Lifestyle

BREAKING

Eerste editie van Health Night was voltreffer

BRUGGE - Alle kaarten gingen vlot de deur uit voor de Health Night in het Oud Sint-Jan. Er was heel wat interesse voor de thema avond rond gezonde voeding, pilates, minerale make-up, LPG massage en de voorstelling van heel wat gezonde producten.  

Alle artikels

BREAKING

Health Night in B-In is grandioos succes

BRUGGE - In restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan wordt vanavond de Health Night gehouden. De zaak liep vol met dames die meer wilden weten rond lichaamsverzorging, verzorgingsproducten en gezonde voeding.   

BREAKING

Morgen opening van vijfde Orange Smart Center in ons land

WIJNEGEM - In het Wijnegem Shopping Center wordt morgen woensdag de vijfde Orange Smart Store officieel geopend.  

BREAKING

Ladies Night op zaterdag 22 april in Brugge

BRUGGE - In heel wat agenda's van dames staat de datum van zaterdag 22 april genoteerd. Dan wordt immers de derde editie gehouden van de Ladies Night in de Renault garage Clicteur aan de Sint-Pieterskaai in Brugge. 

BREAKING

Mondieux Madame opent vandaag nieuwe winkel in Oostende

BEERNEM/OOSTENDE - Na Beernem openen Lien en Leen Willaert vandaag hun tweede vestiging van Mondieux Madame aan de Alfons Pieterslaan in Oostende.  

BREAKING

Detailhandelaars Puurs pakken uit met P-pas

PUURS - In het veranderend winkellandschap willen de detailhandelaars van Puurs klanten aantrekken naar hun zaken. 

BREAKING

Autruche Brugge pakt uit met eindeseizoensverkoop

BRUGGE - Het bedrijf Autruche langs de Pathoekeweg in Brugge pakt op vrijdag 17 maart van 12 tot 19 uur en op zaterdag 18 maart van 10 tot 18 uur uit met een eindeseizoensverkoop. 

BREAKING

Health Night op donderdag 16 maart in Brugge

BRUGGE - In de B-In op de site Oud Sint-Jan in Brugge wordt op donderdagavond 16 maart een Health Night gehouden. Het gaat om een organisatie van Estethiek An-Sofie en Dokter Barbara Craggs.    

BREAKING

Laatste drie weken uitverkoop bij Frederik Van Pamel

BRUGGE - De laatste drie weken uitverkoop gaan in bij Frederik Van Pamel op de Eiermarkt. Daarbij worden nu kortingen geboden tot min dertig procent. 

BREAKING

Lentekleurtjes trekken aan bij dit druilerig weer

BLANKENBERGE - Ook de komende week wordt nog een ganse week druilerig weer voorspeld. Al heel wat dames zijn op zoek naar de juiste outfit voor de lente.  

Bekijk volgende pagina