Sport

BREAKING

Drie doelpunten in tien minuten tijd

WESTERLO/BRUGGE - In de voetbalwedstrijd Westerlo tegen Cercle Brugge werden in tien minuten tijd al drie doelpunten gescoord. 

Alle artikels

BREAKING

Vijfde editie Christmas Fun Run in De Haan op 23 december

DE HAAN - Op zaterdag 23 december wordt in De Haan de vijfde editie van de Christmas Fun Run gehouden. Het gaat om een organisatie van de sportdienst in samenwerking met de sportraad, het gemeentebestuur en lokale handelaars.   

BREAKING

Club Brugge supporters beklagen zich de verplaatsing niet

BRUGGE - Vele Club supporters zagen er tegen op om door de sneeuw riching Jan Breydelstadion te rijden maar zij die er in het stadion zijn hebben het zich niet beklaagd want momenteel staat Club 3-0 voor tegen Lokeren. 

BREAKING

Avanti Brugge is herfstkampioen in hun reeks

BRUGGE - De Brugse basketbalclub Avanti Brugge is herfstkakampioen geworden in hun reeks. Ze hebben vandaag hun wedstrijd gewonnen met 115-55 cijfers tegen Wibac Sint-Eloois Winkel.     

BREAKING

Ook OCMW Brugge op de Brugse Kerstloop

BRUGGE - In de Brugse binnenstad kwamen vanavond heel wat teams aan de start van de kerstloop waarvan de opbrengst telkens geschonken wordt aan het goede doel. Organisator Ivan Degrieck mocht terug heel wat lopers aan de start verwelkomen.   

BREAKING

Cercle keert terug naar Brugge met de drie punten

ROESELARE/ BRUGGE - Cercle Brugge moest dringend punten pakken en dat had speler Dylan De Belder begrepen. Hij liet vanavond zien hoe het moet.  

BREAKING

Kerstloop in Brugse binnenstad zorgt voor heel wat sfeer

BRUGGE - In de Brugse binnenstad is er vanavond heel wat sfeer te beleven met de kerstloop waarvoor vele honderden sportievelingen aan de start kwamen. Er kon zoals de voorgaande jaren terug gekozen worden voor twee verschillende afstanden. 

BREAKING

Kerstduik van de Brugse Ijsberen moet verhuizen van Rozenhoedkaai naar Carmersbrug

BRUGGE - Sinds 1973 organiseren de Brugse Ijsberen hun jaarlijkse kerstduik in Brugge. Deze editie kan hiet meer plaats vinden aan de Rozenhoedkaai na een dispuut tussen de Ijsberen en de bootjesuitbater. 

BREAKING

Avanti Brugge wint topper tegen De Bevers Oedelem

BRUGGE - De Brugse basketbalclub Avanti Brugge staat momenteel alleen op kop in het klassement dit nadat deze namiddag de topper gewornen hebben tegen de Bevers Oedelem die een volle zaal lokte met supporters. 

BREAKING

Vandaag Bike for Life in de kantine van de sporthal in Moerkerke

MOERKERKE - In de kantine van de sporthal in Moerkerke wordt vandaag Bike for Life gehouden waarbij 130 wielertoeristen koersen op rollen en dit ten voordele van het goede doel.  

Bekijk volgende pagina