Sport

BREAKING

Gouden Beren voor sport uitgereikt in Beernem

BEERNEM - In het Ontmoetingscentrum De Kleine Beer in Beernem werden vrijdagavond de Gouden Beren voor sport uitgereikt.  

Alle artikels

BREAKING

Morgen stratenloop in Dendermonde

DENDERMONDE - In Dendermonde wordt morgen zondag 18 maart een heuse stratenloop gehouden. U kan morgen dan ook best het centrum van Dendermonde vermijden.   

BREAKING

Avanti wint bekerwedstrijd op Wevelgem

WEVELGEM/BRUGGE - In zaal de Schelpe in Wevelgem werd vanavond gespeeld voor de kwartfinale van de Beker van West-Vlaanderen. Avanti Brugge moest op verplaatsing naar Wevelgem en heeft een bus ingelegd voor hun supporters.   

BREAKING

Acht collega's van AZ Sint-Jan gaan duizend kilometer fietsen voor Kom op tegen Kanker

BRUGGE - Acht personeelsleden van het AZ Sint-Jan, actief op verschillende diensten, zullen tijdens het Hemelvaartweekend deelnemen aan de duizend kilometer tegen kanker.   

BREAKING

Gekende Bruggeling Ghislain Carpels overleden

BRUGGE - De voorbije nacht is de gekende Bruggeling Ghislain Carpels overleden. Hij was jarenlang beroepshalve bij de politie Brugge waar hij enkele jaren actief was op de dispatching in de Hauwerstraat.  

BREAKING

Avanti Brugge won zondag met 107-68 cijfers

ASSEBROEK -- In Sport Vlaanderen werd zondagvoormiddag de basketbalwedstrijd van Avanti Brugge tegen Middelkerke gespeeld. De Brugse basketbalploeg won die wedstrij met 107-68 cijfers.  

BREAKING

Brugse Burgerbeweging wil Cercle Brugge feliciteren

BRUGGE - Cercle Brugge werd zaterdagavond kampioen en mogen terug naar eerste klasse. Ze hebben hun partij met 3-1 cijfers gewonnen. 

BREAKING

Ook Avanti Dames nog in de titelrace

BRUGGE/KORTRIJK - Ook de dames van Avanti Brugge doen het dit seizoen bijzonder goed. Ze doen mee voor de titelrace. 

BREAKING

Volgend weekend wielerweekend in Damme

DAMME - In het Uilenspiegelstadje Damme worden volgend weekend heel wat wielersportliefhebbers vewacht. Er is twee dagen koers in het centrum van Damme. 

BREAKING

Basketbalclub Avanti Brugge wil ook kampioen worden

BRUGGE - Ook de spelers van de Brugse basketbalploeg Avanti Brugge willen dit jaar kampioen spelen in hun reeks. Morgen om 11 uur spelen ze thuis om 11 uur tegen Middelkerke.   

Bekijk volgende pagina