Sport

BREAKING

Avanti Brugge is kampioen !

BRUGGE - De Brugse basketbalploeg Avanti Brugge is vanavond kampioen geworden. Heel wat Avanti supporters waren naar Iebac Ieper meegereisd met de bus of met de wagen gekomen.  

Alle artikels

BREAKING

Zeb pakt uit met limited collection VDB t-shirts

VLAANDEREN - In de Zeb winkels vind je nu de limited collection VDB t-shirts. Zeb werkt hiervoor samen met Cameron Vandenbroucke, de dochter van wijlen Frank.

BREAKING

Club Brugge wint met 4-0 tegen Standaard

BRUGGE - In het Jan Breydelstadion in Brugge hebben vanavond dertigduizend voetbalsupporters de voetbalwedstrijd tussen Club Brugge en Standaard gevolgd.

BREAKING

Basketbalclub Avanti Brugge promoveert naar eerste provinciale

BRUGGE - In Sport Vlaanderen heeft de Brugse basketbalclub Avanti Brugge deze voormiddag hun wedstrijd gespeeld tegen Wielsbeke waarvoor heel wat supporters op post waren. Avanti won deze wedstrijd met 86-66 cijfers en is zeker van de promotie naar eerste provinciale.   

BREAKING

Club Brugge wint op Anderlecht met 2-3

BRUGGE/BRUSSEL - In het Constant Vanden Stock stadion in Brussel heeft Club Brugge vanavond hun tweede wedstrijd voor de Play Off gewonnen.   

BREAKING

Organisatoren triatlon Brugge ruilen Markt als aankomstplaats

BRUGGE - De zestiende editie van de jaarlijkse triatlon door Brugge vindt plaats op zaterdag 29 juni. De deelnemers moeten zwemmen, fietsen en lopen. 

BREAKING

Avanti Brugge speelt nu zondag hun laatste thuiswedstrijd

BRUGGE - De Brugse basketbalploeg Avanti Brugge speelt nu zondag de laatste thuiswedstrijd tegen Wielsbeke. Het kan de beslissende wedstrijd worden voor de promotie.  

BREAKING

Straks de topper tussen Club Brugge en AA Gent

BRUGGE - In het Jan Breydelstadion in Brugge start straks om 18 uur de wedstrijd Club Brugge tegen AA Gent, een topper. Beide ploegen moeten punten halen in de Play Off 1.     

BREAKING

Volgende week zondag Ronde van Vlaanderen op groot scherm bij Roots

SINT-KRUIS - De horecazaak Roots in de Lodewijk van Malestraat in Sint-Kruis verwacht volgende week zondag heel wat volk voor de uitzending van de Ronde van Vlaanderen op groot scherm.   

BREAKING

Avanti Brugge gaat er voor

ASSEBROEK/BRUGGE - De Brugse basketbalploeg Avanti Brugge heeft deze voormiddag voor een volle zaal gespeeld in Sport Vlaanderen in Assebroek.

Bekijk volgende pagina