Sport

BREAKING

Brugse Ring nu zondag afgesloten tussen Kruispoort en Dampoort

BRUGGE - Nu zondag is er de derde editie van de elfstedenronde voor renners. De start en finish zijn gepland in Brugge. 

Alle artikels

BREAKING

Vandaag duatlon en triathlon in Kortrijk

KORTRIJK - Vandaag is er in het centrum van Kortrijk duatlon en triathlon. De duatlon is deze voormiddag al gestart terwijl de start van de triathlon om 14 uur start. 

BREAKING

Baloise Belgium Tour vertrekt vandaag vanuit Heist

HEIST - De tweede etappe van de Baloise Belgium Tour vertrekt vandaag vanuit Heist. De renners worden om 10 uur voorgesteld waarna om 11 uur de start gegeven wordt voor een rit naar Zottegem.  

BREAKING

Morgen eerste rit van Baloise Belgium Tour

KNOKKE-HEIST - Morgen wordt de eerste rit gereden van de Baloise Belgium Tour. De renners moeten morgen van Sint-Niklaas naar Knokke. De renners rijden via Maldegem de provincie West-Vlaanderen binnen. 

BREAKING

Baloise Belgium Tour komt woensdag en donderdag naar Knokke en Heist

KNOKKE-HEIST - De Balose Belgium Tour gaat morgen dinsdag van start in Sint-Niklaas. Het is reeds de 89e editie. Nu woensdag rijden de renners van Sint-Niklaas naar Knokke. 

BREAKING

Brugse Metten zijn terug bij Club Brugge

SINT-ANDRIES - In het Jan Breydelstadion in Sint-Andries worden dit jaar terug de Brugse Metten gehouden. Daarin neemt Club Brugge het telkens op tegen een buitenlandse ploeg. 

BREAKING

Gouden medaille voor Christoph Swaenepoel uit Staden

BEVEREN/SINT-NIKLAAS - In Beveren en Sint-Niklaas werd de 37e editie gehouden van de Special Olympics Nationale Spelen. Meer dan 3.400 atleten namen deel.

BREAKING

Tour de France doet dit jaar heel wat topsteden aan

BRUSSEL - De Tour de France start dit jaar in ons land meer bepaald in Brussel met de eerste dag een rit richting Geraardsbergen en de tweede dag de tijdrit in Brussel. 

BREAKING

Sint-Andries in de kijker: dit weekend 4 jaar Lago zwembad in Sint-Andries

SINT-ANDRIES - Het zwembad Lago Brugge Olympia is vier jaar jong. De toenmalige groep S&R opende het zwembad in Sint-Andries naast het Jan Breydelstadion op 30 mei 2015.  

BREAKING

Niels Van Zandweghe uit Brugge gaat voor Europese titel in Luzern

BRUGGE - De Zwitserse stad Luzern is meer dan een bezoek waard. Rond het Vierwoudstedenmeer waarvan het water in de Reuss terecht komt is het bijzonder gezellig vertoeven. Het is een mooie en aangename stad met centraal de Kapelbrug, een volledig houten constructie. 

Bekijk volgende pagina