Sport

BREAKING

Avanti Brugge kan verder bekeren

ZWEVEGEM/DEERLIJK/BRUGGE - Op het terrein van Basketbalclub Zwevegem-Deerlijk werd vandaag gespeeld voor de beker. Ze kregen Avanti Brugge op bezoek. 

Alle artikels

BREAKING

Komt u op zondag 24 februari ook verkleed als supporter naar Avanti Brugge ?

ASSEBROEK - In Sport Vlaanderen moet de Brugse basketbalploeg Avanti Brugge op zondag 24 februari een belangrijke wedstrijd spelen tegen Gistel die tweeede staat in het klassement. De kampioenstitel voor Avanti zal afhangen van het resultaat. 

BREAKING

Cercle Brugge moet verder zonder Vadim

BRUGGE - Het bestuur van Cercle Brugge heeft vandaag kunnen vernemen dat Vadim Vasilyev stopt als afgevaardigd bestuurder. Ook bij AS Monaco verdwijnt Vadim. 

BREAKING

Avanti Brugge wint wedstrijd tegen Kortrijk

BRUGGE - De Brugse basketbalclub Avanti Brugge moest het deze voormiddag opnemen tegen Kortrijk die tweede staat in het klassement. Het zou een spannende wedstrijd worden en heel wat supporters waren naar Sport Vlaanderen afgezakt.

BREAKING

De 3 sport trends in Belgiƫ om fit te blijven deze winter

BELGIE - De winter is vaak lang, koud en nat. Aangezien sporten als hardlopen en fietsen in de winter niet erg aantrekkelijk zijn, is het verleidelijk om de donkere dagen voor je televisie of achter je laptop te spenderen met thee en chocolade. Met deze nieuwe indoor sport trends wordt sporten in de winter echter een stuk leuker. Probeer een van de sporten uit en ga fitter dan ooit de lente in.

BREAKING

Cercle Brugge heeft nieuwe hoofdsponsor

BRUGGE - Cercle Brugge heeft een nieuwe hoofdsponsor. Die werd vandaag kort voor de middag voorgesteld in het Jan Breydelstadion.

BREAKING

Avanti Brugge wint uit wedstrijd op RHK Oostende

BRUGGE/OOSTENDE - De Brugse basketbalclub Avanti Brugge moest vandaag op verplaatsing naar RHK Oostende. Het beloofde geen gemakkelijke wedstrijd te worden.

BREAKING

Andere reisroutes voor bussen van Connexion en De Lijn nu woensdag in Maldegem

MALDEGEM - In Maldegem verwachten ze nu woensdag 6 februari heel wat volk voor de Brico Cross die gehouden wordt in het Sint-Annapark. 

BREAKING

Wie wint deze namiddag de West-Vlaamse derby ?

OOSTENDE - De Versluys Arena zal deze namiddag vol lopen met supporters voor de wedstrijd van KV Oostende tegen Club Brugge. Heel wat Club supporters maken de verplaatsing mee gezien de kleine afstand naar Oostende.

BREAKING

Avanti Brugge deze namiddag voor Cup Game in Oostkamp

BRUGGE/OOSTKAMP - De Brugse basketbalclub Avanti Brugge verwacht deze namiddag heel wat supporters in de Valkaart in Oostkamp. 

Bekijk volgende pagina