Lifestyle

BREAKING

Ook Prima Donna Twist pakt uit met bloemenprints

SCHELLEBELLE - De lingeriegroep Van De Velde pakt in hun collectie Pirma Donna Twist uit met bloemenprints die terug te vinden zijn in heel wat lingeriecollecties de komende herfst en winter.    

Alle artikels

BREAKING

Designer Outlet Roermond nu vrijdag open tot 23 uur

ROERMOND (NEDERLAND)  - De Designer Outlet in het Nederlands Limburgse Roermond pakt nu vrijdag 25 augustus uit met een Late Night Shopping. 

BREAKING

Jotti Verbruggen verkozen tot Miss Elegantie 2017 in De Panne

DE PANNE - In De Panne is Jotti Verbruggen uit Oud Turnhout verkozen tot Miss Elegantie 2017. De organisatie werd in 2014 nieuw leven ingeblazen dankzij de samenwerking met het Comité van Miss België. 

BREAKING

Prima Donna pakt uit met bloemenprints en stoere army look

SCHELLEBELLE - De lingeriefabrikant Van de Velde uit Schellebelle heeft voor de wintercollectie van Prima Donna ook gekozen voor bloemenprints. Ook in de herfst- en wintercollectie van Marie-Jo kwamen die bloemen aan bod.  

BREAKING

Win nu een waardebon van 50 euro bij Only For Men

VLAANDEREN - Modetrends zijn grillig, ze komen en gaan vaak weer net zo snel. Gelukkig blijft stijl altijd modieus. Mannenmodewinkel Only for Men heeft dit goed begrepen en opende de afgelopen jaren niet alleen een winkel net over de grens, in het NederlandseReusel vlakbij Turnhout, maar ook de Belgische webshop voor de modebewuste mannen van Vlaanderen.

BREAKING

Nu vrijdag Nacht van het Zoute in Knokke

KNOKKE - Nu vrijdag worden op de Nacht van het Zoute terug vele duizenden bezoekers verwacht. De boetieks en juweliers aan de Kustlaan en Zeedijk Zoute stellen er hun nieuwe collecties voor. 

BREAKING

Marie Jo deze herfst en winter met iconische bloementhema

SCHELLEBELLE - Het is nog vol op zomer maar bij de lingeriefabrikant Van de Velde uit Schellebelle zijn ze reeds klaar voor de herfst en de winter.    

BREAKING

Pop up drogisterij opent nu zaterdag de deuren in Knokke

KNOKKE - Op de Zeedijk Albertstrand in Knokke opent nu zaterdag een pop-up drogisterij Sens Unique de deuren. De zaak blijft tijdens de zomervakantie open.  

BREAKING

Uitverkoop verlengd bij Meubelen Cocquyt in Sint-Kruis

SINT-KRUIS - Bij Meubelen Cocquyt in de Prins Leopoldstraat in Sint-Kruis is de uitverkoop verlengd tot en met zaterdag 10 juni.    

BREAKING

Decoratie Award voor Matthijs & Co

APPELTERRE/WAREGEM - Het vakblad Decoratie heeft in Waregem hun decoratie award uitgereikt. In de categorie schilder- en decoratiewerken ging de prijs naar het bedrijf Mattijs en Co uit Appelterre. 

Bekijk volgende pagina