Lifestyle

BREAKING

20% korting op alle mineralen en juwelen bij Living Stone Stone Shop

BRUGGE - De handelaars in Brugge verwachten komend weekend een topweekend. Het is het voorlaatste weekend voor de feesten, dus velen zullen nog zoeken naar het geschikte geschenk.  

Alle artikels

BREAKING

Na rustige dagen verwachten de handelaars met de dooi terug meer volk

BRUGGE - Bi heel wat handelaars was de winterprik van de voorbije dagen geen meevaller. Nu de dooi ingetreden is wordt er in alle winkels terug meer volk verwacht. 

BREAKING

Voor lekkere warme nachten

BRUGGE - In de Langestraat in Brugge houdt Lingerie Anaïs uitverkoop. Na 28 jaar stopt ze haar lingeriezaak. Je kan nu feestelijke lingerie voor de eindejaarsfeesten of lekker warme pyama's kopen met een korting. 

BREAKING

Workshops bij Flower Design by Pascal

SINT-KRUIS - Flower Design by Pascal in de Fortuinstraat pakt de komende dagen terug uit met workshops waarbij je een bloemstuk kan maken voor de eindejaarsfeesten.   

BREAKING

Shoppingzondagen in het winkelcentrum B-Park in Brugge

BRUGGE -Het winkelcentrum B-Park pakt op de zondagen 17, 24 en 31 december uit met hun shoppingzondagen. De elf zaken zijn dan allemaal open.   

BREAKING

Esthetiek An-Sofie pakt uit met tweede editie van de Health Night

SNELLEGEM/BRUGGE - Esthetiek An-Sofie uit Snellegem pakt na de succesvolle eerste editie van de Health Night uit met de tweede editie op donderdag 8 februari 2018, dit in het restaurant B-In.   

BREAKING

Paspop kerstboom is de nieuwste rage

VLAANDEREN/BRUGGE - Steeds meer wordt gezocht naar alternatieven voor de grote kerstboom in huis of in de handelszaak die tijdens de eindejaarsperiode moet zorgen voor de nodige sfeer. De nieuwste rage is de paspop kerstboom.  

BREAKING

Nog tot en morgen zaterdag stralende opendeurdagen in Living Stone Stone Shop

BRUGGE - In de Living Stone Stone Shop in de Langestraat wordt nog tot en met morgen zaterdag uitgepakt met de stralende opendeurweek waarbij een styliste te gast is.    

BREAKING

Samen een bloemstuk maken voor de eindejaarsfeesten

SINT-KRUIS - De voormalige bakker Pascal Van Heerswynghels is in zijn vroegere zaak in de Fortuinstraat nu gestart met een bloemen- en plantenzaak. Er staan heel wat mooie stukken om uw feesttafel te decoreren.  

BREAKING

Deze week de stralende opendeurweek bij Living Stone Stone Shop in Brugge

BRUGGE - Nog tot en met zaterdag 9 december loopt een opendeurweek bij Living Stone Stone Shop. Het gaat om de stralende opendeurweek waarbij beroep gedaan wordt op een styliste. 

Bekijk volgende pagina