Sport

BREAKING

Avanti Brugge speelt op zondag 5 november voor de beker

BRUGGE - De Brugse basketbalclub Avanti Brugge speelt op zondag 5 november om 17 uur in Sport Vlaanderen aan de Nijverheidsstraat in Assebroek voor de 1/16e finale van de Beker van West-Vlaanderen.  

Alle artikels

BREAKING

Tour de France 2018 vandaag voorgesteld in Parijs

FRANKRIJK - In de Franse hoofdstad Parijs werd vandaag de Tour de France 2018 voorgesteld. De wielerwedstrijd start een week later dan gewoonlijk, dit pas op 7 juli.    

BREAKING

Cercle Brugge trekt Franky Vercauteren aan als nieuwe trainer

BRUGGE - Cercle Brugge maakte vandaag bekend dat ze de overeenkomst met José Riga verbroken hadden omwille van de tegenvallende resultaten van de laatste weken. Het bestuur wil dolgraag met groenzwart promoveren en terug in de Jupiler League spelen. 

BREAKING

Cercle Brugge neemt afscheid van hun coach José Riga

BRUGGE - De Gedelegeerd Bestuurder van Cercle Brugge wil hoger op klimmen met Cercle Brugge en heeft dan ook afscheid genomen van coach José Riga, dit na de tegenvallende resultaten. 

BREAKING

Sterrenchef loopt Great Bruges Marathon

BRUGGE - In Brugge hebben vandaag vele duizenden sportievelingen deelgenomen aan de Great Bruges Marathon. De organisatoren mochten voor deze editie zesduizend sportievelingen verwelkomen. Er waren maar liefst veertig nationaliteiten die er voor gekozen hadden om van Brugge naar Zeebrugge te lopen en door het prachtige Lissewege te lopen.  

BREAKING

Avanti wint thuiswedstrijd tegen Oudenburg met 118-42 cijfers

BRUGGE - De Brugse basketbalclub Avanti Brugge moest vandaag hun thuiswedstrijd spelen tegen Oudenburg. Uitzonderlijk moest die wedstrijd gespeeld worden in de Koude Keuken in Sint-Andries en niet in hun normale thuisbasis Sport Vlaanderen in Assebroek. 

BREAKING

Deelnemers Great Bruges Marathon worden culinair verwend

BRUGGE - Vandaag wordt de eerste editie gehouden van de Great Bruges Marathon met start vanaf 9 uur aan de Dyver in Brugge. De verbinding van Brugge met de zee wordt onderstreept want de deelnemers lopen richting Zeebrugge.    

BREAKING

Sportdag voor personen met een beperking in Lauwe

LAUWE - De gekende sportclub Vaste Vuist Lauwe organiseerde vandaag voor de vierde maal de G Holderdebolder sportdag met dans, gym en omnibal.  

BREAKING

Snel inschrijven voor de kerstloop is de boodschap

BRUGGE - Op vrijdagavond 8 december wordt de zevende editie gehouden van de jaarlijkse kerstloop door Brugge. De start en aankomst worden gegeven op de Markt waar de kerstmarkt en ijspiste te vinden zijn. De lopers zullen starten om 20 uur.  

BREAKING

Cercle Brugge speelde 1-1 gelijk tegen Roeselare

BRUGGE - Cercle Brugge moest vandaag om 17 uur in het Jan Breydelstadion een wedstrijd spelen tegen Roeselare. Groenzwart bleef steken op 1-1 cijfers. 

Bekijk volgende pagina