Lifestyle

BREAKING

Een prachtige ketting van sodaliet bij Living Stone Stone Shop

BRUGGE - De voorbije weken kon u reeds heel wat lezen over het ruime aanbod van de Living Stone Stone Shop. Na 40 jaar hebben ze een bijzonder groot aanbod. Je vindt er ook leuke kettingen van sodaliet.  

Alle artikels

BREAKING

Proxy Delhaize Vlezenbeek in een nieuw kleedje

SINT-PIETERS-LEEUW - De Proxy Delhaize Vlezenbeek in Sint-Pieters Leeuw zit in een nieuw kleedje. De winkel werd tevens uitgebreid. 

BREAKING

Lees het verhaal van kapster Michèle Claeys deze week in het Brugsch Handelsblad

ASSEBROEK - Onder de titel 'Ik wil meer dan een doorsnee kapster zijn' kan je deze week in het Brugsch Handelsblad het artikel lezen over Michèle Claeys die haar kapsalon heeft in de Van Steenestraat in Assebroek.  

BREAKING

Nieuwe hondenboetiek van start in Sint-Kruis

SINT-KRUIS - De Brugse deelgemeente Sint-Kruis is terug een speciaalzaak rijker, namelijk de Jimmy Chew Dog Boutique. De zaak wordt gerund door Lindsey De Bolster en is te vinden aan de Boogschutterslaan.    

BREAKING

Op zoek naar een mooie ketting voor de komende feestdagen

BRUGGE  - In heel wat winkels ligt er al kerstgerief, de restaurants maken reeds reclame voor eindejaar en dat betekent dat de feesten naderen, dagen waarbij de dames er graag feestelijk bij lopen.     

BREAKING

Gratis naar de Gentleman's Fair in Waregem ?

WAREGEM - We hadden beloofd dat wij voor onze tweede verjaardag onze lezers zouden verwennen. Vandaag kan je deelnemen aan wedstriijden voor gratis tickets voor Halloween in Bellewaerde, voor speldozen van De Mol maar nu ook voor gratis tickets voor de Genteleman's Fair. 

BREAKING

Voor de liefhebbers van geuren en kleuren

BRUGGE - In de romantische stad Brugge moet je zeker eens binnen lopen in de zaak In Fine, dit aan de Hoogstraat. Het is een zaak voor de lliefhebbers van geuren en kleuren. 

BREAKING

Vandaag herfstshoppingzondag in Leuven

LEUVEN - In Leuven wordt vandaag een heuse herfstshoppingdag gehouden. Alle winkels zijn vandaag speciaal open waarbjj de klant kan kennis maken met de mooiste herfst- en wintercollecties.  

BREAKING

Morgen superkoopzondag in Kortrijk

KORTRIJK - In Kortrijk wordt morgen zondag een superkoopzondag gehouden, dit zowel in de winkelstraten in het centrum als in het overdekte shoppingparadijs K in Kortrijk. 

BREAKING

Een prachtige ketting van bergkristal bij Living Stone Stone Shop

BRUGGE - De voorbije weken kon u reeds kennismaken met het ruime aanbod van de winkel Living Stone Stone Shop in de Langestraat in Brugge. 

Bekijk volgende pagina