Sport

BREAKING

Op donderdag start Belgium Baloise Tour in Heist

HEIST - Nu donderdag worden reeds van in de vroege voormiddag heel wat wielersportliefhebbers verwacht in de Knokse deelgemeente waar de start voorzien is van de tweede rit met aankomst in Moorslede.   

Alle artikels

BREAKING

Heel wat nieuws bij Club Brugge

BRUGGE - Er was vandaag heel wat nieuws bij Club Brugge. Vanavond werd nu bekend gemaakt dat Michel Preud'homme niet langer trainer blijft van blauwzwart. 

BREAKING

Kenny Bilaey haalt brons in thuisbasis Aalter

AALTER - Aan de Europalaan in Aalter werd tijdens het voorbije weekend de UCI World Trial gehouden. In twee dagen tijd kwamen tienduizend toeschouwers langs.  

BREAKING

Straks in Brugge nog strijd om de eretitel

BRUGGE - In het Jan Breydelstadion in Brugge wordt deze namiddag nog een topwedstrijd gespeeld. Club Brugge krijgt AA Gent op bezoek. 

BREAKING

Squash Piramid en Squash Point zijn Belgisch kampioen geworden in team

VLAANDEREN - Op drie verschillende locaties werd het Belgisch Kampioenschap squash betwist. 

BREAKING

Bruggeling Kurt Deklerck is Belgisch kampioen geworden

BRUGGE/SINT-TRUIDEN- In het Limburgse Sint-Truiden werd deze namiddag gespeeld voor het Belgisch kampioenschap snooker gespeeld; 

BREAKING

De Jokers zijn kampioen winterseizoen bij Brugse Petanqueclub

ASSEBROEK - In de lokalen van de Brugse Petanqueclub aan de Opkensstraat in Assebroek werden de kampioenen gevierd van het winterseizoen. 

BREAKING

Dwars door Brugge start een uurtje vroeger dan gewoonlijk

BRUGGE - Nu zondag 14 mei wordt de 37e editie gehouden van de stadsloop Dwars door Brugge. Omwille van de voebaltopper Club-Anderlecht werd belist om de start met een uur te vervroegen.  

BREAKING

Avanti Brugge speelt nu vrijdag de halve finale van de Beker van West-Vlaanderen

BRUGGE/DE HAAN - In het sportcentrum Haneveld in De Haan wordt nu vrijdag 5 mei om 19 uur de halve finale gespeeld van de Beker van West-Vlaanderen basketbal. 

BREAKING

Avanti Brugge sluit competitie af zonder nederlaag

BRUGGE - De Brugse basketbalclub Avanti Brugge heeft vandaag hun laatste thuiswedstrijd gespeeld. Met een onvolledige ploeg hebben ze hun wedstrijd tegen Gistel Oostende Duva gewonnen met 99-53 cijfers. 

Bekijk volgende pagina