Lifestyle

Alle artikels

BREAKING

Naar de laatste soldendag in Ring Shopping Kuurne

KUURNE - Met het minder goede weer belooft het deze namiddag gezellig druk te worden in het Ring Shopping Center. Er is immers de laatste dag van de zomersolden met flinke kortingen.   

BREAKING

Nu zondag optreden van Ibe in Maasmechelen Village

MAASMECHELEN - Het outlet center Maasmechelen Village is nu zondag open van 10 tot 20 uur. Op de Nationale Feestdag kan u toch gaan shoppen en krijgt u nog mooie kortingen in de winkels. 

BREAKING

Tinten rood bij Lingerie Ultime

SINT-KRUIS - Bij Lingerie Ultime aan de Moerkerkesteenweg in Sint-Kruis zijn de solden vlot gestart. Elke pakt uit met flinke kortingen op de zomercollectie.  

BREAKING

Morgen maandag start van de zomersolden

VLAANDEREN - Morgen maandag starten de zomersolden. De handelaars verwachten een drukke start van de solden. Bij Zeb hebben ze alvast een bevraging gedaan naar de grootste ergernissen tijdens de solden. 

BREAKING

Zeb personeel mocht met de hond naar het werk

MERCHTEM - Sinds 1999 wordt de Take Your Dog to Work dag gehouden waarbij heel wat werkgevers het personeel de mogelijkheid laten om de hond mee te nemen naar het werk.

BREAKING

Kiabi promoteam op zaterdagmarkt in Brugge

BRUGGE - Op de wekelijkse zaterdagmarkt op het Zand in Brugge was het Kiabi promoteam te vinden. 

BREAKING

Nog tot en met zondag zomerbraderie in Sint-Kruis

SINT-KRUIS - In Sint-Kruis pakt Unizo uit met hun zomerbraderie. Bij de handelaars krijg je morgen en zondag mooie kortingen. Zondagnamiddag is er verkoop op straat in het verkeersvrije gedeelte van de Moerkerkesteenweg.  

BREAKING

Nieuwe beddenspecialist gestart in Sint-Kruis

SINT-KRUIS - Op de site van Dumpi Mart aan de Maalsesteenweg in Sint-Kruis is een nieuwe winkel gestart. Het gaat om de winkel Beter Bed. De keten is de grootste beddenspecialist van Europa. 

BREAKING

Nu donderdag Fashion Event van Hippie Twin in Brugge

SINT-MICHIELS - Hippie Twins pakt nu donderdag 16 mei uit met hun Fashion Event in de Loods  222 aan de Koningin Astrdilaan in Sint-Michiels. Er is verkoop en presentatie van de nieuwste collecties van Hippie Twins, Sand & Wolf en van Brughe.   

Bekijk volgende pagina