Sport

BREAKING

Dhoorestraat in Assebroek wordt even Rode Duivelsstraat

ASSEBROEK - De bewoners van de Dhoorestraat in Assebroek mochten vanavond uit de bol gaan na de 3-0 overwinning van de Rode Duivels tegen Panama.   

Alle artikels

BREAKING

Rode Duivels winnen eerste wedstrijd met 3-0 cijfers

ASSEBROEK - Op tal van plaatsen in ons land werden vanavond de Rode Duivels aangemoedigd. Heel wat mensen mochten vandaag van hun werkgever vroeger naar huis. Om 17 uur was er immers al de start van de wedstrijd tegen Panama. 

BREAKING

Morgen start nieuwe seizoen van Club Brugge

BRUGGE - Het nieuwe seizoen van Club Brugge gaat morgen van start. Om 10.30 uur is er op het Jan Breydelstadion de eerste traning met de drie nieuwkomers voor blauwzwart. Er wordt morgen dan ook heel wat volk verwacht.  

BREAKING

Deze namiddag WK voetbal en koers op groot scherm bij Roots

SINT-KRUIS - Deze namiddag kunnen de bewoners van Sint-Kruis zich niet veel verplaatsen met de wagen want tal van straten en wegen worden afgesloten. Velen zullen wellicht een wandeling maken naar Roots aan de Lodewijk van Malestraat in Sint-Kruis; 

BREAKING

ADMB (straks Liantis) blijft nog twee seizoenen sponsor van Cercle Brugge

BRUGGE - De groep ADMB heeft aangekondigd dat ze de komende twee seizoenen sponsor blijven van Cercle Brugge nu groenzwart naar eerste klasse terugkeert. Ze zullen meer tv aandacht krijgen.  

BREAKING

Daverlo Sportcafé in Assebroek is klaar voor WK voetbal

ASSEBROEK - Naar aanleiding van het WK voetbal hebben Manu en Liesbeth hun Sport- Lees- en Eetcafé Daverlo in Assebroek volledig aangekleed in de drie kleur voor de Rode Duivels. 

BREAKING

Rode Duivelfans worden maandagnamiddag vanaf 15 uur verwacht op Beursplein

BRUGGE - De fans van de Rode Duivels in de regio Brugge worden nu maandag op het Beursplein verwacht. Door de werken op het Zand moesten de organisatoren uitwijken naar het Beursplein waar er plaats is voor tienduizend supporters.   

BREAKING

Nu zondag Elfstedenronde voor beroepsrenners

BRUGGE - Nu zondag is er terug de ééndags wlelerwedstrijd Eflstedenronde met start op de Markt in Brugge. Daar worden de deelnemende ploegen voorgesteld.  

BREAKING

Wedstrijden Rode Duivels op groot scherm

BEERNEM/OEDELEM - Het gemeentebestuur van Beernem heeft een samenwerking met een aantal verenigingen om de wedstrijden van de Rode Duivels uit te zenden op groot scherm.    

BREAKING

Supporteren voor de Rode Duivels rond het zwembad

SINT-KRUIS - Vanavond om 20.45 uur spelen de Rode Duivels de laatste oefenwedstrijd tegen Costa Rica voor ze vertrekken naar het WK in Rusland. De wedstrijd kan vanavond gevolgd worden op groot scherm aan het zwembad van Roots in de Lodewijk van Malestraat in Sint-Kruis.    

Bekijk volgende pagina