREAKING

Dames kiezen rood of zwart voor Valentijn

BELGIE - Heel wat dames kopen nog steeds een nieuw lingeriesetje naar aanleiding van Valentijn. Het mag iets verleidelijks zijn voor deze speciale dag. In de lingeriezaken merken ze meer vraag naar rood en zwart. 

BREAKING

Gare de Robe bestaat acht jaar

BRUGGE - De modezaak Gare de Robe aan de Leopold II laan in Brugge bestaat acht jaar en dat willen ze samen met hun klanten vieren. 

BREAKING

Nu ook hoeden te huur bij Charlepeau in Diksmuide

DIKSMUIDE - De winkel Charlepeau op de Grote Markt in Diksmuide is een begrip voor dames die op zoek naar een mooie hoed. Nu zal Charlotte Catrysse starten met het verhuren van de hoeden.

BREAKING

Eerste badmode in de winkelrekken bij Lingerie Ultime

SINT-KRUIS - Het is nog  volop winter maar heel wat mensen maken reeds plannen voor een reis naar de zon in de lente of de zomer. Ze kijken al uit naar de nieuwe badmode. 

BREAKING

Soldenweekend in Wijnegem Shopping Center

WIJNEGEM - In het Wijnegem Shopping Center verwachten ze een druk koopjesweekend  met solden in de 250 verschillende winkels. Morgen zondag zijn de winkels de ganse dag open van 10 tot 18 uur. 

BREAKING

Lingerie Ultime vandaag open van 11 tot 16.30 uur

SINT-KRUIS -Lingerie Ultime in het winkelcentrum aan de Moerkerkesteenweg in Sint-Kruis is vandaag speciaal open van 11 tot 16.30 uur. Heel wat dames zoeken nog vaak naar feestelijke kousen voor vanavond of voor de aangepaste lingerie bij de feestkledij. 

Bekijk volgende pagina